30-08-06

Met dank aan de socialisten.

Met dank aan de socialisten.

 

Als je kritiek durft te uiten op de socialisten dan zal men die niet snel weerleggen, men zal de kritiek ook niet ontkennen. Het valt ook niet te ontkennen. Maar men zegt dan radeloos “Jamaar, we staan toch bij de top 10 van meest welvarende landen van de wereld”. Ze vermelden er wel niet bij uit welke statistiek dit komt, gaat het om (IMF, Unesco, CBE) en wat die welvaart dan wel zou inhouden zeggen ze er ook niet bij.

Nu als we die welvaart uitsluitend mogen danken aan de socialisten dan mogen we ook de volgende evolutie op rekening schrijven van de socialisten!

 

Er is alleszins wel een fameuze verarming aan de gang in België en die cijfers citeer ik graag met bronvermelding, nl. bij de NBB (de Nationale Bank van België en recentelijk ook van de grote arbeidsersvriend en socialist den Bats) : de goudvoorraad van dit land slinkt met de minuut. Enkele voorbeelden :

 

1988 - 1303 ton goud

1992 - 973 ton goud

1996 - 596 ton goud

1998 - 297 ton goud

2005 - 218 ton goud

(Met dank aan Ray voor de info)

10:40 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Alle sympathie... ...voor deze leuke webstek, maar dt-fauwten knabbelen aan de geloofwaardigheid ervan. Kom, het nieuwe schooljaar staat voor de deur, verbeter ze. Kijk, ik heb deze reactie ook niet laten nalezen en zie, in de eerste zin staat al een knoert van een fout te loeien!

Gepost door: Johan Akkermans | 30-08-06

Als er voor de rest niets is.. Als er voor de rest niets op aan te merken valt, als u voor de rest niets kan vinden om op te mekkeren... Dan ben ik al heel tevreden. :D

Gepost door: WB | 30-08-06

De commentaren zijn gesloten.