30-08-06

Vanaf september mag de moordenaar terug op stap.

Onze kinderen die zich voorbeeldig gedragen, en terug op de schoolbanken zitten te suffen blijven maar pech hebben. De moordenaar van Joe mag in september wer allerlei uitstapjes gaan doen op de kosten van de staat. Lekker leuk een hele dag gaan Moutainbiken, of bowlen, scarten, zwemmen, naar de voetbal gaan, een bioskoopje meepikken, enz....

 

En dan mag je als ouder uitleggen, waarom misdaad niet loont.

 

In HLN van gisterenstond een lezersbrief van een 13jarige jongen die schreef dat hij met zijn zakgeld geen ticket voor de Rode Duivels kon kopen, maar dat hij nu wist wat hem te doen stond.... 

 

What the f*ck mevr. Onkelinx

 

 waar bent u in godsnaam mee

 

bezig??

 


 

"Mariusz O., de 16-jarige Poolse medeverdachte in de moord op Joe Van Holsbeeck (17), mag vanaf 15 september weer op uitstap. "De schorsing die het Brusselse hof van beroep ons oplegde, geldt maar tot half september. We zullen het gedrag van de jongen dan opnieuw evalueren. Hij zal allicht weer kunnen deelnemen aan activiteiten buiten de instelling", zegt Marie-Claude Crollen, directrice van de jeugdinstelling in Kasteelbrakel. Bron:HLN"

11:03 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

soswatch lijkt mij een uitstekend initiatief dat ik pas onlangs heb leren kennen. Eigenlijk zou iets dergelijks op Europees niveau moeten gebeuren, want ook internationaal zijn het 'handelaars in mooie praatjes', die niets anders doen dan de eigen zakken vullen.'Eigen Zak Eerst', zogezegd!

Verder las ik dat Matthias Storme gezegd zou hebben dat als het fascisme terug zou komen, dit zou gebeuren onder de naam 'anti-fascisme'. In wezen doet deze situatie zich al voor: vele organisaties welke zich bezighouden, en daarvoor subsidie van de overheid ontvangen, met de bestrijding van 'rascisme' en 'extreem rechts', zijn instrumenten van de overheid om het politieke populime te bestrijden! Mijn vraag is echter, wanneer heeft Storme dit gezegd. In mijn herinnering was het Godfried Bomans die deze opmerking maakte in een artikel in de Volkskrant, begin jaren 70 van de vorige eeuw.

Gepost door: ab h. bouvy | 10-06-11

De commentaren zijn gesloten.