06-09-06

Patrick Janssens "The Family man"

Patrick Janssens onze in de pers bejubelde en door het volk uitgespuwde burgemeester laat vrouw en kinderen in de steek. Hij is sinds 01-07-06 weg bij zijn vrouw en is gaan samenhokken met zijn matraisse.

Ondertussen heeft hij ook zijn geliefde wijk het “Kiel” verlaten en heeft in de omgeving van het vroegere tolhuis in de Sint Pietersvliet een zeer dure loft gekocht en is daar inmiddels met zijn lief Sabine ingetrokken. Natuurlijk heeft hij er eerst voor gezorgd dat zij een topfunctie kreeg. De functie van Directrice voor de veiligheid in loonschaal 10. Sabine S. was een blondje van de federale politie en werd na een “selectiegesprek” op 01-09-2005 door Patrick Janssens himself voorgedragen voor die functie. De gemeenteraad (lees schandknaapjes van Janssens) keurde dit natuurlijk goed (12-09-2006). En om zeker te zijn dat ze die functie zou hebben moest ze geen examen afleggen, en was ze de enige kandidaat.

Nu moest hij zijn lief wel zo’n goed betaald postje geven, hoe ga je anders zo’n duur loft blijven onderhouden. En zeg nu zelf is het niet romantisch om met onze centen in één van de best beveiligde wijken gearmd te kijken naar de maan en de sterren die boven de machtige en prachtige stroom staan te blinken.

Dit nieuws zal natuurlijk niet in de pers verschijnen, de bevolking heeft het immers niet zo begrepen op mannen die hun vrouw en kinderen in de steek laten voor een jong blond huppeltrutje. Dus worden de staatsjournalisten, of hier in den Belziek kan je ze beter hoernalisten noemen, bevolen om er niets over te schrijven. Toch zeker niet voor de verkiezingen. Wat zouden de burgers niet denken van een burgervader die maanden aan een stuk zijn gezin bedriegt en ze tenslotte laat vallen als een baksteen. Een burgemeester die zich laat leiden door zijn piemel.

Als hij er geen graten in ziet om zijn gezin te bedriegen zal hij zeker er ook niet mee in zitten om de burger te beliegen en te bedriegen.

Bron:  't Scheldt. http://www.tscheldt.be/

 

Ter aanvulling:

Ons Sabine is de PJ zijn persoonlijke veiligheidsadviseur.

Hier is de samenstelling van zijn kabinet:

Burgemeester
Patrick Janssens
kabinet burgemeester (Grote Markt 1, 2000 Antwerpen)
burgemeester
Patrick Janssens
tel. 03 220 82 22
fax 03 220 82 28
patrick.janssens@stad.antwerpen.be
.......

veiligheidsadviseur
Sabine Steels
tel. 03 220 82 08
sabine.steels@stad.antwerpen.be

 

En voor degene die niet weten wat loonschaal 10 wil zeggen:

ik veronderstel dat het om de salarisschalen a10a/a10b gaat (bestuursdirecteur). minimum 37.200 euro, max 59.500 (hangt af van anciënniteit) (jaarsalaris) te indexeren (dus te vermenigvuldigen met 1,37 ) komt nog bij: vakantiegeld, eindejaarstoelage, en wellicht maaltijdcheques.
Is de hoogste schaal onder secretaris, adjunst-secretaris en ontvanger.

13:54 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Hola En we spelen nog maar eens op de man, want we zijn VB'ers en wij mogen dat! Zwak, echt zwak ... maar dat hoort zo bij die partij uiteraard.

Gepost door: TvV | 07-09-06

Onzin Dit is helemaal niet op de man spelen. Patrick Janssens heeft een openbare functie die hij misbruikt voor zijn lief een goed betaald jobke te geven. Dat heeft niets mee op de man spelen te maken, het is wanbeleid en dat mag aangekaart worden.
En de man heeft een voorbeeld functie, en daar hoort bedriegen en beliegen niet bij. Ik hoop dat zijn vrouw net zoals zijn tante op de VB lijst gaat staan. :D

Gepost door: WB | 07-09-06

Family-man Patrick Janssens:
Luister naar zijn woorden, maar zie niet naar zijn daden!

Gepost door: Metten | 07-09-06

steels vogelt janssen, caroline gennez vogelt stevaert, hilde vautmans de premier
die vrouwen uit sint truiden zijn sterke dames!!

Gepost door: SS | 02-11-06

Weet jij wel hoeveel hooggeschoolden na jaren inspanningen voortdurend afgewezen worden voor een job of promotie? Dit ruikt inderdaad naar corruptie.

Gepost door: bedenking | 29-06-09

Experiment Socialisme is nu eenmaal een experiment van rijke bourgeois op de kap van de gewone man.
Altijd zo geweest.

Gepost door: Blontrock | 29-06-09

Jalousie Sommigen spuien laster zonder echt de feiten te kennen. Mensen kijk naar je eigen familie en je eigen daden.

Gepost door: Will | 29-06-09

zieligaard wanneer ik jullie negatieve commentaren lees voel ik me misselijk worden. Dat is pas typisch socialistisch gespui. Ik ben verre van socialist maar zie wel wat er in deze stad gebeurd is de laatse jaren. En als Patrick zijn leven een nieuwe wending wil geven is dat zijn zaak....en misschien is mvr. Steels wel gewoon een goeie veiligheidsadviseur...maar daar hadden jullie wellicht nog niet aan gedacht! Sukkels!

Gepost door: himpe | 29-06-09

van heel dat verhaaltje klopt nog niet de helft. SS was al op het stadhuis benoemd voor ze met PJ was, ze wonen helemaal niet in de buurt van het tolhuis en hebben daar nooit een duur loft gehad en PJ heeft zijn vrouw niet verlaten voor iemand anders. Zijn huwelijk was voorbij voor hij iets met SS begon. (verwar niet met Vanhecke en Morel).
Slechte research en bijzonder zuur en grof artikel . Zielig...

Gepost door: Gil | 29-06-09

VB op de man spelen : wat een onzin - Filip De Winter is een zoveelste stuk democratisch rotzooi dat dit juist weigert te doen !
Deze ploert Pattrick en al die vorigen ism hun raden, hoeren en kroegedistrict van rode anseeuw inbegrepen, hebben een hele bevolking verdreven en deze totaal oorlog gaat nu nog steeds door tegen dissidente burgers, puur crimineel, even misdadig administratief en zelfs sociaal door botte weigering van een minimum uitkering. Hij wil zijn privaat leven gescheiden houden van de politiek, maar zelf vernietigt hij mensenlevens. Als partijvoorzitter keurde hij de blokkering van de toegangspoort van een eigendom van een dissidente bewoner af maar als burgemeester zet hij dit en ander staatsterrorisme verder door. http://antwerpen-be.info - http://patrickjanssens.info

Gepost door: Dyl | 26-09-10

De commentaren zijn gesloten.