07-09-06

Een lezersbrief om u tegen te zeggen!

Dit is een lezersbrief/reactie op het forum van Jurgen Verstrepen. Een reactie die ik u niet wil onthouden, deze persoon verwoord perfect wat ik en honderdduizenden anderen denken.

Ik citeer:

Ik ben een gewone vlaamse burger, ben gehuwd, heb 2 dochters, mijn ganse leven zelfstandig, katholiek en stem overtuigd Vlaams Belang. Ik heb niets, maar dan ook niets te maken met skinheads, neo-nazi, blood & honour, hitlertoestanden, ....
Dit zijn marginalen die geen enkele toegevoegde waarde heeft voor onze maatschappij. Je hebt ze zowel aan de linkse, rechtse of omgekeerde kant. De CCC van in de jaren 80 was bvb een linkse terroristische organisatie.
1 miljoen mensen stemt voor het Vlaams Belang, mensen zoals ik die werken voor hun brood en goede burgers zijn, maar kritisch zijn, niet naief, ...
Zijn dit dan allemaal Skinheads, neo-nazi's enz...?
Probeer aub zelf eens wat abstractie te maken van wat er effectief aan de hand is in onze maatschappij.
Dit is gewoon een strijd voor het behoud van de macht en het geld.
De regering, in samenspraak met de media, tracht voor de zoveelste keer deze groep marginalen te linken aan het Vlaams Belang. Of dit correct is of niet. Dit interesseert hen niet. Het is een weeral de zoveelste poging om het Vlaams Belang te demoniseren. Anders gezegd, burgers schrik aan te jagen niet op deze partij te stemmen, teneinde zelf aan de macht te blijven.


Denk je nu echt dat het vreemdelingenbeleid van het Vlaams Belang de echte drijfsfeer is om hen tekkelen. Wake up, man. Dit beleid wordt reeds lang gevoerd in het buitenland, en met recht en rede wat er loopt heel wat mis met de immigratie in Europa. Lees vandaag nog de uitspraken van Barroso !
Aanhoor wat Glenn Audenaert zegt in verband met terreur. Er zijn honderden zaken die verkeerd lopen inzake immigratie.

De echte reden waarom met het Vlaams Belang in het cordon houdt is dat het Vlaams Belang een ernstige bedreiging vormt voor
- de geldtransfers naar Wallonie,
- de toekomst van de kroonprins,
- de jobbekes van honderden geplaatste politiekers van linkse signatuur
- het land "België" staat op het spel
- de PS met haar corrupte achterban dreigt haar macht te verliezen
- de socialisten moeten wellicht voor jaren in de oppositie.
- wellicht gaan heel wat meer schandalen, corruptie, fraude, manipulatie, ... het daglicht zien wat fataal zal zijn voor heel wat politiekers.

Dan zijn de echte redenen waarom het Vlaams Belang langs alle kanten bevochten wordt en gediaboliseerd wordt.
Het Vlaams Belang vertaalt wat leeft tussen het volk.
Daarom heeft ze 28 % in de peilingen wat meer is dan alle andere partijen.

18:55 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.