08-09-06

 Socialisten en corruptie gaan hand in hand.

Het is weer zover corruptie en socialisten gaan hand in hand. Zoals gewoonlijk. Nu zijn er in Namen meer details over de fraude waarin PS-burgemeester Bernard Anselme wordt  genoemd. Anselme zou Sogetec, het studiebureau van zijn vriendin, bevoordeeld hebben bij het toekennen van overheidsopdrachten.

De oppositie daar heeft een intern onderzoek van de gemeentesecretaris weten te bemachtigen. In het rapport staat dat meer dan 80%  dat het bureau heeft gekregen geen openbare aanbesteding is geweest. In sommige gevallen was het bureau al met de opdracht begonnen voordat de officiële toewijzing was gebeurt door de gemeenteraad.

 

U ziet, rood stemmen is gelijk aan corruptie in stand houden. Nu spelen de socialisten het spel wel smerig en heel geslepen. Zij komen naar buiten onder het mom van begaan zijn met de medemens, solidariteit, opkomen voor de arbeider. Maar onder dat mooie rode fluwelen jasje -  dat alleen nog mensen aantrekt die zelf de mogelijkheid hebben iets te verdienen aan dit corruptie-systeem of heel naiëve mensen - zit iets rots. Iets heel rot.

Ondertussen kunnen we al spreken over een volwaardig maffia-systeem dat zich bezig blijkt te houden met het afromen van de argeloze burger. Smeergeld, nepotisme, intimidatie, geweld, corruptie en ja hoor zelfs moord voor degene die zich aan de omerta willen ontrekken (zie Cools). En natuurlijk de laatste nieuwe dingen zijn het de klokkenluiders die het moeten ontgelden. Hoeveel journalisten zijn ze op dit moment niet aan het vervolgen. Journalisten die zich niet tot de staats-journalistiek wilden bekeren? We hebben Beliën, van Balberghe, Derk Jan Eppink heeft het al aan de lijve mogen ondervinden, de grote kuis bij de GVA -of moet ik het de “rode” kuis noemen-, enz…. Is de volgende Verstrepen? Het zou niet de eerste keer dat ze trachten hem te stoppen. Hij is alleen behendiger in het pareren van hun aanvallen, maar hoelang nog?

 

Mensen het is nog niet te laat om ze te stoppen!

11:08 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.