08-09-06

Als het goed is mag het ook wel eens vermeld worden.

Als de media -sommige media- eens een objectief artikel brengen tegen de wens van de PS  in mag het ook wel eens vermeld worden. Dit is zo'n artikel:

GVA:

Is ons land ontsnapt aan een staatsondermijnende aanslag van extreem-rechts? Als je sommigen bezig hoort dan zijn de 17 extreem rechtse individuen die gisteren zijn opgepakt gevaarlijke terroristen. GAZET VAN ANTWERPEN vindt dat schromelijk overdreven. Het gaat hier om een stelletje bietekwieten, gekken eigenlijk met een perverse fantasie die denken dat zij uitverkoren zijn om de natie te redden. Voor Paul Geudens is het duidelijk: de veel geplaagde minister van Justitie Onkelinx had dringend een trofee nodig.

Radio1:

Niet dat zulke mensen niet moeten aangepakt worden.
Maar het ligt in dezelfde lijn als de strategie die Justitie al jarenlang volgt: als je de zware criminelen niet kunt pakken, concentreer u dan op de lichte criminelen en stel hun misdrijven voor als zeer zwaar.
Het is zo met snelrijders, met foefelaars en nu dus ook met racisten want de moordenaars, de echte terroristen en drughandelaars zijn ongrijpbaar en als ze gepakt worden dan laat men ze ontsnappen.

11:46 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Rechts Terrorisme?

Nadat bekend werd (06.09.2006) dat er in Brussel honderden dossiers over mogelijk islamterrorisme onbehandeld blijven liggen door gebrek aan personeel,valt de staatsveiligheid en federale politie met veel machtsvertoon op 7 september binnen in verscheidene woningen en verricht tientallen voorlopige arrestaties.(Volgens de morgen zelfs 17 echte arrestaties) Dat alle informatie over identiteit en achtergrond geleverd wordt door "blokwatch" ,met uitgebreid interview van dhr.Patrick Coeman,schijnt geen enkel PC-journalist zorgen te baren,zomin als de poging van Blokwatch en De Morgen om deze "Bloed Bodem Eer Trouw" te linken met het VB.
Dat door deze aktie Mme.Laurette haar besmeurt blazoentje wil opblinken is overduidelijk.
Ook de Minister van BZ doet zijn opblink-duitje in het zakje.
Wat zei hij ook weer vorige week ? Dat alle verenigingen die zich racistisch,xenofoob of negacionistisch opstellen moeten verboden worden.
Natuurlijk is het uiteindelijk opzet het VB definitief te verbieden.
Daarvoor dus weer een nieuwe wet en zonodig het bewijs dat BBET gelinkt kan worden met het VB.
Om dit doel te bereiken werd/wordt Alain Winants (u weet wel de rechter die het vroegere "Blok" veroordeelde) nu als hoofd van de Staatsveilgheid aangesteld!!
Vele handen maken het werk licht.
De verenigde belgicistsche loge-krachten tegen een Vlaamse volkspartij.
Dit ganse maneuver zou wel eens weeral als een boemerang in het Belgisch smoelwerk kunnen terechtkomen.

Gepost door: Ruzgar | 09-09-06

De commentaren zijn gesloten.