08-09-06

Di Rupo heeft een aanvalsplan.

"We moeten ermee stoppen het hoofd te buigen voor de Vlaamse dictaten" en "Onze verdediging zal overgaan in een georganiseerd aanvalsplan" Uitspraken van Di Rupo in het weekblad Le Vif-L'Express.

Bron.

 

Nu is het al een tijdje duidelijk dat Flahaut alle militairen en de belangrijkste kazernes hier in Vlaanderen dicht aan het doen en ze verhuist naar Wallonië. Normaal zou ik ook de 60/40 regel moeten tellen. 60% van de militairen en hun kazernes is Vlaanderen en 40% in Wallonië.

 

De oppermacht en de arrogantie van de PS worden binnen deze paarse regering steeds meer zichtbaar. De minister van Defensie blijft hierin zeker niet achter.
Defensie is een departement dat, ondanks een relatief belangrijk budget van 2,5 miljard euro, bij regeringsonderhandelingen niet onmiddellijk tot de meest gegeerde ministeries behoort. De Parti Socialiste kreeg het toegeworpen en misbruikt, in de persoon van André Flahaut, dit departement. Enerzijds worden de middelen van Defensie afgeroomd om tekorten bij te passen binnen de staatsbegroting en anderzijds worden bevriende Waalse bedrijven in leven gehouden of socialistische vrienden een job gegeven.
Toeval
Onder het mom van een grote reorganisatie is Flahaut nu reeds meer dan 6 jaar schaamteloos bezig Defensie om te vormen tot een Waalse tewerkstellingsmachine. Verhoudingsgewijs moeten meer kazernes sluiten in Vlaanderen. En onder het mom van rationalisering worden een aantal eenheden gehergroepeerd. Dat de logistieke eenheden in Vlaanderen komen en de operationele eenheden in Wallonië heet ‘toeval’. Binnen twee jaar staat elke tactische helikopter die het land heeft in Wallonië.
Het meest Vlaamse onderdeel van de krijgsmacht, de Zeemacht, wordt even toevallig het meest getroffen tijdens de opeenvolgende rationaliseringsplannen. In tegenstelling tot onze handelsvloot die terug in de wereld-toptien is beland, zakt onze marine onder het beleid van Flahaut weg tot het niveau van een derdewereld-marine. Zo moest het dossier van de kustmijnenvegers uitgevoerd worden bij een Antwerpse scheepswerf maar dat werd op het laatste moment afgevoerd met een schadeclaim ten laste van Defensie van 20 miljoen euro tot gevolg. Flahaut betaalt blijkbaar liever een schadevergoeding dan de Vlaamse industrie een project te gunnen. Later volgden dan nog het transportschip en de fregatten.

L.S.

 

Als je dit bij elkaar neemt en je bekijkt dan de uitspraak van Di Rupo?..... Is hij van plan Vlaanderen te anexeren?

10:17 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De acht van stanleystad,een weerzinkwekkende gijzeling Geplaatst: Wo Okt 18, 2006 4:39 pm Onderwerp: De acht van Stanleystad Een mensonterende gijzeling.

--------------------------------------------------------------------------------

Ik ben Roland Marico, geboren te vlamertinge (Ieper).Woonplaats: Guillaumelaan 5 Leopoldsburg 3970 Telf: 011-747782 Gsm:0475664281 Email: roland.marico@telenet.be.Als militair heb ik twee maal verplicht geweest naar Congo te vertrekken Ik ben gevangen genomen door de rebellen, en zes maand opgesloten in een cel, waar ik gefolterd en mishandeld geweest ben.Ik heb een boek geschreven over deze gijzeling Prijs: 12,70 euro.Voor meer informatie,tik mijn naam in opGOOGLE (roland marico) en bekijk alle sites van de ACHT VAN STANLEYSTAD.Het zal mij veel plezier doen een email te mogen ontvangen .De beste groeten en tot binnen kort.

Roland

Gepost door: roland marico | 13-11-06

De commentaren zijn gesloten.