08-09-06

Hanbrugmilitie deel II

En zo gaat het eraan toe bij de hansbrug militie.

 

Dit is een quote van de Hansbrug militie site.
http://hansbrug-militie.skynetblogs.be/
quote:


.....Lang zoeken naar wie verantwoordelijk was voor deze klacht, was niet nodig. Op het forum van Vlaanderen actueel loopt er een of andere tweedrangsidioot rond die zich uitgeeft onder de naam Knut Noordland.
Jaja, diezelfde Knut Noordland die iedere maand een column schrijft in het Vlaams Belang-magazine (Ledenblad van het VB dat op 26.000 exemplaren verschijnt) De echte identiteit van Knut Noordland niemand minder dan *** ****** herbergt.
Trots als hij is op zijn daad van burgerlijk verzet, schept hij hier ook over op op het forum Vlaanderen Actueel (U kan zijn posting hier bekijken.)

“Who the fuck is **** ******?” hoor ik u denken, en u heeft gelijk. **** ******* is fractiesecretaris van het Vlaams Behang in het Brussels hoofdstedelijk gewest en heeft zich de voorbije jaren vooral laten opmerken door zijn dweperige SS-adoratie (Of bekijkt u zijn heidense site Heidendom in 't land van Dijle en Nete maar eens), een veroordeling voor laster en eerroof, en eigent zich hoogstpersoonlijk de belichaming van de, door Karel De Gucht bedachte, term mestkever toe.De heer Knut is een internet-neger van de bovenste plank en jaagt al jaren op iedereen die zichzelf links noemt. Hij is ook de eigenaar van de anti-verzet.org site (U weet wel, verzet.org, dat door het PC-magazine Clickx is genomineerd voor Site van het jaar) en bevuilt ook de reactieboxen van onze site onder verscheidenen namen zoals ‘uw moeder’ en ‘uw moder’, geeft zich ook uit onder verschillende identieteiten op het net, zoals Geert Cool (LSP), Peter De Ryck(Vbwatch.org) en Marc Spruyt (Blokwatch).

Wij hebben ondertussen al een bevruchtend gesprek achter de rug met de heren van de staatsveiligheid, en daarom besloten we deze blog op te geven...

De Hansbrug Militie

De Hansbrug Militie

Om onszelf te relanceren met onze eigen site :

www.dehansbrugmilitie.be

Als u zich ontsteld voelt over de gang van zaken, kan u de heer Knut altijd contacteren op het volgende adres :

Mocht u toch van plan zijn om de heer Knut een bezoekje te brengen, kan u zich tijdens de lange reis naar het verre XXXXX eens verdiepen in, en ik zeg zomaar wat, The Anarchist Cookbook .
Kortom, wij hopen u spoedig weer te zien op onze nieuwe webstek
www.dehansbrugmilitie.be
25-11-2005, 06:41:35 Thermidor

19:04 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

1000 anti-fasites http://membres.lycos.fr/nthines/
staan 1000 antifasites zoek hier eens!!!
At your service

Gepost door: E. | 09-09-06

Thx E Thx voor de tip. Maar hoe meer je daar in graaft hoe meer walg-neigingen dat ik krijg. Iemand die een beetje verstand heeft van onderzoeksjournalistiek kan hier waarschijnlijk de meest bizare dingen terugvinden en linken met de rode partijen. Het enige probleem is dat 90% van onze journalisten hoernalisten zijn in dienst van de rode partijen en zich prostitueren om het gevoel te hebben dat ze bij de PC-meute horen.

Gepost door: WB | 09-09-06

Knud Noordland is niemand minder dan Stijn Hiers (VBJ-medewerker, fractiesecretaris, in 2006 lijsttrekker in Rotselaar). Maar dat wisten jullie ook al.

Gepost door: DV | 26-09-08

De commentaren zijn gesloten.