09-09-06

The Anarchist Cookbook

Zoals u in het vorige artikel kon lezen, maken gewelddadige extreem-linkse milities graag gebruik van het "The Anarchist Cookbook". U als gewone brave burger zal u misschien afvragen
what the f*ck is dat nu weer. Wel mijn beste dat is een boek vol recepten en handleidingen hoe je bvb een bom moet maken. Het is een boek dat vooral door extreem links graag gelezen wordt.

Het gaat niet alleen over iets maken dat gewoon ontploft, het moet zoveel mogelij schade aanrichten en gewonden maken.

Daar kan u bvb lezen hoe je nagelbommen moet maken of hoe je napalm kan maken. Maar ook hoe je geld kan vervalsen, sloten moet open prutsen, auto's kan stelen, hoe je iemand het best van kant kan maken, enz.... Kortom het meest walgelijke dat ik al heb gevonden op het internet. Maar blijkbaar iets dat elke linkse extremist zijn/haar kast moet hebben staan.

Nu zullen er mensen zijn die zeggen "Tja op het net kan je alles vinden, als je maar hard genoeg zoekt." Dat klopt maar hier hoef je totaal geen moeite voor te doen, gewoon in google Anarchist cookbook intypen, het is bereikbaar voor iedereen, zelfs voor kinderen die graag experimenteren. Met alle gevolgen dien natuurlijk.

 

Dus zover zijn we dan. We hebben de Hansbrug militie die oproept om bij een Vlaams Belanger langs te gaan en eens eerst een beetje te lezen in dat boek. Zoals Hansbrug militie het schrijft "Mocht u toch van plan zijn om de heer K*** een bezoekje te brengen, kan u zich tijdens de lange reis naar het verre ****** eens verdiepen in, en ik zeg zomaar wat, The Anarchist Cookbook."

 

De man heeft misschien een gezin, kinderen en dat roepen die linkse extremisten op om hem een bezoekje te brengen.

Zoals ik al eerder schreef, socialisten komen naar buiten toe op voor de armen, de verdrukte, voor de arbeider, voor verdraagzaamheid, tegen geweld... Maar onder die mooie blinkende pel zit iets rot, iets heel rot en verderfelijks.

Hier nog een mooi voorbeeldje van een "linkie" die tegen geweld is.

 

 

 

11:37 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Niet door of voor anarchisten "The Anarchist Cookbook is an instructional book written by William Powell. Published in 1967, the book was written to protest the United States government over their involvement in the Vietnam war.[1] The book contains recipes and instructions for the manufacture of explosives, drugs, rudimentary telecommunications hacking devices and other dangerous and illegal items.

Anarchist Cookbook has since been rewritten and a version of it is now available on the web, written by an individual or group of individuals using the alias of The Jolly Roger.[2]"

Zoals onze wikipedia het zo mooi zegt. Het boek is niet voor of door anarchisten gemaakt maar was een protest tegen de Amerikaanse deelname in de Vietnamese oorlog destijds. Schrijf een socialist of anarchist dus niet af als hypocriet omdat je de ware oorsprong van een bepaald boek niet kent. Erg rechts van je om rotte appels te gaan zoeken en wanneer jer er geen vindt er eentje rot doen lijken.

De foto bewijst evenzeer bitter weinig van je antisocialisme theorie. In elke regime, rechts, links of politiek waar dan ook, vind je mensen die de problemen liever aanpakken met geweld. Ik zeg niet dat de goede manier is, maar zeker ook niet de heersende trend, zoals je wil laten uitblijken.

Gepost door: Michaël | 07-08-07

In mijn boekenkast? Ik heb het boek niet staan, en ik ken ook niemand die het heeft. Ik ken nochtans redelijk wat anarchisten. Misschien moet je eens nadenken, in plaats van een vleesgeworden cliché te zijn.

Gepost door: pieter | 24-11-08

De commentaren zijn gesloten.