10-09-06

Linkse intelligencia op haar best.

De intelligencia van de linkse kaste laat zich weer van de beste kant zien.

Kristien Hemmerechts u weet wel de zure norse schrijfster die op zowat elk programma van de vrt mag komen opdraven om haar gal te spuwen over rechts Vlaanderen.

Is eergisteren betrapt rond 11 uur ’s ochtends terwijl ze een verkiezingsaffiche van het Vlaams Belang aan het afscheuren was in Strombeek-Bever (Grimbergen).

Onverdraagzaamheid en fanatisme dat zijn de drijfveren van deze verzuurde madam.

Nu het is niet de eerste keer dat ze schuldig maakt aan zo’n puberaal gedrag. Aan de universiteit tijdens haar les scheurde Hemmerechts in haar les eens een affiche van een Vlaams- nationale studentenvereniging af.

Kristien Hemmerechts

 

10:50 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hemmerechts speelt toverkol in de volgende Harry Potterfilm Het bleek een verstandige en de goedkoopste keuze. Ze kan al overal rechtse spoken waarnemen en dat is goed meegenomen. Verder heeft ze al zwart sluik piekend haar en de wrat op haar kin en neus beginnen al vorm te krijgen.
Haar stem is de droom van elk heksencastingbureau en haar bezemkast blijkt thuis al goed gevuld. Aangezien ze zichzelf tot een van de meest intellectuele mensen van Vlaanderen rangschikt zal het leren vliegen echt meevallen.
Mediatraining heeft ze, vooral bij de VRT te pas en te onpas gekregen, waarbij ze goed heeft leren improviseren, want regelmatig worden haar vragen gesteld over dingen waar ze absoluut geen verstand van heeft.

Bovendien is ze gelovig, en dat houdt ook in bijgelovig en geloven in demonen en duivels, de hel en mirakels. Ook dit is een bijzondere kwaliteit om zich te kunnen inleven in de rol.
De laatste tijd waren haar nagels ook sterk gegroeid en getraind. Daarvoor oefende ze regelmatig op de affichepanelen van het Vlaams Belang.
Ze doet dit zelfs impulsief vanuit een puberaal gedrag en die onvolwassen trekjes zijn ook een pluspunt voor een kinderfilm.
Vlaanderen zal haar jaren moeten missen, want J.K. Rowling besliste, na hun kennismaking en haar recente wapenfeiten, dat er nog vele vervolgfilms zouden worden gemaakt waarin Hemmerechts wordt gecast als de Witch of Flanders. De opnames beginnen 1 oktober in de nieuw gebouwde studio’s op Bora Bora.
Nicky Van Kets ontwerpt alvast een mooie jurk in haar zwarte lievelingskleur en Elvis Pompillo een mooie dito punthoed voor haar entré op de rode loper.
Haar studenten aan de KUB waren opgelucht, want ze waren het wel beu om voortdurend geïndoctrineerd te worden en haar naar de mond te praten, om alzo te kunnen slagen in hun studies. Voor hun moest ze absoluut niet blijven, want ze hebben liever iemand zonder pubergedrag als prof..
Tot in de bioscoop dan Kristien!!!!

Gepost door: a.griffon | 10-09-06

ik kan u niet af Voor dat u blog er was stond ik altijd op 1 in politiek, door u staat het aff nu altijd eerste en in de top 10 van alle blogs.
en jij tweede, ik sta nu al 2 dagen op 3, nadat ik compleet weggezakt was omdat ik niet meer in top 30 alle blogs stond.
Niets helpt, zelfs niet mijn Nederlandse vrienden mijn site laten bezoeken, erger nog, Janice en multikultureel halen ook meer bezoekers als vroeger.
Ik zal me er maar bij neerleggen he.
Proficiat om in no-time zoveel bezoekers te hebben.
Al vind ik het jammer dat aff zoveel haalt, maar dat kan ook door B&h zijn en de kiezing.
PS als je erin slaagt in de top 30 van alle blogs te staan heb je dubbeel zoveel bezoekers.
Dus eigenlijk halen wij en Janice er eigenlijk meer als aff, als je het zo bekijkt.
Nog veel plezier met de linkse fauna en flora te bestuderen.
erik de ridder

Gepost door: erik de ridder | 11-09-06

De commentaren zijn gesloten.