12-09-06

150 redenen om niet op de socialisten te stemmen.

En ja hoor dames en heren, het is zover zojuist is het aantal redenen om niet op socialisten te stemmen op de 150 gekomen. 150 redenen om niet op de socialisten te stemmen. Het is een lijst vol corruptie, smeergelden, intimidatie, inbraak, wanbeheer, nepotisme en ja hoor zelfs moord.

150 F*cking redenen!! En toch zijn er nog steeds naïevelingen die hun stem aan een strekking geven dat niet meer is dan maffiaclan onder een schapenvacht.

Marc Spruyt u weet wel die ABVV bediende die tijdens zijn werkuren zijn haat en frustratie site in elkaar flanst, heeft ook een lijst willen aanleggen. Ze noemen dit 101 redenen om niet op het Vlaams Belang te stemmen. Nu moet u dat eens lezen, er staat geen enkele reden in. Ze geraken niet verder dat 10x herhalen dat het Vlaams Belang racistisch is, of je moet er niet op stemmen want het zijn fascisten..... Kortom lachwekkend, om je een breuk te lachen. Ze hebben nog niet één deftige reden, alleen van die onderbuik gevoelens. Bij Spruyt kan je eerder spreken over spastische krampen, maar kom ook de minder begaafden onder ons hebben recht op hun mening.

 

15:29 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Prachtig En Jef Sleeckx hoort erook bij met zijn andere politiek vind ik nr 151.
Mooie lijst
keep up the Good Work.

Gepost door: erik | 12-09-06

De commentaren zijn gesloten.