13-09-06

SP.a maakt zich schuldig aan ophitsing en broodroof!

SP.A-EEKLO ROEPT OP TOT BOYCOT - ENIGE VERWEER TEGEN OPKOMST DR. DIRK BAFORT IS BROODROOF 

Ter gelegenheid van een ‘info’-vergadering over geldig stemmen, vorige zaterdag ingericht in zaal ‘Germinal’, werd door SP.a-gemeenteraadslid Marianne De Baets op het einde opgeroepen om Dr. Dirk Bafort niet meer als huisarts te nemen ‘omdat hij opkomt voor het Vuile Vlaams Belang’.
Een aantal aanwezigen kwamen ons dit melden in totale verontwaardiging. Dokter Bafort zelf maakt in zijn dokterspraktijk immers geen onderscheid op basis van politieke overtuiging.
Wij horen de SP.a niet oproepen dokters te boycotten die tegen de privatisering van de sociale zekerheid zijn en zich als VLD’er bekend maken.
Iedere persoon heeft recht op zijn mening. Het boycotten van een jonge en alom gerespecteerde huisarts, die Dr. Bafort is, is een teken van onmacht van de socialistische partij en bewijst het totalitaire karakter van een partij die er in bestond om onbeschaamd miljoenen op te strijken van wapenhandelaars.

 

Walgelijke praktijken, ik snap niet hoe de gewone SP.a stemmer dit kan blijven slikken. De normale SP.a stemmer zou verdraagzaam moeten zijn en opkomen voor de democratische rechten van de burger. Wat de SP.a hier doet is niets meer dan methodes van de NSDAP gebruiken.

 

Stem menswaardig, stem niet op socialisten!

11:49 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.