13-09-06

Verzin een slogan

Ik heb hier een foto van Jurgen Verstrepen en Tony Mary de Führer van de VRT. De VRT u weel wel, de propagandazender van de socialisten.

Laat uw fantasie de vrije loop en verzin een slogan die past bij deze foto.

 

 

11:01 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Belgische gevangenen Wat bezielt de Heer De Wael?
Hij heeft slechte raadgevers.
Racisme streng bestraffen. Wie gaat hij bestraffen?
Stel dat er opgetreden wordt tegen wie racistische dingen schrijft. Wat is racisme? Wie gaat dat beoordelen? Wat racisme is voor de een zal geen racisme voor de andere zijn. Wat als er zegge 50 tot 60 mensen in de gevangenissen verblijven veroordeeld voor racisme wat zal de bevolking hier van denken?
Gezien de partijen die de meerderheid uitmaken elkaar nooit zullen beschuldigen wordt het dan een heksenjacht op de oppositie. Een partij verbieden gaat, maar wij leven nog steeds in een, zij het verminkte, democratie. Men kan niet beletten dat er nieuwe partijen komen. Zelfs als men aan die partijen een subsidie weigert kan een democratie niet beletten dat zij aan de verkiezingen deel nemen.
Kan de Heer De Wael wel ver genoeg in de toekomst denken?
Denkt hij dat de kiezers hem gelijk gaan geven of het hem kwalijk nemen wat hij aan hen opdringt?
Het ernstige is dat juist een Liberaal die tegen teveel regering interventie is, nu de bevolking allerlei wetten gaat opleggen die hun vrijheid belemmeren.
Ik denk dat de Liberale partij daarmede, ideologisch, zich zelf opheft en overbodig maakt en het Liberalisme afzweert!
Natuurlijk krijgt hij de steun van de Franstalige imperialisten en de marxisten die beide naar de macht streven. Maar het is uiteindelijk de kiezer die beslist.
De toekomst gaat somber worden. De problemen zijn gekend en niet meer te vermijden.
De samenleving wordt steeds meer heterogeen. Culturen en talen en gebruiken scheiden in voortschrijdende mate de bevolking. De ene ethische groep gaat de andere niet kunnen begrijpen. Elkeen gaat in een eigen gesloten cultuur leven. In Engeland is die toestand zorgwekkend. Grote groepen vormen eigen woongebieden en hun kinderen spreken soms zelfs geen Engels.
Wat de kiezer er van denkt wordt steeds meer onvoorspelbaar.
Is de Heer De Wael wel goed bezig?
Beseft hij wat hij aan het uitrichten is?

Gepost door: blauwvoet | 19-09-06

De commentaren zijn gesloten.