14-09-06

De goden contacteren, het kan!!

De socialistische goden wilden even uit hun ivoren toren komen zodat het plebs hen kon bewonderen en vragen stellen. Maar ze zaten met een probleem. Hoe konden zij zich tussen het volk begeven zonder dat ze echt in aanraking kwamen met het gepeupel? Ze konden wel eens een hand moeten geven, of erger nog een ziekte oplopen. Je weet nooit wat al die simpele burgers meedragen voor bacteriën.

Daar moesten ze iets op vinden, hoe konden ze zich laten bewonderen zonder dat er echt fysiek contact was. Freya de meest slimme van heel die bende had een idee. Als we ons nu eens in glazen truck lieten verplaatsen met een telefoon, zodat de mensen ons konden bellen?

Een prachtig idee vonden de anderen goden dat. Geen rechtstreeks contact en iedereen kon hun bewonderen boven op die truck.

Sp.a-voorzitter Johan Vande Lanotte, burgemeester Jean Vandecasteele van Oostende en Spirit-voorzitter Geert Lambert beten op 11 september de spits van deze "bel ons"-actie af aan het Zeeheldenmonument op de zeedijk in Oostende.

 

In plaats van zo bekakt te doen zouden ze beter eens uit hun glazen stulpje komen en zich echt onder de mensen begeven. De kans dat ze dingen te horen krijgen die niet stroken met hun realiteit is wel bijzonder groot natuurlijk.

11:46 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.