14-09-06

Liegt de linkse media de bevolking voor?

"....Sommige posts gewagen van echte complot-theorieën waarin de linkse SP.A en PS echte maffia-praktijken zouden bedrijven en via infiltratie in de media en daaruitvoortkomend censurering en manipulatie van de media. Deze zouden in het teken staan van hulp aan inwijkelingen en eigen verrijking op de rug van de hardwerkende Vlaming...."
Wouter Mareels

 

Liegt de media bewust de bevolking voor zoals de pravda dit deed in de USSR?

Ik heb een paar opzoekingen verricht en u moet zelf maar beslissen.


 

 

Het lijkt wel of de dame hierboven ingehuurd is. in juni 2006 verschijnt ze in de pers en de andere foto is van augustus 2006 telkens een ander conflictsituatie.
 
 
 

Een zee van mensen, staat er onderaan het artikel. Was er dan zo weinig volk dat men verschillende malen dezelfde mensen er tussen moet plakken? Waarom die manipulatie, waarom?

 

70% van de journalisten in dit land stemt links tot extreemlinks. Het fenomeen is bekend en zorgt ervoor dat we alleen maar kunnen dromen van een correcte berichtgeving over de multiculturele samenleving.

Zopas verscheen – uitgerekend in De Morgen – een open brief van een voormalige journaliste van Humo, waarin deze naar eigen zeggen een ‘bekentenis’ doet. Omdat nogal wat mensen aanstoot nemen aan vaak allochtone jongeren die met peperdure BMW’s rondrijden, trok ze destijds op journalistiek onderzoek uit, voor een artikel onder de titel “Turken en Marokkanen en hun BMW’s”. Ze contacteerde zestig van deze jongeren (60!) en wat bleek: 57 bekenden openlijk dat ze hun wagen niet echt met eerlijk werken bijeen hadden gespaard. Maar omdat dat feit onaanvaardbaar was voor de politiek correcte linkse koers van Humo, brouwde ze dan maar een artikel over de drie (3!) overgeblevenen, die beweerden dat ze hun wagen wel eerlijk hadden verdiend. Kort daarop bleek dat één van de drie brutaal gelogen had en werd opgesloten voor zware misdrijven.
De voormalige Humo-jounaliste trekt nu moedig de juiste conclusie: “Dat die reportage mijn grootste journalistieke flater is geweest, is veel minder erg dan de maatschappelijke problematiek die erachter schuilgaat. Ik heb – en als journalist is die houding laakbaar – de werkelijkheid vertekend door blindelings te geloven in een gedachte die zo politiek correct is dat ze stinkt. ‘Correct’ (journalistiek correct, nvdr) zou het geweest zijn om niet de ‘drie’ maar de overige 57 te belichten. (…) Telkens als het Vlaams Belang succes boekt, schuurt die les van vijf jaar geleden in mijn hoofd. Want wat hierboven staat, heb ik niet gefantaseerd. Sterker zelfs: ik wou – nog altijd – dat ik het verzonnen had. Maar de straat vertelt soms andere waarheden dan die waarin we willen geloven. Het stemhokje doet dat ook.”

13:09 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Niet enkel aan deze kant van de taalgrens. Maar ook de Franstalige pers manupuleert het nieuws op ontoelaatbare en meest schandalige wijze.

Het werd overigens aangeklaagd tot in de VS. Op deze site is een Israëlisch meisje aan het vertellen over haar angsten tijdens de vijandigheden van de Hezbollah terroristen en België heeft er een totaal andere tekst voor laten inspreken door een (zogezegd) Libanees moslimmeisje. Het werd ontdekt door de Franse pers.

http://www.france-echos.com/actualite.php?cle=9888

Gepost door: Janice | 14-09-06

anipulatie linkse pers Van een generatie komende waarin gezegd werd "gij gelooft ook alles wat in de gazet komt" kan ik mij niet echt terugvinden in de "mea culpa" van de bedoelde Humo-journaliste. Het is reeds lang geweten dat sinds het ontstaan van "de pers" mensen gemanipuleerd worden, simpel omdat iedere journalist en alles wat er boven staat in de hirarchie, gelooft in zijn eigen waarheid. Tenslotte is "de waarheid" een subjectief gegeven. Er is niet zozeer een probleem met een bevolkingsgroep dan wel met individuen van die bevolkingsgroep. Ga niet af op de huidskleur of het geloof, maar wel op de daden gesteld door deze mensen. Ik wacht nog altijd op de politieke moed van een enkeling die stelt dat, indien de islamieten zich niet wensen te integreren in onze westerse maatschappij, zij zich er dan ook buiten zetten en dienen beoordeeld te worden via hun eigen wetgeving en niet volgens de democratische en vooral menselijke Belgische wetgeving. Is het niet zo dat volgens de mohamedaanse wetten een betrapte dief zijn hand verliest, indien hij een vrouw verkracht geëxecuteerd wordt, wanneer hij vreemdgaat in het openbaar gegeseld wordt, ect.?? Deze stellingname zal men niet terug vinden in onze pers, vanwege politiek niet correct. Was het niet in Barcelona dat "de 5de colone" is ontstaan tijdens de oorlog van de Francisten tegen de comunnisten?? Onze politici leren niet uit de geschiedenis die toch vrij recent is. Heren, niet verschieten he...de 5de colone is aanwezig en actief en wanneer ze de kans krijgen zullen ze ons neuken met onze broek op de enkels, waardoor al de waarden waarvoor veel gealieerden (waaronder ook een groot aantal Belgen) hebben gevochten, teniet zullen worden gedaan. Wanneer de oorlog losgebroken was in Kosovo, heeft onze regering gevraagd onze goede Vlaamse inborst te tonen en vluchtelingen op te nemen in onze gezinnen. Ik heb gehoor gegeven aan die oproep omdat ik proefondervindelijk weet dat het hoogst onaangenaam is tussen fluitende kogels te moeten leven. Evenwel, gastvrijheid heeft zijn grenzen. Ook aan de laksheid en de a-politieke houding van de Vlaming cq Belg. Ten persoonlijke titel kan ik gevoel niet naast mij neerleggen dat men de communautaire problemen in België opklopt als rookgordijn voor de werkelijke problemen, zijnde de Magrebiens. Verantwoordelijk zijnde voor mijn woorden en daden, mag men mij steeds bijkomende vragen stellen via mijn e-mail.

Gepost door: Raymond Jennart | 03-06-08

HLN REAGEER OP DIT ARTIKEL LARIE ALS HET NIET IN HUN KRAAM PAST KAN JE OP DE PUBLICATIE VAN JE REACTIE WACHTEN TOT SINT JUTTEMIS ,VOOR ANDERS DENKENDE DUS NOOIT.

Gepost door: pp | 24-01-09

De commentaren zijn gesloten.