15-09-06

Zever in het duivenkot!

In Antwerpen, op het stadhuis waar onze goeroe Janssens verblijft is het zever.

Janssens heeft ambras met zijn blauw schandknaapje Ludo Van Campenhout. De 'presidentscampagne' van de professionele reclamejager Janssens is er voor Van Campenhout te veel aan. De liefde is uit, ons Ludo’ke voelt zich “genomen”.

 

Zoals een volleerde dribbelnicht krijst Ludo’ke dat onze oppergod Janssens het zware werk door anderen laat opknappen en zelf met de pluimen wil gaan lopen. "Terwijl onze schepenen in de kelder aan het zwoegen zijn, staat hij op het balkon te zwaaien.

 

Volgens Ludo’ke moet een burgemeester niet alleen scoren maar moet hij ook eens anderen laten scoren. “Scoren”...???

Daarstraks hoorde ik nog een paar twintigers over een meisje praten in de term van “scoren”. Is dat wat onze Ludo wil, eens goed scoren? Eens van de grond komen zou inderdaad niet slecht zijn voor onze blauwe frustré.

 

En het gaat maar verder bij onze Ludo, hij zegt dat Janssens zijn partners in de vernieling rijdt. Wat the f*ck moet ik me daar bij voorstellen? Kan Van Campenhout dan aan niets anders denken dan seks?  

 

Nu even serieus.

Ludo Van Campenhout is woest op Patrick Janssens omdat hij al het werk van zijn coalitiepartners op zijn eigen conto schrijft.

Van Campenhout: "Wij zijn bescheiden, harde werkers. Maar dat bescheiden zal er de volgende keer niet meer bij zijn."
Ook het feit dat Janssens zich voordoet als een 'neutrale' burgemeester, zet kwaad bloed. "Hij doet alsof hij geslachtloos is, maar dat is schijn. In het college gedraagt hij zich als een pure socialist en botst het geregeld. We hebben dat altijd binnenskamers gehouden, omdat de stad niet gebaat is met ruzi‘nde bestuurders", aldus nog Van Campenhout."

 

Patrick Janssens doet wel meer van die dingen, weet u nog hoe hij Detiege van de troon heeft gestoten?

15:30 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.