16-09-06

Wie had dat ooit kunnen denken?

PS-verkozenen beschuldigd van gesjoemel
BRUSSEL - In Gerpinnes worden enkele PS-verkozenen beschuldigd van nepotisme, met name in het toekennen van sociale woningen in de gemeente. De directeur-generaal van de Waalse huisvestingsdienst heeft daarover een klacht ontvangen van Jean-Jacques Cambier. Dat schrijft Vers l'Avenir.
De schepen van Openbare Werken Serge Quintart wordt ervan beschuldigd vier van zijn familieleden een plaats te hebben gegeven in huizen van de Société du Logis Moderne. Daarnaast zou OCMW-voorzitter Alain Struelens zijn eigen moeder met prioriteit een plaats gegeven hebben.
De klacht viseert ook voormalig PS-schepen Lucia Dogot en de PS-verantwoordelijke voor vastgoed in Gerpinnes, M. Quairiaux.
kld (belga)16/09/2006

 

Socialisten die beschuldigt worden van gesjoemel, wie had dat ooit kunnen denken? Weer vier corrupte socialisten. Ik denk dat het onderhand gemakkelijker wordt als ik gewoon een lijst maak van socialisten die nog niets op hun kerfstok hebben.

We beginnen:

1) Heummmmm………

..............................................

Kan iemand even helpen ik ken er geen.

 

Tussen haakjes dit is het 151’ste punt op dè lijst der lijsten. 

PS: Neen, niet de parti socialist maar gewoon post scriptum: De eer van de lijst komt niet mij toe, maar de mensen van Politicsinfo. Ere wie ere toekomt.

De commentaren zijn gesloten.