19-09-06

Zo vader, zo zoon!

P.C. de man die als kenner van de BBET voor de staatstelevisie mag optreden, en zelf een fervente wapenfreak is.  Schrijft op zijn site dat zijn zoon van 14 jaar opgepakt is geweest door de politie omdat hij, en ik citeer: “Wat is er voor 14jarige pubers spannender dan met een pistool in een park aan een vijver de stoere uit te hangen?” … “Het vervolg is klassiek. Van schieten naar een tak wordt het al gouw schieten op een eend of zwaan en verontwaardigde toeschouwers telefoneren terecht naar de politie.”

Dit plaatste hij op zijn site in “July 13th, 2006 at 12:00”

 

Het is dus een familie van wapenfreaks, en die mensen zouden juist 17 kogels in de brievenbus ontvangen. P.C. beweert wel dat het van de BBET komt, maar er zijn ondertussen al verschillende andere denkpistes mogelijk.

Zoals bvb: De linkse extremist ze zelf in zijn bus heeft gesmeten om zijn politieke tegenpolen de BBET verder te besmeuren en nog eens in de media aandacht te komen.

Of het is misschien een afrekening in het wapenwereldje waar hij zo graag vertroeft.

 

Wie zal het zeggen, in ieder geval het doet me toch niet onmiddellijk zijn versie geloven. Het zal afwachten zijn tot het gerecht de zaak verder heeft uitgespit.

 

Nu vraag ik me wel af wat er zou gebeurt zijn indien een mandataris van het Vlaams Belang zijn zoon zou opgepakt geweest zijn…. Ik denk dat ik me het al kan voorstellen, wekenlang voorpagina nieuws, tv-zenders die er hele uitzendingen aan spenderen, en linkse politici die schreeuwen voor meer regels en maatregelen.

 

Met dank aan politicsinfo voor de informatie.

13:21 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

koekop Zeker zullen we het wel nooit te weten komen tenzij men vingerafdrukken zou vinden. Meneer was vanmorgen te gast in Wilde Geruchten en mocht daar nog maar eens zijn verhaaltje doen, ook dat van zijn zoon met zijn pieferke.
En toen dacht ik: nu komt het: zijn liefhebberij voor wapens.
Maar dit potje hielden de rode rakkers liever potdicht.
Maar van een onnozelaar die niet bang is om leugens en roddels op zijn weblog te verkopen als waarheid zou het dan toch niemand mogen verwonderen dat hij de kogels er zelf heeft gelegd.

Gepost door: vanzwam | 19-09-06

luchtpistool Het was een luchtpistool. Om dit niet te vermelden in je post, getuigt van weinig eerlijkheid. En waar haal je het vandaan dat hij 'graag in wapenkringen vertoeft?' Ik hoop niet uit de post op zijn blog, want daar staat enkel te lezen dat zijn zoontje met een luchtpistool in het park was.

Gepost door: 1234gybotf | 25-09-06

oeps excuses, ik had de voorgaande post nog niet gelezen.

Gepost door: 1234gybotf | 25-09-06

Schade Een pistool is een pistool of dit nu zo'n magnum is waar Dirty Harry mee knalt of een luchtpistool. Hebt u enig idee hoeveel schade je kan aanrichten met zo'n ding in een park waar mensen en dieren rondlopen?

Zoek voor de lol eens op wat een luchtpistool dezer dagen allemaal kan. Je kan dit niet meer vergelijken met de proppenschieters van de kermis. Webley en BSA maken zelfs luchtdruk wâpens voor de jacht.

En je zal het als moeder met kind, of bejaart koppel maar meemaken dat zo'n kereltje er met een wapen staat te zwaaien en op alles knalt wat beweegt.

Gepost door: WB | 26-09-06

raar, in extreem rechtse kringen zijn luchtdruk wapens OORLOGSWAPENS, en als het de zoon betreft van een Linkse rat gaat precies over de normaalste zaak van de wereld (waterpistool?)

dat ze die zijn kot ook maar eens omdraaien! hoeveel wedde we dat daar ook verboden marchandise zit!

Gepost door: H | 05-10-06

De commentaren zijn gesloten.