21-09-06

Linkse plannen, links gekonkel!

Tom Barman u weet wel de zanger die men eens heeft opgepakt* wegens drugsdealen en graag verkondigt dat straalbezopen met de autorijden moeten kunnen.

quote: «Natuurlijk heeft dat ook met mijn leefwereld te maken. Er worden drugs gebruikt en pillen geslikt, er wordt te veel gezopen en strontzat autogereden, zo is het leven. Er is geen enkele reden om dat te censureren, het hoort er gewoon bij.» citaat van Tom Barman. 

Tom Barman dus, of zoals ze hem op de politieke forums noemen Tom Barkruk, heeft plannen om volk te lokken naar zijn concerten tegen het Vlaams Belang. Sommigen zeggen dat het geen concerten zijn tegen het Vlaams Belang maar Tom Barkruk (sorry dat is nu éénmaal een leukere naam) zegt zelf in  Knack op 6 april 2005: ‘Volgend jaar, aan de vooravond van de verkiezingen, willen we een groot evenement organiseren tegen het Vlaams Belang’. Concerten waar de SP.a en PS volledig achterstaan, en ook de slaafse staatspers natuurlijk, die mogen niet anders. Gisteren maakte minister Onkelinx op televisie nog duidelijk dat zij dit een schitterende manier vindt om het Vlaams Belang te bestrijden. Degene die nu nog beweren dat deze concerten geen politieke concerten zijn, zijn blind of van kwade wil.

 

Maar kom nu is uitgelekt dat extreem links in Nederland bussen gaat inleggen om zoveel mogelijk linkse extremisten naar die haat-concerten te krijgen van Tom Barkruk. Janice Laureyssens Heeft die mails per ongeluk in haar bus gekregen.

Waarschijnlijk om extra volk bijeen te krijgen om zo de indruk te geven dat veel mensen achter deze concerten staan. Niets is minder waar. Volgens Doorbraak  is zijn eigen moeder niet te vinden voor deze haat-concerten “Het is niet zijn beste idee” zouden haar woorden geweest zijn.

Als men autobussen vanuit Nederland inlegt om het extreem-linkse crapuul naar hier te transporteren dan zullen er ook wel bussen vanuit Duitsland komen. Daar zijn de linkse extremisten nog “geschifter” dan hier.

 

* De ene zegt dat hij later is vrijgesproken de andere zegt dat hij nog steeds aan de drugs zit. J'men fous wat er van aan is, één ding weet ik zeker, zijn hersenen zijn door iets aangetast.

 

Linkse extremisten:

  
 
 
En mensen met een kletskop kunnen beter niet naar de concerten gaan. Deze lievertjes zijn degene die opkomen voor verdraagzaamheid en vrede.  De onderstaande poster komt van een antifa site, de mannen die anderen beschuldigen van onverdraagzaamheid.

 

Deze bende komt bij elkaar. En wedden dat als er rel komt en ze vernielen de buurt dat het de schuld zal zijn van het Vlaams Belang?

12:07 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dag sosPietwatcher, ik sloeg laatst ook een skinhead in elkaar...Uiteindelijk bleek het om een kankerpatient te gaan...ik vond het al vreemd dat die niet terug vocht...
zie maar eens het verschil...
Alle extremisten mogen barsten wat mij betreft...Moslims,communisten,nazi's,hindoes,elvis fans,AFFers en NSVers,AVEVE,Black panters,white pampers enz enz..
PS(parti socialiste) ik vond een interessante linkse link..zie url

Gepost door: tiberius | 21-09-06

De commentaren zijn gesloten.