26-09-06

Patrick Janssens schaamt zich.

 

Flierefluiter Patrick Janssens (SP.a-Spirit), de burgemeester van Antwerpen die graag zijn vriendinnetjes koopt door ze mooie functies met een dik loon te geven, haalt uit naar Filip Dewinter (Vlaams Belang). Ik citeer even uit De Morgen, u weet die “krant” die onlangs 32.000 lezers verloor omdat een “welgemeende Fuck You” riepen naar 1 miljoen Vlamingen:

"Het ergste dat ik Dewinter verwijt, is dat hij de mensen het recht ontzegd heeft trots te zijn op hun eigen stad of gemeenschap. Als ik in het buitenland een Catalaan, een Schot, een Bretoen, een Corsicaan of een Bask tegenkom, dan kan die terecht fier zijn op zijn afkomst, regio of taal zonder dat dit gevoel besmet wordt met extreem rechts gedachtegoed. Als ik zeg dat ik uit Vlaanderen of Antwerpen kom, dan wordt die trots beschadigd omdat iemand dat gevoel besmet heeft met racisme en xenofobie. Dat is het ergste dat Dewinter gedaan heeft, hij heeft de stad en Vlaanderen beschadigd."

 

Wel beste Patje, Patje is het voor de vrienden dus ik zal dat wel mogen zeggen zeker? Het is dankzij u en uw rode bende dat, als ik me in de VS laat zien en ze vragen van welk land ik kom ik met schaamte moet zeggen “uit België”. Want steevast komt de opmerking, “het land dat de terroristen beschermt, waarom doen jullie dat?”

Hetzelfde als ik naar Turkije moet. Daarom beste Patje zeg ik liever "ik ben Vlaming en ik kom uit Vlaanderen" dat is niet zo vernederend als zeggen ik kom uit België de veilige haven voor terroristen.

Commentaren

Patrick,

Het zijn jullie zelf, de extreem-linksen die voortdurend RACISME hebben geroepen! Niet PDW! Dus U heeft ZELF die nam en dat imago gecreëerd!

Asshole!

Gepost door: Lawrence | 26-09-06

Vlaanderen is natuurlijk niet tot nauwelijks bekend in het buitenland.

En wat de VS betreft, ik denk dat zij weinig lessen te geven hebben als het over binnenlandse politiek betreft, laat staan dat ze onwaarheden gaan verkondigen.

Gepost door: bakoenin | 26-09-06

gat Uit welk GAT zijn jullie in feite gekropen ???

Gepost door: Jos | 27-09-06

@ Jos De echte linkse intellectueel komt zich aanmelden. Uw argumenten zijn overdonderend. lol

Gepost door: WB | 27-09-06

Kent geen reet van geschiedenis Wel wel, als dat niet platvloerse populistische zever is van Jansens dan weet ik het niet meer. Bovendien zijn de voorbeelden zeer slecht gekozen, tijdens de les marketing was hij aandachtig, maar tijdens geschiedenis helemaal niet. (lol)

Een Bask mag fier zijn op zichzelf, zeker na de tientallen jaren aanslagen van de ETA in Spanje http://nl.wikipedia.org/wiki/Euskadi_Ta_Askatasuna


Een Corsicaan mag fier zijn op zichzelf, we zullen maar niet beginnen over de maffia en de afscheidingsbewegingen...http://www.corsica-prikbord.nl/viewtopic.php?printertopic=1&t=2517&postdays=0&postorder=asc&vote=viewresult
"Maar het Corsicaanse paradijs heeft ook een andere kant, een bloederige kant. De strijd van én binnen de onafhankelijkheidsbewegingen. Een klein deel van de bevolking van Corsica is anti-Frans en koestert separatistische idealen.
Separatisten die terug willen naar de gloriedagen van 1755 - 1769, toen het eiland zelfstandig was en werd bestuurd door de Corsicaanse nationale held, generaal Pasquale Paoli.
Hun onafhankelijkheidsstrijd gaat met een relatief mild soort geweld gepaard. "

Een Catelaan mag fier zijn, Catelanen hebben dan ook zowaar de grootste onafahankelijkheid binnen Spanje met een eigen taal en beleid.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Llu%C3%ADs_Companys


Een Bretoen mag fier zijn....
http://users.skynet.be/terrorism/html/france_flb.htm
http://fr.wikipedia.org/wiki/Front_de_lib%C3%A9ration_de_la_Bretagne

Een Schot, mag inderdaad fier zijn, onafhankelijkheid afdwingen binnen het UK, het heeft veel bloed gekost, maar ze zijn een nationalistisch volk net als de Vlamingen en net wat het VB -politiek- wil verkrijgen voor Vlaanderen.

Natuurlijk heeft Jansens een punt, dat zijn meestal niet extreem rechts, maar wel extreem links... Het is vreemd dat extreem links blijkbaar geen punt is.

Bovendien is dit een onjuiste en leugeneachtige uitspraak, Belgen, Antwerpenaren worden in het buitenland helemaal niet geassocieerd met extreem rechts, integendeel, de meeste mensen die hier geweest zijn kennen ons als zeer vriendelijke en tolerante mensen.

Wat een leugenacthige onzin. De man is laag gevallen, waarschijnlijk om de aandacht weg te nemen van zijn persoonlijke situatie en de mogelijk impact op de verkiezingen.

De beste verdediging is de aanval, nietwaar.

Gepost door: Den Amerikaan | 27-09-06

@wb Ik ben zeker niet links en dit waren geen argumenten maar een vraag, maar vermoedelijk weet je niet wat dat is en ken je enkel een Befehl.

Ps het is niet PDW maar FDW straks is hij nog kwaad !!!

Gepost door: Jos | 27-09-06

De commentaren zijn gesloten.