27-09-06

Tom Barman heeft nu al resultaat!

Tom Barman, de man die is opgepakt voor drugs, en de man die er geen graten inziet dat mensen strontzat achter het stuur kruipen opdat dit nu éénmaal bij het leven hoort van de Belgische artiest, heeft al resultaat met zijn haat-concerten.

 

Even opsommen:

1)      In de nacht van vrijdag 22 sept op zaterdag 23 sept waren in Schaarbeek al verschillende wagens in de vlammen opgegaan. Op de parking van een garage, op de parking van een GB-grootwarenhuis en in de Huart Hamoirlaan werden in totaal elf wagens in brand gestoken. (belga/hln)

2)      In diezelfde nacht van vrijdag op zaterdag gingen onbekenden nog een stap verder. Ze gooiden de ruiten in van gemeenteraadslid Vlaams Belang Louis Goovaerts, die ook in de Mechelseweg woont..

3)       Zondagnacht werd ook een nicht van Goovaerts het slachtoffer van vandalisme. Vandalen staken op de oprit haar autobanden plat.

4)      Talloze Vlaams Belang borden werden vernield en brand gestoken.

 

En Tom Barkruk, gaat maar verder met het ophitsten van de linkse meute. Hij blijft het geweld aanporren, en de debiele artiesten die zich hebben laten vangen kunnen er niet meer onderuit zonder dat ze worden uitgescholden voor Vlaams Belang sympathisant.

 

En ik heb een vermoeden dat ze hun haat en geweld campagnes nog verder gaan opvoeren.  Luc Tuymans zo’n Belgische kunstenaar waarvan eigenlijk niemand zijn werk goed blijk te vinden behalve een paar nitwits. Begint nu al de rellen goed te praten. Hij zegt in Knack:
“Als het slecht afloopt, vermoed ik dat er onder de allochtone bevolking een soort verdoving zal optreden, gevolgd door een angstreactie. In het slechtste geval krijg je vormen van georganiseerd verzet, misschien zelfs tamelijk gewelddadige reacties. Ik vermoed dat menige winkelier zijn ruiten zal zien sneuvelen. Mensen schijnen zich dat niet te realiseren, maar een stem voor het VB kan zware consequenties hebben”.

 

Dus alles wat die linkse rakkers vernielen is de schuld van het Vlaams Belang? En als u dan weet dat extreem links vanuit Nederland met bussen zal aangevoerd worden dan is de kans groot dat het zeer gewelddadige concerten worden.

11:59 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

cd