29-09-06

De zaak Remmery

U zal zich nog wel Dhr Rik Remmery herinneren. De West-Vlaamse bedrijfsleider die beweerde dreigbrieven te hebben ontvangen omdat hij een Marokkaanse werkneemster met hoofddoek tewerkstelde. Dagenlang stonden de media er vol van en zelfs de koning zakte af naar West-Vlaanderen om zijn steun te betuigen. De bedreigde bedrijfsleider kreeg zelfs de UNIZO prijs voor zaakvoerder van het jaar of zoiets in die genre.

Toen verscheen in elke krant en in elke andere vorm van media het bericht over racistische bedreigingen, linken naar het Vlaams Belang. Het Vlaams Belang was verantwoordelijk rechtstreeks of onrechtstreeks en er moesten actie ondernomen worden tegen het Vlaams Belang.

Tot het duidelijk werd dat de Rik het niet zo nauw nam met de echtelijke trouw en een beetje rotzooide met zijn vrouwelijke werkneemsters. Het bleek een uit de hand gelopen liefdesaffaire te zijn.

Nu stond de pers en de koning daar met de broek op de knieën. Er werd maar besloten om een persstop in te lassen.

Wel deze zaak werd onlangs geseponeerd door de rechtbank! De zoveelste linkse hetze die op een sisser afliep.

 

Kent u nog mensen die SP.a willen stemmen? Wel leer ze voor zichzelf nadenken als je de Belgische pers, de hoernalisten moet geloven ziet je wereld er wel heel raar uit.

 

6a

 

01:20 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wij stemmen voor het Vlaams Belang. Gedaan met ONZE verdraagzamheid. Als de mensen het nu niet zien dat de rellen en ambras steeds ontstaan door de islam fanaten dan zullen ze het nooit begrijpen en die enkele trutten die pleiten voor verdraagzaamheid moeten dan zelf maar islam worden dan kunnen ze naar Marokko uitwijken, eens zien hoe ze dan zullen piepen.

Gepost door: De Decker Harry | 30-09-06

Ik hoop van ganser harte dat sommige mensen eindelijk verstand krijgen. Eén miljoen kiezers heeft het inieder geval begrepen en stemmen voor de juiste partij, Vlaams Belang!!! en zoals Philip De Winter zei "steen per steen" zal het cordon sanitair afgebroken worden. Het is eigenlijk alvijf na twaalf want het bruine gevaar heeftons leefmilieual ingepalmd

Gepost door: Rita Dirkx | 30-09-06

De commentaren zijn gesloten.