29-09-06

Fun, het is fijn een zwijn te zijn!

Ik hoor nog steeds veel linkse rakkers het Vlaams Belang vergelijken met de het nationaal-socialisme van Hitler.
Als we de boel nu eens gewoon naast elkaar leggen.

1) De nazi's waren voor abortus.
=> Het Vlaams Belang is tegen. ==> De socialisten zijn voor.
2) De nazi's hadden een expansiedrang.
=> Het Vlaams Belang wil juist niet expanderen. ==> De socialisten zouden graag een zo groot mogelijk Europese unie hebben, een enorme expansiedrift dus. 

3) De nazi's waren voor euthanasie.
=> Het Vlaams Belang is tegen ==> Socialisten zijn net zoals den Dolf voor. Een paar dagen geleden las ik in de krant dat men nog een stapje verder wil gaan in het elimineren van mensen die niet voldoen aan het perfecte plaatje. Men wil nu ook dementerende oudjes het verlossende spuitje toedienen.
4) De nazi's waren voor wapencontrole onder de burgers.
=> Het Vlaams Belang wil de burger de kans geven zich te verdedigen. ==> De socialisten zijn voor wapencontrole onder de burgers. Els Van Weert is daar bvb een
fanatiek geval in.
5) De nazi's vervolgenden andersdenkenden, de oppositie.
=> Het Vlaams Belang wil volledige vrije meningsuiting. ==> De socialisten willen eveneens oppositiepartijen aan banden leggen.
6) De nazi's paaiden hun electoraal met allerlei dingen gratis te geven, kolen bvb.
=> Het Vlaams Belang bediend zich niet van die tactiek. ==> De socialisten trachten de kiezer voor zich te winnen met allerlei dingen gratis te schenken.
7) De nazi's waren trots socialist te zijn.
=> Het Vlaams Belang gebruikt het woord sociaal, dat is niet hetzelfde als socialisme. ==> De socialisten...... tja dat spreekt voor zichzelf.
8) De socialisten stonden te juichen toen Den Dolf hier aankwam "De 23ste augustus 1940 ondertekende Achiel Van Acker, die later eerste-minister werd van een 'democratische' regering, het Manifest van De Man en hij sprak zich uit ten gunste van de nieuwe orde."
9) Hitler en Mussolini waren beide aanhangers van Karl Marx, iets waar de huidige socialisten ook nogal mee oplopen (De meeste linkse dictators eigenlijk). Mussolini was zelf redacteur van het socialistische blad "La Lotta di Classe" en secretaris van de socialistische partij in Forli.
10) Den Dolf was een antikapitalist volgens Time Magazine toch.
=> Het Vlaams Belang is niet antikapitalistisch ingesteld. ==> Socialisten zijn tegen het kapitalisme, ze zijn net zoals den Dolf voor een totale inmenging van de staat in de opbrengst van de productiemiddelen. Hier in de Belziek zijn de socialisten vooral voor hun eigen zakken en hun partijkas, we hebben hier dan ook geen echte socialisten.

11) Den Dolf was niet al te beste maatjes met de Joodse medemens, maar wel met de moslims. Hier een foto van Hitler en de Groot Mufti, familie van Arafat.
mufti


=>Foto's zeggen meer dan woorden. Filip Dewinter in gesprek. 
FDW1


12) Nog een leuke vergelijking met de partij van den Dolf, boekverbranding.
Anciaux, de socialist heeft al eens een poging gedaan in die richting, hij wou een lijst opmaken van boeken die U en ik niet mogen lezen.
Boeken die niet overeen komen met de partijleiding van de SP.a gewoon verbieden. waarschijnlijk zullen we alleen het partijblad De Morgen mogen lezen. 
13)  Uit de socialistische arbeiderspartij (NSDAP) zijn de neo-nazi's voortgekomen. Vandaar dat er een duidelijke link is tussen nazisme en socialisme. 
14)  De socialisten hebben de vrije meningsuiting laten beperken.
Deze vorm van censuur was eveneens een vast onderdeel van de nazi ideologie. 
15) De socialisten hebben via een politiek proces het Vlaams Belang laten veroordelen.
Tijdens het neo-nazi's regime werden politieke tegenstanders evenzeer monddood gemaakt via politieke processen. 
16) De socialisten hebben er mee voor gezorgd dat er wetten op maat werden gemaakt om een politieke tegenstander te schaden.
De nazi's hebben ook alle mogelijke wetten veranderd om tegenstanders buiten de wet te stellen.

17) Hitler pakte de economische crisis net aan zoals de socialisten het doen. Hitler probeerde de economische crisis niet op te lossen door te besparen of de economische vrijheid te vergroten. Integendeel: nationalisering van bedrijven, regulering van ondernemingen, inperking van de vrijheid van vereniging, enorme gelduitgaven voor grote infrastructuurprojecten. Kortom: de problemen in de tijd vooruitschuiven en ze des te gevaarlijker maken net zoals de socialisten nu bezig zijn.

Als Adolf Hitler nu nog zou leven... hij zou vast een partijkaart van de socialisten op zak hebben. Mogen wij nu zeggen dat alle socialisten neo-nazis zijn?

 

Commie2

 

Bron: Politiscinfo.be

19:25 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (24) |  Facebook |

Commentaren

Het Vlaams Blok gebruikt het woord sociaal, dat is niet hetzelfde als socialisme. ==> De socialisten...... tja DAT SPREEKT VOOR ZICHZELF.

Haha: SCHITTERENDE woordspeling.

Gepost door: Vanzwam | 29-09-06

LONSDALE Naar verluidt zouden neonazi's graag rondlopen met Lonsdale t-shirts, waardoor je als je dit t-shirt draag in sommige discotheken en scholen niet binnen mag. De reden, er staat loNSDAle de lettercombinatie NSDA zoals in NSDAP.

Het zou blijkbaar ook door de huidige socialisten kunnen gedragen worden. Er staat namelijk ook SDAn Socialistische Democraten Anders.... lijkt erg sterk op SPA.

Gepost door: Den Amerikaan | 01-10-06

SCHITTEREND staaltje vergelijkingswerk! Iets wat ik zelf al lang wou doen maar bij gebrek aan tijd...

Ik zou het niet beter gekund hebben! Fantastisch kerel! Doe echt aub verder want je site is een ontzettend waardevolle bron van informatie!!

Thanks man!!!

Gepost door: Lawrence | 03-10-06

Schitterende tekst! Nova Civitas heeft ook ooit eens een document geschreven getiteld: "Was Hitler extreem links?"
Als je dat leest en dan dit, dan weet je het wel: hij was links.
Daarom dat Stalin het aardsmoeilijk had om te geloven dat Hitler was binnen gevallen in de USSR. Stalin en Hitler: twee varianten van links, die -zoals gebleken uit de geschiedenis- allebei even gevaarlijk waren.
Blijven posten mensen! We blijven de sossen met hunne neus in de stront duwen.

Gepost door: KillBE | 03-10-06

Belachelijk... 1)Appels en peren vergelijken. Dolf was voor een strikte vorm van rassenscheiding, sossen zijn tegen. En welke partij in Vlaanderen gelooft niet in een maatschappij waar verschillende culturen samenleven? Dacht het wel ja...
2)@Killbe: niet aardsmoeilijk, maar aartsmoeilijk. Nederlands, het is niet makkelijk.
3)SPA&VLD hebben beide gemandateerde joden (Fred Erdman, Claude Marinower...)
4)Ikzelf zou nooit VB durven vergelijken met nazis, maar bovenstaand stukje bewijst dat voor sommigen een degelijke argumentie even belangrijk is als een islamitische gebedsruimte in de fractiekantoren van het VB: niet echt prioritair dus.

Gepost door: Brats | 04-10-06

nazi en kommunisme Er zijn nog vergelijkingen die samen gaan.
De nazi's een gestrekte arm
De kommunisten de gebalde vuist
Beiden een rode vlag
Hakenkruis-hamer sikkel
Gestapo -gepeoe politieke politie
Kommunistische jeugd-Hitlerjeugd
Politieke Stalinprocessen-Rijksdagprocessen
Internationale- Horst -Wesel lied
Politieke kommisarissen-voor beiden
Vernietiging in kampen van hun politieke tegenstandersvoor beiden
Beiden zijn aan de macht gekomen door een staatsgreep of slinkse manoeuvres


Niets ontziende massavernietigingskampen voor beiden


Gepost door: temmerman | 04-10-06

Arbitrait ingrijpen in economie De fascisten lieten prive-bezit toe, maar behielden het recht op elk moment en overal in te grijpen 'in het algemeen belang'. Vergelijk maar eens de SPa die nu plotseling (in het kader van onderhandelingen ivm monopolies) 100miljoen EURO eist van het bedrijf Suez voor een populistische maatregel met de Nazis die grote geldbedragen eisten van Duitse bedrijven in ruil voor een monopolie in een bepaalde sector. In beide gevallen wordt de bedrijfswereld gechanteerd onder het voorwendsel van het algemeen belang.

Gepost door: Bobby | 04-10-06

@Brats @ Dhr Brats,

1) Het is helemaal geen appelen met peren vergelijken, het is gewoon die linkse moddergooi strategie gebruiken om hen zelf eens met de andere kant kennis te laten maken. Maar dat had u niet begrepen waarschijnlijk.
2) U schrijft de Dolf was voor een rassenscheiding en daar hebt u gelijk in. En welke partij hier in Vlaanderen tracht de scheiding van verschillende rassen te scheiden? Jawel de socialisten. Zo hebben allochtonen andere rechten dan Vlamingen. Neem nu maar de regel bij het solliciteren bij een job. Allochtonen krijgen een paar weken voorsprong op de autochtone jongeren. En dan verschieten dan die jongeren reclameren???? Of het recht ze aparte uren te geven in de zwembaden omdat ze niet willen zwemmen met ons ongelovigen om rein te blijven?? En zo zijn er talloze voorbeelden.
3) U schrijft aan Killbe dat hij/zij een schrijffout maakte. Dit is wel een zeer zielige manier van argumenteren. Schrijft u soms foutloos?............... Oh ja voor ik het vergeet het is niet argumentie maar argumentatie. Het is zoals u zegt Nederlands leren het is niet gemakkelijk.
4) Figuren zoals Marinower worden door de Antwerpse Joden uitgespuwd lees de site “kristalhelder” maar eens van prof Henry Rosenberg. Dat is dus geen argument.
5) U snapt de bedoeling van die tekst niet, humor en sarcasme zijn u vreemd zeker? Maar wat kan je anders verwachten van iemand die alleen maar foutjes kan vitten en triestige argumenten naar voor haalt.

Mvg
WB

Gepost door: WB | 04-10-06

Siddert ende beeft, want ik ben een socialist!

Nog nooit zo smakelijk gelachen!

Hoog kakapipi-niveau!

Ze zullen ons niet temmen, de fiere sossen!

Gepost door: DE SOCISLIAST | 06-10-06

SPa vergelijken met Hitlers ideën? Sterk sterk,
Als ik dit zo lees, moet ik op de meeste punten bevestigend antwoorden. De beginjaren van Hitler waren inderdaad sterk socialistisch geïnspireerd.
Dan moeten we er wel bijvertellen dat Duitsland toen in een economisch zeer goed positie verkeerde. Met weinig werkloosheid en vrij deftige lonen.
Als de SPa dit naar België kan brengen, waarom niet?

Het probleem is echter dat Hitler te veel macht kreeg, en daarbij ook nog eens paranoïde begon te worden. Hierdoor begon zijn politiek veel sterker te lijken op wat het VB ons vandaag belooft. 0 tolerantie naar elke geloofsovertuiging, avondklokken, propaganda om angst in te boezemen, noem maar op.

Gepost door: Pol | 11-10-06

SPa vergelijken met Hitlers ideën? Sterk sterk,
Als ik dit zo lees, moet ik op de meeste punten bevestigend antwoorden. De beginjaren van Hitler waren inderdaad sterk socialistisch geïnspireerd.
Dan moeten we er wel bijvertellen dat Duitsland toen in een economisch zeer goed positie verkeerde. Met weinig werkloosheid en vrij deftige lonen.
Als de SPa dit naar België kan brengen, waarom niet?

Het probleem is echter dat Hitler te veel macht kreeg, en daarbij ook nog eens paranoïde begon te worden. Hierdoor begon zijn politiek veel sterker te lijken op wat het VB ons vandaag belooft. 0 tolerantie naar elke geloofsovertuiging, avondklokken, propaganda om angst in te boezemen, noem maar op.

Gepost door: Pol | 11-10-06

niet links tegen rechts, maar individuele vrijheid tegen groepspsychose De ziekte van de mens ligt hem in zijn ongeloofelijke arrogantie om zich boven de natuur te stellen. Wij zijn en zullen steeds sterfelijke wezens blijven. Sterfelijkheid creëert angst. Angst zorgt voor zwakheid. Machthebbers of liever machtwellustigen zullen die angst gebruiken om anderen te domineren. Dit fenomeen is merkbaar bij de Egyptenaren, Grieken, Hellenisten, Perzen, Romeinen, Westerse, Otto-maanse samenlevingen en alle moderne regimes. En als er geen angst is dan zal men er creëren. Geschiedkundigen hebben een goed overzicht over de massamoorden die gerealiseerd zijn in de naam van gelijkheid, eerlijkheid, rechtvaardigheid. De huidige Europese regeringen zijn van hetzelfde gespuis als alle andere machtsgeile neanderthalers. Overigens, ideeën plegen geen moorden. Mensen plegen moorden. We zoeken steeds een uitleg voor moord en geweld omdat we het belachelijke idee hebben dat we geen dieren zijn. Spijtig genoeg zijn we wel primaten. En nog van de domste soort ook. Wij zijn in staat om woestijnen te bewateren. We kunnen technisch gezien elke dag een mens op de maan zetten. We spenderen echter liever meer tijd in het bewijzen van wie de langste lul heeft. Eigenaardig genoeg zijn de meest grotteske wezens ook diegene die het meest uitmoorden. Farao's met inteelt, Romeinse ontucht, de aristocratie met hun prima nocta, Hilter met zijn stomme ubermensch. Stalin en zijn klote partij. Mao en zijn grandioze mislukkingen. De grootste domoren zijn echter de multiculurelen. Individualistisch respect voor elk wezen staat in schril contrast met verplichte multiculturele samenlevingen. By the way, alle samenlevingen zijn in elkaar gestort als ze de arrogantie hadden om te denken dat zijn beter waren dan hun voorouders, die er niet in slaagden om multiculturele samenlevingen op te bouwen. Marx zei dat het geloof de opium is van het volk. Ik denk eerder dat het probleem van de mens ligt in de eeuwige arrogantie. Vlamingen haten arrogantie. Daarom zijn er zo weinig kenmerken van oorlogszuchtige acties in Vlaanderen. Noem mij nog één ander volk dat gekenmerkt wordt voor zo'n afkeer van oorlog en arrogantie. Vlaams nationalisme vergelijken met racisme is hemeltergend. Als niet-gelovige weet ik echter één ding. Elke actie krijgt een tegenreactie. Onrecht wordt vroeg of laat afgestraft. Denk eraan Hitler is uiteindelijk verslagen. Dat zal ook gebeuren met onverdraagzamen regimes zoals het socialisme in Europa, het republikeins kapitalisme in Amerika en big brother china. Sinds kort moet ik terugdenken aan mijn schooltijd. Vooreerst dank ik mijn onderwijzers dat ze mij het boek "the animal farm" hebben doen lezen. Als kind was ik nog te jong om het te begrijpen. Ondertussen beginnen de figuurlijke varkens zich meer en meer kenbaar te maken. Mijn angst gaat wel uit naar het boek"1984". Als de Grieken gelijk hebben, beleven we als mensheid cyclische perioden van oorlog en vrede. De drie partijen uit George Orwell's boek zijn gevormd: Amerika, Europa en China. Elk hebben ze legers en een overheid de bereid is om alles te doen om aan de macht te blijven. Zelfs het creëren van oorlogen. Ook ik heb angst en ben dus vatbaar, want ik ben sterfelijk. En ik wil niet eindigen als Pim Fortuyn omdat ik mijn ongezouten mening vertel. Aan alle partijen links of rechts wens ik nog een laatste opmerking te geven. Van het moment dat je jezelf meer verdraagzaam vind dat een ander ben je onverdraagzaam. En iedereen heeft het recht om zijn voortbestaan te beschermen

Gepost door: NaIeveling | 11-10-06

@NaIeveling Bravo, dit is een sterk staaltje realisme. Ik ben het volledig met u eens.

Gepost door: WB | 12-10-06

@Pol Geachte Pol,

Ik denk dat u fout zit met te zeggen dat het Duitsland goed ging toen Hitler aan de macht kwam. Was dat te danken aan de beurscrash van 1929 in New York. Dit was het begin van een diepe economische depressie die waardoor de mensen terug massaal op de NSDAP begonnen te stemmen. In 1928 had de NSDAP amper 12 zetels. En waren aan een neerwaartse spiraal bezig. Na de beurscrash 1929 werden er verkiezingen gehouden en de SDAP 107 zetels in 1932 haalde ze 232 zetels.
Dus de SDAP haalde helemaal geen welvaart naar Duitsland. En dan komen we bij puntje 17: Hitler pakte de economische crisis net aan zoals de socialisten het doen. Hitler probeerde de economische crisis niet op te lossen door te besparen of de economische vrijheid te vergroten. Integendeel: regulering van ondernemingen, inperking van de vrijheid van vereniging, enorme gelduitgaven voor grote infrastructuurprojecten. Kortom: de problemen in de tijd vooruitschuiven en ze des te gevaarlijker maken net zoals de socialisten nu bezig zijn.

Gepost door: WB | 12-10-06

maar ik heb al een partijkaart bij spirit!!!!

wat moet ik nu doen


huuuuulp.

uw vriend adolf

Gepost door: adolf hitler | 19-12-06

Yup!
en de nazi's waren racisten... en dat zijn de Vlaams Belangers ook. En dáár zit hem net de gelijkenis. Veel werk gestoken in je site waarschijnlijk, maar dat was niet nodig. Zonde van de tijd...

Gepost door: Jan Degroot | 30-05-07

man man het is ver gekomen met bepaalde mensen.
als je interessante informatie wil:
http://www.youtube.com/watch?v=SYYbHPHrh80

Het gaat niet over toevallige gelijkenissen, maar puur om het aanbidden van iemand die 6 miljoen mensen heeft uigeroeid puur omdat ze een bepaalde geloofsovertuiging hebben. En op de koop toe ontkennen de kopstukken van het vb dat ook. En dan de enige belangrijke gelijkenis: het vb behandelt ook mensen op een bepaalde manier omdat ze islamitisch zijn. Een voorbeeld: de anti-islam-betoging. Verander het woord "islam" in "joden" en we zijn terug in het derde rijk.

Gepost door: anoniem | 13-10-07

ga uw geschiedenis leren !! Het verzet tijdens de 2 de wereldoorlog was links en een deel socialist de rechtsen zoals KAREL DILLEN was mee aan het collaboreren met Duitsland .
Ik heb nog nooit zulk een onzin gelezen je zou beter eens naar de bibliotheek gaan en een deftig boek halen over ww2.
Nu zijn die van het VB ook al negationist aan het worden STEEERK!!!!

Gepost door: Wim | 04-08-08

Vlaams Blok Vergeet niet dat tijdens wereld oorlog 2 het grootste deel van het verzet socialist was en de voorvaders van het V B zoals Karel DILLE collaboreerde met den DUITS en trouwens al die rechtse .

Gepost door: Wim | 04-08-08

@wimvercauteren mijnen besten vriend, de vader van Filip dewinter is zelf gedeporteerd naar duitsland, leer zelf eens uw geschiedenis! Er waren linksen in het verzet en ook rechtsen en dus is het heel goedkoop om de VB'ers constant te verwijten dat ze nazi's waren. A propos, Hitler was een socialist en dat kan je niet tegenspreken, waarheid doet pijn natuurlijk. We zien dat alle dictaturen in de wereld gebaseerd zijn op socialisme, zie maar naar Castro, Chavez en wat de russen uitspoken in Georgie. Mijn beste vriend, Hitler was ook een dictator en stop met liegen en je zelf dingen wijs te maken.
We zien dat in Belgie o,der Verhofstad 1 en 2 de vrijheid van meningsuiting voor 1.000.000 kiezers beperkt werd, ook onder een links-socialistische regering.U hoeft mij dus geen geschiedenis te leren, leer ze zelf, voor de erst , een prettige dag verder en respecteer de mening van andere mensen ipv zo een verzuurde reacties te geven

Gepost door: theoden | 19-08-08

gaaaaaaaaaaaaaaaaaappppppppp!!!!!!!!!!! @anoniem, we kennen diene zever van de RTBF met halve waarheden en volledige leugens,zeg mij eens, hoeveel socialisten hebben met den duits gecolaborrerd??Hoeveel Liberalen?Hoevel katholieken?Daarvan geen enkele zeker??Een propagandafilm zoals den deze zit rap in elkaar en het is weer eens goedkoop om 1.000.000 kiezers met nazi's te vergelijken, u bent een verzuurd man, punt uit

Gepost door: theoden | 29-08-08

[url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-c-200.html]Louis Vuitton Bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-louis-vuitton-winter-handbags-c-200_201.html]Louis Vuitton 09 winter Handbags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-louis-vuitton-style-handbags-c-200_277.html]Louis Vuitton New Style Handbags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-louis-vuitton-style-wallets-c-200_278.html]Louis Vuitton New Style Wallets[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-monogram-style-handbags-c-200_276.html]Monogram 09 New Style Handbags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-louis-vuitton-leather-handbags-c-200_230.html]Louis Vuitton leather handbags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-louis-vuitton-mens-bags-c-200_228.html]Louis Vuitton men's bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-louis-vuitton-wallets-c-200_233.html]Louis Vuitton Wallets[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-monogram-canvas-c-200_216.html]Monogram Canvas[/url]??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-louis-vuitton-leather-c-200_226.html]Louis Vuitton Epi Leather[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-monogram-wallets-c-200_275.html]Monogram Wallets[/url]??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-louis-vuitton-damier-canvas-c-200_220.html]Louis Vuitton Damier Canvas[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-louis-vuitton-antigua-c-200_231.html]Louis Vuitton Antigua[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-louis-vuitton-cruise-collection-c-200_224.html]Louis Vuitton Cruise Collection[/url]??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-monogram-denim-c-200_225.html]Monogram Denim[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-monogram-jokes-c-200_227.html]Monogram Jokes[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-monogram-multicolor-c-200_221.html]Monogram Multicolor[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-monogram-vernis-c-200_219.html]Monogram Vernis[/url]? [url=http://www.bestlouisvuitton.com/chanel-bags-c-234.html]Chanel Bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/chanel-bags-chanel-style-handbags-c-234_287.html]Chanel New Style Handbags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/chanel-bags-chanel-series-c-234_243.html]Chanel 2.55 series[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/chanel-bags-chanel-2008-handbags-c-234_250.html]Chanel 2008 handbags[/url]??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/chanel-bags-chanel-2009-handbags-c-234_251.html]Chanel 2009 handbags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/chanel-bags-chanel-cambon-c-234_255.html]Chanel Cambon[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/chanel-bags-chanel-clutches-c-234_244.html]Chanel Clutches[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/chanel-bags-chanel-denim-handbags-c-234_245.html]Chanel Denim Handbags[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/chanel-bags-chanel-nappa-handbags-c-234_249.html]Chanel nappa handbags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/chanel-bags-chanel-sling-bags-c-234_237.html]Chanel Sling Bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/chanel-bags-chanel-snakeskin-handbags-c-234_246.html]Chanel Snakeskin Handbags[/url]??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/chanel-bags-chanel-vernis-handbags-c-234_248.html]Chanel Vernis Handbags[/url]??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/chanel-bags-chanel-wallets-c-234_254.html]Chanel Wallets[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/gucci-bags-c-217.html]Gucci Bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/gucci-bags-gucci-style-handbags-c-217_286.html]Gucci New Style Handbags[/url] ??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/gucci-bags-gucci-clutch-bags-c-217_223.html]Gucci clutch bags[/url]??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/gucci-bags-gucci-leather-bags-c-217_218.html]Gucci leather bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/gucci-bags-gucci-wallets-c-217_300.html]Gucci Wallets[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/gucci-bags-gucci-logo-crossed-bags-c-217_239.html]Gucci logo crossed bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/gucci-bags-gucci-logo-handbags-c-217_238.html]Gucci logo handbags[/url]??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/gucci-bags-gucci-logo-shoulder-bags-c-217_242.html]Gucci logo shoulder bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/gucci-bags-gucci-mans-bags-c-217_252.html]Gucci man's bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/gucci-bags-gucci-fabric-c-217_253.html]Gucci PVC fabric[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/dg-bags-c-268.html]D&G Bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/bags-style-handbag-c-268_296.html]D&G New Style Handbag[/url]??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/bags-handbags-c-268_269.html]D&G Handbags[/url]? [url=http://www.bestlouisvuitton.com/dior-bags-c-271.html]Dior Bags[/url]??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/dior-bags-dior-leather-handbags-c-271_285.html]Dior Leather Handbags[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/dior-bags-dior-mens-handbags-c-271_298.html]Dior Men's Handbags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/dior-bags-dior-sling-bags-c-271_272.html]Dior Sling Bags[/url] ??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/dior-bags-dior-handbags-c-271_273.html]Dior Handbags[/url] ??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/dior-bags-dior-mens-wallets-c-271_299.html]Dior Men's Wallets[/url]? [url=http://www.bestlouisvuitton.com/coach-bags-c-229.html]Coach Bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/coach-bags-coach-style-handbags-c-229_294.html]Coach New Style Handbags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/coach-bags-coach-style-mens-handbag-c-229_295.html]Coach New Style Men's Handbag[/url] ??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/coach-bags-coach-tote-bags-c-229_232.html]Coach Tote Bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/coach-bags-coach-shoulder-bags-c-229_240.html]Coach Shoulder Bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/coach-bags-coach-messenger-bags-c-229_241.html]Coach Messenger Bags[/url]? ??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/coach-bags-coach-leather-bags-c-229_284.html]Coach Leather Bags[/url]? [url=http://www.bestlouisvuitton.com/chloe-bags-c-260.html]Chloe Bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/chloe-bags-chloe-handbags-c-260_261.html]Chloe Handbags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/chloe-bags-chloe-sporty-series-handbags-c-260_267.html]Chloe Sporty Series Handbags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/chloe-bags-chloe-sling-series-handbags-c-260_270.html]Chloe Sling Series Handbags[/url]? [url=http://www.bestlouisvuitton.com/prada-bags-c-288.html]Prada Bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/prada-bags-prada-style-handbags-c-288_289.html]Prada New Style Handbags[/url] ??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/prada-bags-prada-shoulder-bags-c-288_290.html]Prada Shoulder Bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/prada-bags-prada-handbags-c-288_293.html]Prada Handbags[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/hermes-bags-c-291.html]Hermes Bags[/url]? ??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/hermes-bags-hermes-leather-series-c-291_292.html]Hermes Leather Series Bag[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/miu-miu-bags-c-262.html]Miu Miu Bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/bags-handbags-c-262_263.html]Miu Miu Handbags[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/marc-jacobs-bags-c-279.html]Marc Jacobs Bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/marc-jacobs-bags-marc-jacobs-style-handbags-c-279_297.html]Marc Jacobs New Style Handbags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/marc-jacobs-bags-marc-jacobs-handbags-c-279_280.html]Marc Jacobs Handbags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/marc-jacobs-bags-marc-jacobs-clutch-handbags-c-279_281.html]Marc Jacobs clutch Handbags[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/marni-bags-c-256.html]Marni Bags[/url]? ??[url=http://www.bestlouisvuitton.com/marni-bags-marni-handbags-c-256_257.html]Marni Handbags[/url]? [url=http://www.bestlouisvuitton.com/loewe-bags-c-282.html]Loewe Bags[/url]?[url=http://www.bestlouisvuitton.com/loewe-bags-loewe-handbags-c-282_283.html]Loewe Handbags[/url]? [url=http://www.bestlouisvuitton.com/chloe-bags-chloe-sporty-series-handbags-c-260_267.html]Series Handbags[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/gucci-bags-c-217.html]Gucci[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/chloe-bags-c-260.html]Chloe[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/chanel-bags-c-234.html]Chanel[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/coach-bags-c-229.html]Coach[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/louis-vuitton-bags-c-200.html]LV Bags[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/marni-bags-c-256.html]Marni[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/miumiu-bags-c-262.html]MiuMiu[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/dior-bags-c-271.html]Dior[/url] [url=http://www.salelouboutin.com/]Sale louboutin[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/]LV[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/]replica handbags[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/]replica LV handbags[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/]Replica luxury bags[/url] [url=http://www.bestlouisvuitton.com/]Copies of brand-name bags[/url]

[url=http://www.sale-mbt.com/]http://www.sale-mbt.com[/url]
[url=http://www.bootboots.com/]http://www.bootboots.com[/url]
[url=http://www.buylouboutin.com/]http://www.buylouboutin.com[/url]
[url=http://www.luxurybootsconsale.com/]http://www.luxurybootsconsale.com[/url]
[url=http://www.discount-christianlouboutin.com/]http://www.discount-christianlouboutin.com[/url]

Gepost door: louboutin | 28-12-09

In 2010 is het nog altijd hetzelfde.
De socialisten zijn nog altijd dezelfde echte facisten.
Nu hebben ze nog de hulp gekregen van een andere politieke intolerante fascistische ideologie, genaamd de islam.
Leve het vlaams belang, zij nemen het op voor vrijheid en democratie en verzetten zich tegen de constante leugens en halve waarheden van de media en de andere leugenachtige partijen.

VLAAMS BELANG ZAL ONS NAAR DE VRIJHEID LEIDEN.

Gepost door: kristof | 26-10-10

De commentaren zijn gesloten.