29-09-06

Janssens wil debat zonder tegenstander

Patrick Janssens eist debat zonder tegenstander op de VRT

PjanssensTerzake 06 gezien? Iets opgevallen? Juist. Geen Vlaams Belang en het ging over Antwerpen. Waarom geen Belang? Lees en blijf rustig, hier komen weer de feiten... (en voor Humo: neen, de Raad van bestuur van de VRT heeft dit niet naar mij gelekt :-P )

Patrick Janssens wilde onder geen beding met Vlaams Belang in debat of discussie gaan op de VRT over Antwerpen,  anders zou de 'burgemeester' niet naar het programma komen. De VRT dokterde een noodscenario uit om het Vlaams Belang koest te houden want de SP.a burgemeester MOET sowieso in Terzake 06 verschijnen. Compensatie: Filip Dewinter kreeg 5 minuten live-interview in het Journaal van 19.00 uur als afkoop&compensatie voor het plooien naar de wil van Patrick Janssens bij de VRT...

Conclusie? De burgemeester van Antwerpen zegt in de gazet (vorige week) dat hij in debat wil met Dewinter maar eist van de VRT dat hij als enige mag komen.. zonder debat met Dewinter. Burgemeester van iedereen? Neen dus én zeer ondemocratisch. Het masker is gevallen... Janssens is een even grote socialistische despoot als al.. tja.. de rest? 

Bron: Jurgen Verstrepen

23:48 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Misschien niet zo origineel maar hier plaats ik dan toch eens dezelfde reactie die ik bij Verstrepen heb gezet:
Ik ben van mijn melk, onthutst en voel me plots als een Jood tijdens de kristalnacht: nu is er geen ontkomen meer aan, deze totalitaire dictatuur wil en zal ons nekken.
Dit is verschrikkelijk, absurd en beangstigend.
Wie weet wat hebben ze zondag in petto?
Het ergste is, wat de VRT betreft en wat Verstrepen reeds postte, het is al jaaaaren een grote knoeiboel, bedrog, manipulatie en vriendjespolitiek.

Lees “ De carrière van Piet van Roe”: http://www.brusselsjournal.com/node/1394
Lees ook: “Verklaring” : http://www.vrijvanzegel.net/blog/index.php?/archives/106-Verklaring.html

En zou ik dan geen angst mogen hebben?

Gepost door: Vanzwam | 30-09-06

De commentaren zijn gesloten.