30-09-06

Domme Freya boekt winst.

Hier gaan we weer!

De Gazet van Janssens (GVA)  pakt uit met een nieuwe studie. Een studie door de Vlerick Managment School. “29/09 Leterme 'eenvoudig', Dewinter 'agressief' en Freya 'levendig' De Vlerick Management School heeft politici en partijen als merk onder de loupe genomen. Freya Vandenbossche wordt gezien als een "levendig", Yves Leterme als een "eenvoudig" en Filip Dewinter als een "agressief" merk.”

Als je nu weet wie de sponsor is van die school, de nationale loterij” , en als je dan weet weet wie in dat bestuur zit van die “nationale loterij” dan weet je waar de mosterd vandaan komt.
De Financieel Economische Tijd publiceerde de politieke samenstelling van de raad van Bestuur van de nationale loterij.

De PS  4 leden, VLD 4 leden, de SP.a  3  leden, MR 2 leden, Groen 1 lid, Ecolo, 1 lid, CD&V 1 lid, CDH 1 lid. N-VA 0 leden, Vlaams Belang 0 leden.

Dat komt dus neer op 53% links tot extreem linkse leden. Van die overige overige 47% is dan nog eens 38% franstalig.

Hoe zou het toch komen dat domme Freya er zo goed uitkomt? Een minster die nog niet eens de vierkantswortel van 25 kent.Beluister hier.

Een minister die nog niet eens haar eigen haar licenciaatsverhandeling zelf geschreven heeft volgens Knack. De 100 miljoen olie fratsen van Freya. Het feit dat ze een product uit de rekken laat halen van de winkels dat al jaren niet meer gemaakt word. Een minster die zo finaal de mist in gaat dat de vrt (de rode propaganda zender) een intervieuw laat overdoen omdat ze kompleet de mist in gaat.

Die Freya scoort goed in een peiling van een school die gesponserd wordt door "de nationale loterij" een orgaan waarvan meer dan 50% rood tot extreem rood is.

 

00:21 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.