01-10-06

Wiebelhoofd is verbaasd.

Knikkebolleke Kathleen Van Brempt (SP.a) Vlaams minster van gelijke kansen is verbaasd over de onverdraagzaamheid van de Vlaamse jongeren. Zoals u waarschijnlijk wel weet ondertussen heeft een studie van KUL uitgewezen dat Vlaamse jongeren beginnen te rebelleren en worden ze opstandiger tegen de multiKUL en allochtone jongeren.

Ons Kathleentje, u weet wel die trezebees die steeds met haar hoofd lig te wiebelen als ze voor de camara staat. In begin was het leuk om te zien, daar is ze in beeld, daar is ze niet meer in beeld… Maar na een paar minuten kijken word je gewoon zeeziek.

Enfin, daar ging het niet over. Ons wiebelhoofdje is dus verbaasd dat jongeren opstandig worden. Wel beste minster van gelijke kansen, ik verschiet daar niet van. Zorg eens eerst dat de Vlaamse jongeren dezelfde kansen krijgen als de allochtone jongeren Nu zal ze waarschijnlijk uit de lucht komen vallen en van verbazing nog harder beginnen te wiebelen. Het is simpel.

Zo mogen bij sommige autoscholen de Vlaamse jongeren dubbel betalen van wat de allochtoon moet betalen. Kom je juist van school en zoek je een job is de kans groot dat je een paar weken moet wachten omdat allochtonen voorrang hebben tijdens sollicitaties. Wil je als jonge man/vrouw bij de politie, dan mogen de Vlaamse jongeren zich verwachten aan een “njet” ook al zijn ze geslaagd voor hun proeven. Je kan dan te horen krijgen sorry we moeten aan ons quota allochtonen geraken, je hebt het verkeerde kleurtje. En zo zijn er talloze voorbeelden van Vlaamse jongeren die meer moeten presteren om aan dezelfde job te geraken. Zo heb je bvb nog de staat die subsidie aan een bedrijf geeft dat een allochtoon, minder-valide of oudere persoon in dienst neemt.

Nu, u en ik en de Vlaamse jongeren zijn niet achterlijk, het gaat hem hier niet over gehandicapten of oudere personen maar puur en alleen over allochtonen.

En u mevr. Wiebelhoofd bent dan verbaast dat die Vlaamse jongeren zich afzetten tegen dat multiKUL beleid. Geef om te beginnen al eens iedereen dezelfde kansen zonder die absurde “positieve discriminatie” regels. Positieve discriminatie wat is dat voor bullshit. Wat voor de ene positief is voor de andere nadelig, en diegene die u achteruitsteekt met uw discriminatie zeggen nu FUCK YOU tegen dat beleid.

En waarom spreekt u nooit over de onverdraagzaamheid van de allochtone jongeren? Gisteren zijn er nog 14 opgepakt omdat ze manifestanten aanvielen met stokken en stenen. Brussel heeft weer eens in brand gestaan. Waar is die verdraagzaamheid.

12:39 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.