03-10-06

Braaf zijn is een straf!!!!

Hier in België kan je als brave hardwerkende burger die netjes de wetten respecteert niet veel steun verwachten van deze regering. Ik persoonlijk geef 54% van mijn loon af aan de staat. Ik betaal netjes btw op producten, Op mijn auto zitten wel 8 verschillende vormen van taksen en andere vormen van “afroomerij”. Verzekeringen moet je nemen om met alles netjes in orde te zijn, tot je ze nodig hebt dan is er altijd wel net juist iets dat wat je nodig hebt er niet bij is. Ondertussen mag je als zwaar vermoeide werkmens niet even onoplettend met de auto rijden, want de brave politieman/vrouw staat klaar om je een boete van 150€ aan je been te lappen. Dat ze met dit systeem dikwijls een heel gezin in financiële problemen brengen omdat ze niet meer rondkomen op het einde van de maand, deert hen niet. De staat heeft geld nodig en waar kan je dat beter gaan halen dan bij die brave, onnozele burger die toch niets durft zeggen.

 

Criminelen vatten en vast houden is iets heel anders. Dat is gevaarlijk, die kan je maar beter laten lopen. Dat zij zonder verzekering rijden of zonder rijbewijs maakt niet uit. Dat zijn lastige individuen die wel eens hun vriendje kunnen opbellen om rellen te beginnen. Nee melk dan maar verder de die brave stomme burger uit.

“Problem mener, problem? Ikke friende belle, gkij racist” En dan pakken ze eens een dief op, die zich als een wild beest gedraagt zodat ze hem iets moeten geven om te kalmeren zodat hij zichzelf en anderen niet verwond. Geeft die toch de pijp aan Maarten zeker. Hop en daar gaan we weer, rellen a vollonté. Auto’s stuk, in brand, winkels uitgebrand enzo voort. Het is om moedeloos van te worden als brave burger die nog niet durft te pruttelen als hij weer eens diep in zijn zakken mag tasten om de staat te sponsoren, waarmee ze dan de vernielingen van die rellen kunnen repareren, tot volgende week waarschijnlijk als er weer eens rellen zijn. En de boel terug in de vernieling is getrapt.

 

En durf niet te reclameren als brave man, want dan ben je een racist, een verzuurde, een fascist. En staat er een dienst (CGKR) klaar met een leger van advocaten om u zwaar te straffen omdat u geprutteld hebt. Zodat ze nog meer geld uit uw zakken kunnen kloppen.

 

Hier in dit land is het beter crimineel te zijn. Veel meer rechten en van wat en wie moet je schrik hebben? De politie? Die zijn nog bezig met hun papierwinkel als jij al terug op de straat staat. De burger zelf? Die mag zich niet verweren anders kan je hem nog aanklagen wegens geweld en de eventuele verwondingen die je hebt opgelopen…..

Als ik het lef maar had… Maar dat heb ik niet het zit niet in mijn karakter om een criminele loopbaan te beginnen. Ik ben maar een brave onnozele laffe Vlaming! Ik zal wel blijven uitgemolken worden tot mijn pensioen en tegen die periode zal er geen pensioen meer zijn. The story off my life, zullen we maar denken.

13:16 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

braaf zijn Beste,ik volg U volledig.Stemmen voor een partij voor orde en veiligheid.Wat die linkse intellectuelen ook zeggen.Zij staan niet in het werkelijke leven.Zij zijn de lafaards,die niet durven protesteren tegen de onverdraagzaamheid van de moslims.
Het ga je goed.
ps:ik heb twee boetes gehad op 4 minuten tijd(overdreven snelheid) 50km ik reed 57 en 59.
Wie staart nu konstant op zijn kilometer teller?

Gepost door: filips Bossuyt | 03-10-06

U heeft geen ballen en betaalt daar de prijs voor?

Gepost door: 1234gybotf | 04-10-06

Braaf zijn Mijn echtgenote kreeg een boete van € 50 voor parkeren waar een parkeerverbod geldt. Mijn echtgenote parkeerde niet maar stond stil om goederen te laden (wat toegelaten is) en stond op het punt te vertrekken.
Wij hebben de onterechte boete betaald, want een advokaat onder de arm nemen, en het risico toch veroordeeld te worden zou nog duurder uitkomen en daar profiteert vadertje staat ook van!

Gepost door: Metten | 04-10-06

De commentaren zijn gesloten.