04-10-06

Blokwatcher mag de multiKUL even ervaren.

P.C. u weet nog wel van de vorige berichten. De fervente wapenfreak en voorbeeldige vader waarvan de zoon is opgepakt omdat hij me een wapen stond te schieten en te zwaaien in het park. Het is ook de man die op zondag kogels blijkt te vinden in zijn bus. Ik ga persoonlijk op zondag nooit naar d brievenbus omdat er geen post is die dag, maar kom. Daar blijkt de post wel te werken op zondag.

 

Die man dus, zijn 16 jarige dochter, volgens P.C. zelf,   kreeg maandag op de speelplaats van het SIHA in de Antwerpse Eikenstraat een pak slaag van een groepje allochtone jongens. Jasmijn is zes maanden zwanger.
Nu wil ik allereerst even meedelen dat ik zoiets mijn ergste vijand niet zou toewensen. Van zwangere vrouwen/meisjes moet je afblijven. Vrouwen slaan is gewoon weg laf. En zwangere vrouwen slaan is niet alleen laf maar ziekelijk laf. Ik wens de dochter van P.C. dan ook veel sterkte toe.

 

Voor de vader, degene die altijd heeft geroepen dat er met allochtonen niets aan de hand is. Degene die het Vlaams Belang uitjouwde voor racisten toen ze opmerkte dat er gewelddadige groepen allochtonen bestaan. Voor die vader heb ik minder medelijden!

Zijn haatcampagnes tegen alles wat rechts of durft te twijfelen aan de haalbaarheid van een multiKULturele samenleving, hebben veel mensen doen besluiten Vlaams Belang te stemmen of nog hardnekkiger Vlaams Belang te blijven stemmen. Dat is zowat het enige positieve dat ik kan zeggen van een kerel die overloopt van haat en frustratie.

 

Nu plots wil hij erkennen dat er problemen zijn met allochtoonse jongeren. Als het Vlaams Belang dit zegt, dan zijn het racisten.

 

WB


 

17:51 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

subiet zijn dochter vlaams belanger zeg! hij kan hem dan van eeuwige frustratie een bal door zijn kop schieten.

Gepost door: Hans | 05-10-06

Zondag kan U het veranderen man!

Gepost door: Lawrence | 06-10-06

Het is triestig om te zien waar onze maatschappij naar toe gaat. Dank u wel Sire, Dank U wel Kardineel Daneels. Dank U wel democratische partijen. Dank U wel Imaans.

Als het zo verdergaat zal men binnenkort nog verlangen naar dictatuur. We zijn heel goed bezig.

Gepost door: naïeveling | 12-10-06

De commentaren zijn gesloten.