05-10-06

Heeft Antwerpen een laffe burgemeester?

Ik heb daarstraks de opgenomen versie gezien van het debat tussen Piryns, Van Campenhout, Dewinter, Janssens en Heylen. Van een debat was niet veel sprake. Van Campenhout heeft zich ronduit belachelijk gemaakt en gedroeg zich als een opgewonden driftkikker, zelfs Piryns heeft hem moeten bedaren omdat hij de zelfbeheersing dreigde te verliezen. Het was geen debat maar het was weer eens Vlaams Belang bashen. 4 tegen 1 dus.

 

Nu heeft Patrick Janssens eens stoer op de televisie verkondigd dat hij een debat met Filip Dewinter wil. Maar telkens als een zender dit vraagt wil hij niet de persoonlijke confrontatie aangaan. Alleen als zijn drie coalitie genoten erbij zijn durft hij zo’n “bash-sessie” aan.

 

In dit programma, heeft Filip Dewinter openlijk nog eens gevraagd aan Patrick Janssens om een debat tussen hen. Maar daar had onze moedige burgemeester niet het lef voor, zo’n debat durft hij niet aan.

 

Zijn de argumenten van Patrick Janssens dan zo zwak dat hij dit niet durft? Weet hij in zijn binnenste dat Filip Dewinter ergens gelijk heeft? Als dit zo is waarom zou hij dan nog burgemeester mogen zijn?

Als dit niet is waarom durft hij het debat dan niet aan? Is hij gewoon te laf? En zo ja, is een laf persoon dan wel geschikt om een stad als Antwerpen te besturen?

 

Als ik van Janssens was, en ik zou denken de waarheid in pacht te hebben, ik zou met mijn ijzersterke argumenten Filip Dewinter onder tafel praten. Zo verliest Dewinter meteen zijn geloofwaardigheid. De enige die nu zijn geloofwaardigheid verliest is Patrick Janssens.

Commentaren

Fraude? Sorry om nog even binnen te vallen, maar ik het kader van de verkiezingen zondag en het feit dat dit met de computer is op veel plaatsen, een nieuwe cartoon op http://verdraagzaamheid.blogspot.com/ om de mensen aan het denken te zetten...

Gepost door: Albeir | 06-10-06

Weet dan ook dat Mr. jansen geen debad wou met anderen de avond van de verkiezingen (hij moest bij vrienden om te vieren).
Of was hij gewoon bang een open debad te voeren?

Gepost door: Jatkaffe | 09-10-06

Ik heb respect voor De Winter. Ik zou het niet aankunnen om continu op te komen tegen alle aanvallen. Ik hoop dat ik binnenkort openlijk durf op te komen tegen de haatpolitiek van links. Ik merk op dat het voor veel mensen genoeg is geweest. Elke politicus die iemand anders aanvalt op zijn ideeën, ook al zijn die dwaas, moet zijn burgerrechten verliezen voor 10 jaar of misschien zelfs voor altijd. Ik weet één ding als De Winter en Annemans met geweld van het toneel verdwijnen zullen anderen hun plaats invullen.

Gepost door: Naïeveling | 12-10-06

De commentaren zijn gesloten.