09-10-06

Sossen,... zouden ze durven frauderen?

De verkiezingscijfers worden verwerkt door Digipolis. Waarvan de voorzitter van de raad van bestuur Marcel Bartholomeeussen  (SP.A) is. En waarvan Patrick Janssens (SP.a) ook nog een dikke vinger in de pap heeft. Digipolis vergaart alle resultaten in 1 computer en verstuurt deze naar Brussel...
Digipolis heeft bijna 4 uur problemen met te versturen.... En plots heeft de SP.a Antwerpen 16% meer?

Tobback had al eens laten weten in de pers dat alle middelen goed waren om het Vlaams Belang te bestrijden. Maar zouden ze zover durven gaan?

Nu het Vlaams Belang blijft stabiel, maar de anderen partijen krijgen kloppen al die liberalen zouden overgelopen zijn naar de socialisten… Een liberaal die niet tevreden is over het bestuur van de VLD is niet abnormaal. En dat ze naar de CD&V –N-VA of naar VLOTT overlopen lijkt me ook best normaal. Maar dat ze allemaal overlopen naar de socialisten? Dat lijkt me wel een hele grote sprong.

Dat er onregelmatigheden zijn gebeurt staat vast. Maar of dat door stomme fouten en incompetentie komt of door bewuste verkiezingsfraude is daar ben ik nog niet uit.

Op de site van Jurgen Verstrepen staat een reactie over gesjoemel in Hoboken. Ik citeer even:

"Er is in Hoboken zwaar gekloot met de stemmen. Zoveel is zeker. Ik kan enkel zeggen dat ze daar ne de eerste tellingen een crisisvergadering hebben gehouden waar de partijgetuigen NIET mochten bij zijn! Daarna werden ALLE badges OPNIEUW door de stemcomputer geduwd!!! M.a.w. er werden wijzigingen aangebracht aan de door de burger uitgebrachte stem! Een getuige van ****** **** (1) en vlaams belang stondern er bij en hebben er fotoos van genomen. In het PV verslag stond hier NIETS van in en de 2 partijen VB en ****** **** (1) hebben geweigerd het PV te ondertekeken omdat ook de voorzitter weigerde melding te maken van deze onregelmatigheden.

Het kan NIET zijn dat MAGNETISCHE NIET VERSLEUTELDE badges OPNIEUW door een magneetschrijver worden gehaald nadat de burger heeft gekozen!!"

 

UPDATE:

(1) Gewist op vraag van... De gewiste partij heeft schrik voor represailles. En wil zich nu distanciëren van deze gebeurtenis.

Commentaren

Lang leve het socialisme. Ik ben fier dat ik socialist ben, fier dat ik via het echte socialisme mensen kan en wil helpen. Fier dat mijn kleur rood is en fier dat ik bij de ondertussen snel opkomende grootste partij behoor! Al jaren!
Lang leve het socialisme.

Gepost door: Socialsist | 09-10-06

Lang leve de corruptie Uw fierheid op een strekking die bol staat van de corruptie zegt meer over u dan u denkt. We zullen maar denken "zalig zijn de armen van geest".

Gepost door: WB | 09-10-06

Fraude ? Al ben ik zelf geen VB stemmer, nadat ik de resultaten in Antwerpen zag was het eerste wat er in mij opkwam : de SPa heeft gesjoemeld (ze zijn er dan ook heel bedreven in). Blijkaar zag de SPa de donkere wolken al hangen, gezien het goede resultaat van VB in de rest van vlaanderen, en hebben ze dan maar besloten er alles aan te doen Antwerpen en Belgie niet nog eens opnieuw in het nieuws te brengen als extreem rechtse zijnde stad/land.
Probleem is dat als VB dit wil onderzoeken ze natuurlijk aanzien gaan worden als slechte verliezers, terwijl alle andere partijen zoals altijd de enige winnaars zijn.

Gepost door: Kaycee | 10-10-06

zouden ze durven frauderen laat zouden en het vraagteken maar weg

fraude en corruptie zit er gewoon in gebakken bij de sossen. Remember Agusta en Dassault, vergeetachtige Willy, het optrekje van Marie Arena, etcetera

In Lommel durven ze zelfs met een lijst waarop pvda'ers staan gaan onderhandelen

met extreem links onderhandelen kan dus, maar met gematigd rechts - slechts een minderheid van Vlaams Belang is extreemrechts in mijn ogen - niet

Gepost door: WdB | 10-10-06

@Kaycee Elke partij heeft de plicht om mogelijke fraude te laten onderzoeken. U zegt dat het VB er zal uitkomen als slechte verliezer als ze dit durven aankaarten.. Het VB heeft niet verloren, in tegendeel ze stijgen licht. VLD, Groen en CD&V verliezen. Het is in hun voordeel dat ze mogelijke fraude opsporen. Het is hun plicht om de kans te frauderen onmogelijk te maken.

Naar mijn mening heeft men zelfs de democratische plicht dit te laten onderzoeken al was het maar om geruchten te ontzenuwen. Als men dit weigert van te onderzoeken, of als men de sossen tijd geeft om alles te vernietigen dan heeft men binnen 6 jaar nog steeds de geruchten van fraude. Geruchten die dan een eigen leven beginnen te leiden en die veel moeilijker te bekampen zijn.

Gepost door: WB | 10-10-06

Toezicht Waarom geen gerechtsdeurwaarders toezicht laten houden op ALLE kiesverrichtingen?

Gepost door: Metten | 10-10-06

sosse kotsmoe! socialsiten is tuig van de richel dat het niveau van collaborateur al lang overstegen is , men moet goed beseffen dat socialisme de parlementaire weg is van het communisme, beiden hebben dezelfde bron, ooit al gehoord van de Goelag, deze moeste voor NIETS onder doen voor de nazi kmpen , ze hebbe tot in de jaren 50 bestaan , en maar leifst 10 MILJOEN mensen omgebracht , communisme heeft geeist en EIST nog altyd slachtoffers ( N-Korea, keizer Mao van China , ...), dan de nazi ooit gedaan hebben, socialisme is het gevaar van elek individu, van elke vrijheid van elk persoon, ze zijn zo lief meneer, NEEN !, het zijn egoisten het zijn parasieten , het zijn dictators , remember vlaams belang is alive !

Gepost door: Vlaming | 13-10-06

@Vlaming Het socialisme zoals u het bedoeld heeft geen 10 miljoen doden op het geweten maar meer dan 100 miljoen doden.

"LEE EDWARDS, Ph.D.: It is a grave failing of our age that the full extent of Communism’s inhumanity to man is not known.

Who knows that the Soviet Union murdered 20 million people through mock trials, purges, famines, and the infamous Gulag?

Who knows that Mao Zedong and the other Chinese Communist leaders have slaughtered an estimated 50 million people through the Great Leap Forward, the Cultural Revolution, the Tiananmen massacre, and the Chinese version of the Gulag—the Laogai?

Who knows that Fidel Castro has executed thousands of political prisoners since coming to power in 1959 and continues to silence any open opposition to his rule?

Who knows that the Communist plague has exact­ed a death toll surpassing that of all the wars of the 20th century combined?

This tragic oversight must be corrected. A Memorial to the more than 100 million victims of Communism must be built"

Gepost door: WB | 14-10-06

fraude? lees dit eens ,het isniet de eerste keer dat dit begeurde;
http://thomasdeflo.wordpress.com
dan nieuwe berichten verkiezingsfraude in europa

androe

Gepost door: androe | 14-10-06

Jongens, jongens, get a life!!!

Gepost door: Gezond verstand | 14-10-06

alles waar u socialisme van beschuldigt, zijn juist rechtse eigenschappen

Gepost door: ztran | 04-08-09

i love sossen

Gepost door: fdfdfd | 26-05-10

De commentaren zijn gesloten.