11-10-06

België verzakt verder in de inquisitiepoel.

De jacht op Vlaams Belangers gaat men verder opvoeren. Het ACV gaat alle Vlaams Belangers buitengooien die het aangedurfd hebben om op de lijst te staan. Ik vraag me af of dat men zomaar kan? Is het op de lijst staan ook al een misdrijf?

Het ene moment zijn de mensen die op het Vlaams Belang stemmen en plaatselijk op de lijst gaan staan verzuurden, misleide mensen, mensen die op het Vlaams Belang stemmen omdat hun dak lekt….. en het volgende moment moeten ze overal buiten gesmeten worden...... Met andere woorden, het ACV smijt dus mensen buiten omdat hun dak lekt!

Wel proficiat, verdere vervolgingen gaat men dus doordrijven. Nu hebben we niet alleen het CGKR ( de GEDAPO) die jacht op je maakt omdat je een afwijkende mening hebt. Maar nu ook nog het ACV en binnenkort waarschijnlijk de ziekenkassen.

Dit is toch te waanzinnig voor woorden. Dit is puur nazi stijl (nationaal socialisme)De Vlaamse hoogleraar Matthias Storme zei ooit “Als het fascisme ooit terugkeert, zal het dat doen onder de naam anti-fascisme” Dit is nu wel duidelijk!

Politieke vervolgingen zijn nog nooit zo erg geweest in een modern westers land.

Als de ACV dit verder doordrijft hoop ik dat de ACV massaal leden verliest aan mensen die het niet eens zijn met deze politieke vervolgingen!

13:26 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: vervolgingen, belang, acv, vlaams, lijst |  Facebook |

Commentaren

Diskriminatie op basis van politieke overtuiging Natuurlijk kan dat niet.

Zelfs de minister van landsverdediging doet dat niet, al is hij helemaal niet gelukkig met soldaten die "België kapot willen". Iets waarvoor je zelfs nog enig begrip zou kunnen opbrengen. Flahaut heeft blijkbaar nog genoeg eergevoel en zelfrespekt om zich niet tot zoiets te verlagen.

Wat doet het CGKR daarmee? De andere kant opkijken?

Gepost door: Leo | 12-10-06

Wat zou Christus zeggen van onze nieuwe Alva? Zou hij hem toegang verlenen tot de hemel of verwijzen naar de hel? Gaan de priesters hun kerken openstellen zoals Christus deed? Gaat de Mechelse aartsbisschop optreden? Och binnen enkele decennia zal de kerk wel weer een mooie uitleg hebben voor haar on-Christelijk gedrag. Christus kwam op voor dieven, moordenaars, hoeren. De kern van zijn boodschap was dat iedereen een nieuwe kans verdient en dat enkel via persoonlijke opoffering mensen tot inkeer kunnen gebracht worden. Zijn opvolgers doen juist het omgekeerde. Reden genoeg om uit de kerken te blijven. Absolute scheiding van kerk en staat. Nu en voor altijd.

Gepost door: naïeveling | 12-10-06

De commentaren zijn gesloten.