16-10-06

De nieuwe deontologische code van de politie.

Onze beste vriendin, Onkelinx is bezig met een nieuwe deontologische code voor de politie. Ze doet haar naam als patroonheilige van de criminelen weer alle eer aan. Politie voertuigen die geflitst worden moeten de boete zelf betalen. Als  de zwaailichten niet duidelijk zichtbaar zijn op de foto. U weet ook dat er anonieme politievoertuigen zijn die het zwaailicht op het dashboard achter de vooruit hebben staan. Die hebben maar pech.

Meer dan 30 km/u te snel rijden is de boete ook zelf betalen.

Bent u crimineel dan is de oplossing zeer simpel. Als crimineel moet je uzelf niets aantrekken van de wegcode en het allerlaatste van uw zorgen zijn dan de flitspalen. U neemt gewoon een weg met veel verkeerslichten en flitspalen, u raast daar tegen een rot snelheid door alle lichten en u speelt de politie vanzelf kwijt. Ze kunnen u toch niet volgen uit schrik geflitst te worden en voor de boete zelf te moeten opdraaien.

Welke agent gaat nog een crimineel achtervolgen als hij weet dat hem dit een groot deel van zijn loon gaat kosten? Onkelinx is dit weer mooi aan het regelen. Eerst zorgen dat de crimineel makkelijk kan ontsnappen, en dan zorgen dat de politie niet meer aan een achtervolging begint. Dit is hier waarlijk een paradijs voor criminelen!

St_laurette3
Saint Laurette de beschermheilige van criminelen

 

03:21 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: onkelinx, politie, criminelen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.