17-10-06

Hoe de media de waarheid verzwijgt.

Het CGKR, het Centrum voor Gedachten Kontrole & Repressie ook wel de GEDAPO (gedachtepolitie) genoemd, zorgt ervoor dat niet over deze materie gesproken mag worden. De kans op vervolging is groot. In Engeland is het ook al zover. Daar mag je niet opperen dat sommige mensen de taal niet spreken, zo ondervond een meisje van 14 jaar. Zeggen dat degene die uw godsdienst beledigen dood moeten mag wel.

 

Maar ik wou u even iets meedelen dat onze hoernalisten verzwijgen. In Parijs hebben de “jongeren” een nieuwe sport ontdekt. Ze lokken politiepatrouilles in de val sluiten hen in met auto’s bewerken ze met traangas en rammen ze dan doodleuk in elkaar. Zo zijn er al 2500 agenten het hospitaal in beland. Het laatste slachtoffer waar ik weet van heb is een vrouwelijke agente die met een steen bewerkt is in het gezicht.

 

Ik vraag me hier af of onze hoernalisten het hier ook hadden verzwegen als om jongeren ging met een meer autochtone afkomst? Ik leg de schuld dan ook niet bij die “jongeren” maar bij de mensen die dit mogelijk gemaakt hebben. De politici en de hoernalisten die deze zaken verzwijgen voor het volk. Zij die ervoor zorgen dat de politie zogoed als geen macht meer heeft. Ik leg de schuld bij instanties zoals het GEDAPO inquisitiebureau, dat ervoor zorgen dat een bepaald deel van de bevolking mag roepen en tieren om een cartoon en dat andere nog niet eens mogen opperen dat er iets fout aan het lopen is.

 

We gaan de goede kant op. British Airways doet ook zijn duit in het zakje. Zo mag een christelijk kruisje om de nek van een stewardess ook niet meer, maar een hoofddoek mag wel. Waarom het ene wel en het andere niet?

14:24 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.