18-10-06

Leugen van de maand!

Zij werd met het hoofd tegen de grond geslagen dat het kraakte. Hij stak ze 18 maal in rug, buik en borst met mes en schaar. Hij sloeg haar met een koffiezet, met een vaas en strijkijzer. Ze werd gestampt.

En dan zegt de aanvaller Maen Al Yassin een asielzoeker uit zon en zee dat hij haar niet wou doden? Een man die in Duitsland ook al veroordeeld is voor roofmoord. Dat is pas liegen dat het gedrukt staat. Ik had niet de bedoeling te doden……..

Als je die bedoeling niet hebt steek je iemand geen 18 keer met een mes en schaar en bewerk je ze achteraf niet nog eens met een strijkijzer.

En de grapjas vond het dan nog nodig om op het slachtoffer te plassen om dat hij zijn kleine “Hoesein” niet in houding kreeg tijdens de poging tot verkrachting.

 

En blijkbaar stelt niemand zich de vraag hoe het komt dat een man die in Duitsland veroordeeld is geweest voor roofmoord dat die hier asiel kan aanvragen en onderdak krijgt in het vakantieoord Zon en Zee.

Maar dat is natuurlijk de kracht van de beschermheilige van de criminelen. Onze minster van justitie Sint-Laurette zal hier wel voor iets tussen zitten.

15:47 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.