29-10-06

Recht en orde zijn ver te zoeken

Volgens onze regeringsfunctionarissen en hun slaafse media is de criminaliteit aan het dalen. Dat klopt als je de cijfers opsplitst in allerlei onderverdelingen die je niet meetelt.

Maar daarover gaan we in een volgend bericht dieper op in.

In India krijgen de toeristen de raad extra waakzaam ze zijn bij een bezoek aan de Belgische hoofstad. Even de secretaris-generaal van de Indisch-Europese Kamer van Koophandel citeren: ,,Ik moet eerlijk toegeven dat het allang niet meer de eerste keer is dat Indiase toeristen in Brussel het slachtoffer worden van diefstal'', zegt secretaris-generaal Sunil Prasad. De man raadt zijn landgenoten aan ,,alert en waakzaam te zijn bij een bezoek aan de Belgische hoofdstad. Want recht en orde zijn er steeds verder te zoeken.''

 

Recht en orde zijn er ver te zoeken! Zo kijkt dus de niet alleen India tegen ons land aan, maar er zijn steeds meer landen die hun landgenoten verwittigen voor de wetteloosheid in ons land.

Woensdag 25 oktober werd een ganse autobus gestolen. De Indiërs zijn niet alleen hun transport kwijt maar ook al hun bagage, paspoorten en geld. ,,Dit is een rampzalige ervaring. Zoiets verwacht je niet in Europa'', zegt Rahul, één van de slachtoffers.

 

Recht en orde zijn ver te zoeken!.......

Dit wil dus niet meer of minder zeggen dat buitenlandse toeristen totaal geen vertrouwen meer hebben in ons rechtsysteem. Hetzelfde zegt men over een bananenrepubliek waar corruptie hoogtij viert. Oh ja, dit was ik even vergeten, hier in de Belziek viert corruptie ook hoogtij.

Commentaren

Heb daarnet nog een artikel gelezen van de ambassadeur van india.

Bus gestolen in Brussel van toeristen.
Volgens VLD kan dat niet want Brussel is veilig.

Nu gaat VlD nog verkondigen dat deze mensen zich illegaal hier bevinden.

VLD kan Belgie nog niet beschermen tegen een muggescheet,corruptie tiert en weeld in Brussel.

Pas op dat is een verkiezings truk.
VLD gaat het oplossen om de verkiezingen toch nog in hun voordeel te laten uitlopen.

VLD VUILE LEUGENAARS EN DIEVEN, kom mensen julie zijn de oorzaak van al dit onheil want julie kiezen voor deze vetzakken.

Wel ik hoop dat alle kiezers van en voor VLD volledig gepluimt worden en dan met traantjes in de ogen naar Jean Marieke lopen.

Dikke bende SUKKELAARS u hebt zelf uw doods vonnis onderschreven.

Kies terug VLD en gij zult branden in de hel.

Ge hebt het zelf gezocht en gij zult uw lot ondergaan,betalen,betalen en nog eens betalen,en die vetzakken smijten uw geld waar gij dag en nacht voor gewerkt hebt naar de kongo of eender wat ofwel steken ze het in eigen zak want zij slagen hun loon maar op en u sukkelaar,waar staat gij >.

Gij betaald en die zotten in Brussel zij lachen met u want ne vlaming is zo stom en blijft maar met zijn gelsdzakske open staan en blijft betalen.

Onozelaars denk eens na waar ge mee bezig zijt.

Laat en blijven jullie nu met uw kloten laten spelen van een bende aftroggelaars.

Word eindelijk eens wakker doe uw ogen open en stamp dat krapull in Brussel buiten.

Gij dikke sukkelaar gij gaat morgen met uw matteke buiten en roepen op ALLAH en als ge dat niet doet steken ze u in de bak want koran fuckers gaan hier in zot Belgié hun wetten stellen en gaan wij da toe laten.

Ik zie morgen mijn wijf al mee ne hoofd doek lopen en haar kut dicht genaait,nie mee mij zo zot zijn ik niet.

Kom mensen denk aan UW TOEKOMST en stem zeker niet meer voor VUILBAKKEN die u en uw zakse nog leger maken..

Veel beloven,minder belastingen hahahhahaha ,zottekes ge betaald ze vier dobbel terug.

En zij hun loon opslagen,champagne zuipen ,bifstaeks vreten en naar de hoeren gaan op uw kosten beste belasing betaler en gij kunt op uw bakkes kloppen.

Doe maar verder en kies voor de ondergang van Belgié, ik kan niets anders zeggen dan u bent een bende dikke sukkelaars die WILLEN GEKLOOT worden door een bende NAZI'S

Denk aan uw kinderen,denk aan uw toekomst en stop de DICTATOR'S in Belgie.

Gepost door: frans | 29-10-06

Autobus In Brussel een autocar van Indiase touristen gestolen, met de mensen hun hebben en houden en de VRT vind dat niet de moeite van het vermelden waard!
Ik heb zo'n gedacht dat de rooie VRT-burcht ons veel smerige zaakjes verzwijgt!

Gepost door: Metten | 29-10-06

De commentaren zijn gesloten.