14-12-06

Vakbonden maken zich belachelijk!

Vlaams Belangkandidate van allochtone origine als lid van BBTK geschrapt

De uitsluiting van Vlaams Belangkandidaten als lid van de vakbond heeft recent een wel zeer triest dieptepunt bereikt.

Mevrouw Linda Osmani was bij de verkiezingen van 8 oktober 2de kandidaat op de lijst voor de gemeenteraad van het Vlaams Belang in Lanaken.

Zij werd bij brief van 17 november jongstleden door BBTK Limburg geschrapt als lid van laatstgenoemde organisatie. De zogenaamde reden luidt (cit.): “Bij de BBTK is er geen plaats voor racistische, xenofobe of fascistische ideeën en gedragingen”.

Voor de goede orde: Linda Osmani is een geëngageerde jonge vrouw van Algerijnse afkomst. Zij is het levende bewijs dat het Vlaams Belang zich niet schuldig maakt aan datgene wat de vakbonden beweren.

Integendeel moeten ABVV, ACV en aanverwanten zich stilaan gaan afvragen met welke waanzinnige heksenjacht zij zich onledig houden. Deze laatste uitsluiting maakt immers op pijnlijke wijze duidelijk dat de vakbonden zichzelf met een serieus probleem van geloofwaardigheid opgescheept hebben.

Zij verwijten namelijk geheel ten onrechte aan het Vlaams Belang wat zij manifest zelf doen, namelijk personen uitsluiten op basis van vooroordelen.

Commentaren

BBTK spirituele opvolger van de NSDAP? De socialistische bediendenvakbond BBTK heeft een jonge vrouw van Algerijnse afkomst als lid geschrapt omdat ze bij de gemeenteraadsverkiezingen van 8 oktober kandidate was voor Vlaams Belang. Linda Osmani stond op de tweede plaats van de VB-lijst in het Limburgse Lanaken. Bewijs dat de vakbonden, zowel katholieken als socialisten, ook gecontamineerd zijn door het virus van onverdraagzaamheid. Een schande dat diezelfde vakbonden in het geld zwemmen dank zij toelagen van overheidsgelden. Zijnde de belastinggelden van alle burgers. Zelfs met de fiscale bijdragen die hun slachtoffers, zoals die mevrouw Linda Osmani, volens nolens moeten derven. In deze aangelegenheid voeren de vakbonden dezelfde stratego als de nazi's onder Hitler. 'Mensen uitsluiten' is de unieke band tussen alle takken van het socialisme.

Gepost door: Truder | 14-12-06

Ik vind het rechtvaardig dat m'n mensen uit de vakbonden schrapt die opkomen voor het ondemocratische en ultraliberale partijen. Hoe kan je als syndicaal millitant nog functioneren als je een partij steunt die de vakbonden onnodig acht ? simpel antwoord dat zelfs julie kunnen uitvinden : NIET !!

Gepost door: The millitant | 26-12-06

@ The militant deel2 1) Het VB acht de vakbonden niet onnodig. Het VB is tegen vakbonden die hun broodheren beschermen ipv de arbeiders zoals de ABBV. Het Vlaams Belang is tegen vakbonden die bol staan van corruptie zoals de BBTK.

2) Iemand uitsluiten op basis van politieke overtuiging is ongrondwettelijk! Het is zelfs tegen de UVRM.

Gepost door: WB | 26-12-06

De commentaren zijn gesloten.