06-01-07

Moslimexecutieve weeral in opspraak!

06/01 Moslimexecutieve opnieuw in opspraak
Op het moment dat er al een onderzoek loopt naar mogelijk financieel gesjoemel van de vroegere top van de Moslimexecutieve, duiken berichten op over een nieuwe zaak.
Zo zou er bij het officiële overlegorgaan van de Belgische moslimgemeenschap sprake zijn van omvangrijke restaurantfacturen in de herfst van 2006. Dat schrijft Le Soir zaterdag. De huidige vice-president van de executieve Benjelloul Kissi (foto) werd twee weken geleden al eens van zijn vrijheid beroofd in het kader van het lopend onderzoek. Ditmaal zou het gesjoemel draaien om opgeblazen of vervalste facturen.
Leden van de Moslimexecutieve beschikken over kopies van verdachte facturen voor een bedrag van meer dan 10.700 euro. Ze willen die documenten volgende week overhandigen aan de onderzoeksrechter. Volgens Le Soir zou de rechter wel al beschikken over de originelen van die bewuste facturen. Die zouden onlangs gevonden zijn bij een huiszoeking bij de Moslimexecutieve. Artikel uit GVA...

Nu op zich verschiet ik er niet van, ze zien hoe de socialisten dit doen en die worden nooit gestraft. Ze horen hoe Laurent dit doet en merken dat er anderen zijn die ervoor opdraaien. 

Een paar dagen geleden werd bekend dat de werkende Vlaming 3 dagen per week voor de staat werkt. Wij maar werken en die mannen alles maar buitensmijten en opsouperen.

dyn002_original_290_198_gif_2526183_1b85d49d546be282fc52e456b898e870

 

Commentaren

Waar men gaat langs vlaamse wegen,komt men wel een moskeetje tegen Die rode honden zijn bezig samen met de bruine schorpioenen onze kassen aan het leeghalen, op alle vlakken.
En vandelachneute maar zeveren over sociale rechtvaardigheid.
Binnen de kortste keren moeten wij ons bekeren tot de islam,of we worden vebannen naar Eritrea als kamelenvoer

Gepost door: allachtoon | 07-03-07

Cordon Sanitaire Het Vlaams Blok is zo zielig. Op federaal niveau enkele 'knappe' koppen die gewoon deze partij hebben gekozen om rap vordering te maken met hun carrière. Op lokaal niveau zijn het alleen een paar marginale kandidaten die hun mening niet durven uiten en gewoon de allochtonen de schuld geven. Het Cordon is trouwens levensnoodzakelijk voor het blok. Zonder zouden ze geen stemmen halen.

Gepost door: Joske | 07-03-07

De commentaren zijn gesloten.