06-01-07

Uitmelken van de burger

Gepikt van een forum:
"Op 01/02/04 was ik naar Liberty TV aan het kijken naar het programma van Jurgen Verstrepen tussen 11.00 en 13.00 uur. Daar zat in de studio Stefaan Declerck CD&V en Ludwig Van Hove SPA. Die laatste wist doodleuk te vertellen dat, "als een asielzoeker iets steelt bij een grootwarenhuis betaalt het centrum de schade aan het warenhuis, en de asielzoeker word strafrechtelijk niet vervolgd." Nu heb ik wat verder navraag gedaan, en een zelfstandige wist te zeggen dat " Wanneer het 'incident' een bepaald bedrag overschrijd, komt het 'centrum' onmiddellijk tussen in de schade. Er wordt geen PV opgesteld. Enkel alsde schade te hoog is gebeurt dat wel. Dan moet de 'staatsverzekering' de kosten ophoesten."

Dus met andere woorden mogen die gasten uit onze winkels nemen wat ze willen, de staat betaald wel. Kan dit zomaar, kan men In België zomaar ongestraft diefstallen plegen? Of moeten we dit zien in de "alles is gratis" campagnes van de SP.a, nu een nieuwe actie "gratis pikken"?

En waarom zet ik dat hier nu? Wel omdat het mooi aansluit bij het vorige artikel. De brave werkende burger die 1 km te snel rijd pakt men aan, mensen die hard werken om te kunnen gaan winkelen worden op deze manier gepest en uitgezogen. Aan de andere heb je mensen die op de kosten van de staat (u en ik dus) gewoon alles uit onze winkels mogen nemen wat ze willen. U en ik, de staat dus, betaald dat wel.

3 dagen per week moeten we gaan zwoegen en zweten voor deze verkwistende regering, om onder meer de rekeningen van de asielcentra’s  te betalen.

 

U mag het gerust weten, het begint me serieus de strot uit te komen!!    

alles

20:23 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: wanbeleid, belgie, socialisten, ps, sp a |  Facebook |

Commentaren

Als ge moest weten wat voor krapuul dat ze hier met
alle macht proberen binnen te houden, kwam uw haar recht in uw nek. Vooral moslims moeten ze hebben,
opdracht van de regering.
Oost Europeanen, die al jaren hier werken en zich volledig hebben aangepast moeten terug buiten.
Hun smerig spel is maar al te doorzichtig.

Gepost door: gilbert | 06-01-07

De commentaren zijn gesloten.