11-01-07

Linkse debiel, tracht soswatch het zwijgen op te leggen!

Geachte bezoekers,

Ik heb zojuist een klacht gekregen via Belgacom of ik de site wil aanpassen omdat er een persoon P.C. is gaan wenen dat ik zijn naam gebruik zonder toestemming. Iedereen kent die persoon wel, het is een trambestuurder uit Antwerpen die meewerkt aan blokwatch en op regelmatige basis als boksbal voor N.A.'ers dient. Dochter is/was zwanger en de zoon staat graag met wapens te zwaaien in parken en schiet graag op de eenden.

Ik mag zijn naam niet meer gebruiken, zelf stoort het hem niet dat hij namen gebruikt op blokwatch of op zijn eigen site, maar dat brengt dan weer het verschil tussen linkse onverdraagzaamheid en rechtse goedwil meer naar buiten.

Als u dus P.C. leest in de artikels weet u waarom.

18:21 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

Op een goeie site heb ik eens gelezen dat die koeman chaufeur was van maria vogels.Dien achterlijken heeft
samen met maria zijn jobbeke verloren, ik denk dat
hij hier nog steeds niet van bekomen is.
Hij moet zijn licht eens gaan opsteken bij die lelijke doos.Ik kan niet op hare naam komen, ze is weg bij groen,maar heeft een goe jobbeke gekregen bij de balet-opera of zoiets. Direkteur pers mededelingen denk ik misschien heeft zij een chaufeur nodig? De meeste direkteurs hebben een chaufeur.
Een goede slogan voor de komende verkiezingen:
LUL IN KUT IS BOEMBOEM STEM GROEN.

Gepost door: gilbert | 11-01-07

En jij hebt daaraan toegegeven??? Das pas de sukkel uithangen. Ik heb al processen en klachten gehad van half het VB, maar toegeven? Dan moet men wel met iets zwaarder afkomen dan een mailtje van Belgacom...

En aan Gilbert, neen ik was nooit de chauffeur van Maria Vogels. Betere bronnen raadplegen jongen. Probeer rab klop eens, die is beter op de hoogte.

Gepost door: P.C. | 11-01-07

Natuurlijk geef ik daaraan toe, dat brengt meer bezoekers binnen. :D

Gepost door: Godfried | 11-01-07

Eigenlijk beste P.C. heb je geen poot om op te staan. Je bent een publiek figuur die meewerkt aan blokwatch, antifa (als ik me goed herinner) en groen (agalev). Je heb een eigen wekstek onder uw naam de verhalen komen van uzelf...... enz.
Maar daarover met Belgacom in discussie gaan zou me minder bezoekers opleveren dan nu.
Plus dat het wer eens laat zien hoe onverdraagzaam links is.

Gepost door: Godfried | 11-01-07

PC? bedoel je deze man met de publieke weblog?
http://www.coeman.net

Gepost door: jan k | 11-01-07

Da's straf! Het toppunt is dat ze ooit mijn foto met mijn naam eronder en een verwerpelijke tekst van iemand anders op hun website hebben geplaatst en dat ik na herhaaldelijk en beleefd te vragen om die foto te verwijderen (of de tekst) ik uiteindelijk moest dreigen met het indienen van een klacht bij Internet Crime Unit vooraleer ze reageerden.

Ze denken echt dat ze alles mogen.

Gepost door: Janice | 12-01-07

Politiek Correct ? Mogen we dan ook in de commentaren niet meer spreken over Patrick Coeman ? Oeps, daar doe ik het toch wel, zeker.

Gepost door: Björn Roose | 12-01-07

Is dat gene van Blok-kwatsj, die al meer dan eens van één zijner "lievelingen" een pandoering kreeg en blijkbaar heeft zijn zwangere minderjarige dochter het ook al eens mogen ondervinden ? Hoe dikwijls moet iemand (of iemand 's familie) rammelingen krijgen van zijn "lievelingen" voordat de politiek-correcte schellen van zijn ogen zouden donderen of zou dit heerschap linkse masochistische principes aanhangen ?

Gepost door: Dirk Van Dessel | 12-01-07

Typisch Die weekdieren van BW gebruiken fotos van heel het VB met verwijzingen naar de NAZIs terwijl de NAZIs sossen waren en de eerste en meeste collaborateurs in dit land ook SOSSEN waren. Soit, Platrick KOEkloot gaat eens van zijne zak maken bij Belgacom voor iets wat hij zelf meer en erger doet! ONDERVDRAAGZAME ASSHOLE!!!!! Ik wens U in 2007 nog meer kletsen door NA'ers zodat ge het ooit wel zult leren waar ge mee bezig bent.

Anderzijds is het goed dat ge gaan zeiken bent bij BelgaC. Zo weten we dat wat je hier leest je ontzettend pijn doet en das voor ons een extra stimulans om zeker met alle middelen verder te gaan en extreem links zullen blijven tegenwerken, in het belang van alle goede mensen.

Gepost door: Lawrence | 12-01-07

KOEman Noem hem dan in 't vervolg Koe-man ;-)

Dat past nog beter bij dat dwaze rund !

Gepost door: Stijn Hiers | 12-01-07

@ Jan K. U schreef: "bedoel je deze man met de publieke weblog? http://www.coeman.net "

Inderdaad het is die koe-man

Gepost door: Godfried | 12-01-07

Linkse debiel, tracht soswatch het zwijgen op te leggen! P.C. de grote onbekende (!), weet niet dat het gevaarlijk is met stenen te gooien als men in een glazen huis woont...

Gepost door: Baphomet | 14-02-07

Dat is straf, rode onderontwikkelde die gaan janken, maar zelf niets anders doen dan liegen en bedriegen.

Blokwatch, een hoopje marginale slonzen bij elkaar.

Gepost door: Ginaatje | 03-03-07

Patrick Stierman ???? Of noem hem voortaan Patrick LaVacheQuiRit-man
en het probleem is omzeild.

Gepost door: Dirk Van Dessel | 10-05-07

... Deheer Coeman die zijn naam liever niet op een antisocialisten site ziet staan is hetzelfde als jullie allemaal. Jullie klagen hier over Blokwatch omdat ze bepaalde foto's of woorden openstellen voor publiek. Het verbaast me wel echter dat het hele concept van Blokwatch even wordt overgenomen en gedoopt tot soswatch. Vrij inspiratieloos eigenlijk.

Gepost door: Michaël | 07-08-07

ik stel voor dat jullie even de geschiedenisboeken induiken vooraleer je iets uitkraamt.

Nooit gehoord van het VNV, het vlaams nationaal verbond, een extreem rechtse vlaamse partij die collaboreerde met de nazi's.
Of Rex, de fascistische partij die ook collaboreerde.

Gepost door: willy josé | 08-12-07

De commentaren zijn gesloten.