13-01-07

verhuis!

Soswatch gaat verhuizen!

soswatch

 

17:29 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

De Patrick "wapenmaniak mislegt kogels in eigen brievenbus" Koe "Hé allochtoon, sla op mij of mijn dochter, intussen sla je niet op potentiële Vlaams Belang-kiezers" Man heeft dan toch een pyrrusoverwinning gehaald...

Nu zal Typepad die linkse randdebielen rechtstreeks moeten uitlachen wanneer ze nog eens proberen censuur te plegen omdat er een verkeerde reeks letters in de blog komt.

Gepost door: Vomit | 13-01-07

Tsju toch Waarom niet meteen naar Blogspot ? Daarmee zit je in Amerika :-)

Gepost door: Björn Roose | 15-01-07

Morel valt Dewinter aan over Dedecker en partijlijn Filip Dewinter heeft met Jean-Marie Dedecker onderhandeld over samenwerking bij de komende federale verkiezingen. Dewinter wilde Dedecker de Senaatslijst van het Vlaamse Belang of een gezamenlijke lijst laten trekken, maar stuitte daarbij op weerstand binnen eigen rangen. Marie-Rose Morel uit vanochtend in Het Laatste Nieuws openlijk kritiek op Dewinter. "Het zou stom zijn opnieuw een hardere koers te varen. Elke formule raakt ooit uitgewerkt, ook die van Dewinter", stelt Morel stoer.

Twijfel in het hoofd
Morel erkent dat Dewinter de partij heeft grootgemaakt, maar volgens haar is er na de Antwerpse verkiezingsnederlaag van 8 oktober twijfel in zijn hoofd gekropen. "Net nu de tanker van het Vlaams Belang succesvol gekeerd was, vraagt hij zich af of we niet te soft bezig waren en wil hij het opnieuw harder spelen". Dat zou de partij vele procenten kosten, vreest Morel. Zij wil dat het VB zijn stijl aanpast en de boodschap brengt "op een manier die voor iedereen aanvaardbaar is". Alleen dan, gelooft ze, zit er nog rek in de groei van de partij. "Zoniet vallen we terug op de 15 tot 18 procent van lang geleden", oordeelt ze.

Morel heeft zich ook fel en blijkbaar succesvol verzet tegen de komst van Dedecker als lijsttrekker voor de Senaat. "We moeten hem niet de tatami aanbieden waarop hij kan afrekenen met zijn demonen uit het verleden", stelt Morel.

http://www.socialistischbelgie.be

Gepost door: Rode Valk | 22-01-07

De commentaren zijn gesloten.