03-01-08

November en december 2007.

2 november 2007 - De website van HLN meldt vandaag dat het Brusselse parket een onderzoek is gestart tegen topfunctionarissen van de Veiligheid van de Staat. Ook het beroemde Comité I, dat deze dienst moet controleren, zal ijverig meespeuren. De aanvankelijke klacht komt van de Baron de Bonvoisin dewelke zich in zijn eer gekrenkt voelt.

3 november 2007 - De website van Het Laatste Nieuws meldt dat Mehmet Koksal, provocateur, links en zelf verklaard journalist stopt met zijn weblog.

In Brussel is een betoging van duizenden aanhangers van de PKK toegelaten in Brussel. Eerder was een democratische betoging van het Vlaams Belang tegen de Islamisering verboden. Dat stemt tot nadenken...

11 november 2007 - Het is haar weeral gelukt om, ondanks haar leeftijd, de pers te halen. Mieke Vogels wordt de nieuwe voorzitter van het Stalinistische Groen! Ze zal radicaliseren......... belooft ze de media.

13 november 2007 - De repatriëring van de piloot Jacques Wilmart kost de belastingsbetaler minstens 37.500 euro (artikel hier ). Deze zichzelfgenoemde "redder van kinderen" kwam samen met anderen in het nieuws toen hij onlangs in Tjaad werd aangehouden op verdenking van mensenhandel.

14 november 2007  De dader van de busmoord, de moord op Giudo Demoor zal ongestraft blijven. De rechtbank heeft de straf van (maar) 2 jaar gevangenis ook nog eens verworpen. De "jongere" die voor de fun een man doodtrapte op de bus zal dus niet naar de cel moeten. Omdat hij 19 jaar is en nog geen strafblad heeft.

20 november 2007 - de VRT zal haar eigen "linksheid" onderzoeken. Van gekken gesproken.

21 november 2007 - Zestig jaar nà het einde van de holocaust is het CD § V burgemeester Stefaan De Clerck die het idee oppert om, in navolging van Dachau, bij de doden de tanden te trekken vooraleer ze naar een crematorium worden gebracht.

22 november 2007 - het Brussels Parket opent een strafonderzoek tegen Fientje Moerman.

25 november 2007 - wanneer twee "jongeren" zich in Parijs doodrijden op een gestolen (!) bromfiets, breken er weeral rellen uit. Van verdraagzaamheid gesproken....

30 november 2007 - In Dubai is een twaalfjarig meisje  aangehouden omwille van het feit dat ze sedert haar tiende levensjaar verboden sexuele betrekkingen had. Dat ze sedert haar tiende stelselmatig door verschillende mannen is verkracht is niet van tel in dat moslimland. Verkrachting dient immers geïnterpreteerd te worden als losbandigheid en provocatie van  het slachtoffer. Van verdraagzaamheid gesproken...

1 december 2007 - Het Atheneum van de Pottelberg in Kortrijk wordt al enkele jaren opgevrolijkt door de slogan "Wij zijn geen Vlamingen, maar wereldburgers". De woorden zijn in afdruipende, aan bloed refererende verf op de muur gespoten, tegen een achtergrond van meerdere hakenkruisen. Het plaatje wordt vervolledigd door het hoofd van Martin Luther King. (bron: de Leiepisser november/december 2007). Kortrijk is de stad waar tsjevenburgemeester Stefaan De Clerck regeert. Hij is er via zijn kartelpartner van op de hoogte gebracht. Toch wordt er niets aan gedaan. De directie van het Atheneum in Kortrijk vindt dit zelfs "kunst". Van verdraagzaamheid gesproken...

2 december 2007 - Uit een bericht  van nieuwbakken parlementslid Bruno Stevenheydens blijkt nogmaals duidelijk hoe de democratie werkt in België. Vragen die door parlementsleden worden ingediend, krijgen nauwelijks aandacht, laat staan een antwoord.

Op een Sinterklaas feest in Antwerpen worden twee mensen neergestoken en anderen geslagen door laffe allochtone criminele jongeren. Van verdraagzaamheid gesproken.

5 december 2007 - Mannelijke journalisten zijn niet welkom op een allochtonenfeest, zo meldt een ABVV'er van de journalistenbond. Van verdraagzaamheid gesproken.

8 december 2007- In Soedan werd een Britse Juf vijftien dagen in de gevangenis gegooid en achteraf uit het land gezet. Haar misdrijf: ze had een teddybeer de naam van de Profeet Mohammed gegeven. Van verdraagzaamheid gesproken...

11 december 2007 - Ex Vlaams Nationalist Geert Bourgeois is van plan meer geld te geven aan de V.R.T. waar de rode ridders uiteraard een vreugdedansje hebben gevoerd.

13 december 2007 - De verliezer van de voorzittersverkiezingen van de sossen, Erik De Bruyn, wil een nieuwe partij oprichten, met name S.P.A. Rood. Hij situeert zichzelf nog linkser dan links, in feite heel links van de Sossen (dus ook van Groen?).

20 december 2007 - Op internet duiken clandestiene beelden op gefilmd tijdens het proces van de vermeende terroristen van DHKPC. Blijkbaar is de beveiliging er toch niet zo goed. Of vergissen we ons?

21 december 2007 - In België wordt een grootscheeps terreuralarm afgekondigd.

23 december 2007 - Op de site van HLN vinden we een bijdrage terug die meldt dat in Vlaanderen zes Moskeeën werden erkend door minister Marino Keulen. Vier zijn Turks, één is Marokkaans en één Pakistaans.

24 december 2007 - in zijn Kerstboodschap geeft Albert II toe dat er grote onrechtvaardigheden zijn gebeurd tegenover het Vlaamse volk.

Kerstdag 2007 - Rond de middag is een jong koppel overvallen  voor hun GSM en mp3 speler. Zij was 17 jaar hij 18. Hij vecht nog steeds voor zijn leven.Twee daders zijn opgepakt en ter beschikking gesteld van het parket van Luik. Namen zijn er niet bekend gemaakt, het gaat om “jongeren”. Van verdraagzaamheid gesproken...

WIJ WENSEN AL DE BEZOEKERS VAN ONZE SITE EEN GELUKKIG NIEUW JAAR,  EEN VREUGDEVOL EINDE EN EEN VREDIG BEGIN.

12:11 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: jaaroverzicht 2007 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.