03-01-08

September en oktober 2007.

2 september 2007 - De Computer Crime Unit en de corruptiebestrijders van de politie zijn binnengevallen bij de aankoopdienst voor informaticamateriaal van de federale politie. Er is sprake van omkoping bij de openbare aanbesteding van miljoenencontracten voor computermateriaal.

4 september 2007 - In opdracht van "de Morgen" wordt door de UCL een onderzoek gevoerd. Conclusie van deze onverdachte bron: Autochtone Belgen zijn regelmatig het slachtoffer van racisme door allochtonen. Eindelijk bevestiging van wat we al jaren denken, en dit uit politiek correcte hoek.

6 september 2007 - soswatch start een dossier DHKPC waarbij het staatsgevaarlijke wordt aangetoond van deze groep die voor de Antwerpse rechtbank dient te verschijnen.

11 september 2007 - Op bevel van groot Moefti Thielemans worden tijdens een betoging verschillende parlementsleden van het Vlaams Belang hardhandig opgepakt. Die dag wilde men een signaal geven tegen de Islamisering en de doden van de aanvallen op de Twin Towers in New York herdenken.

16 september 2007 - In het nieuw veiligheidsplan van Laurette Onkelinx staat het misdrijf "moord" niet meer op de lijst van prioriteiten.

Nieuw bewijsmateriaal duikt op tegen de leden van DHKPC tijdens het proces in Antwerpen.

23 september 2007 -  wat in Brussel niet kon, mag wel in Antwerpen: betogen tegen de Islamisering.

26 september 2007 - soswatch krijgt het bericht dat de topgangster Victor Hoxha les zou geven aan een Kosovaarse... politieschool. De Europese Gemeenschap, waaronder Belgiëe, steunt dit project.

2 oktober 2007  - uit een doorlichting van het mediabeleid van minister Bourgeois door soswatch, blijkt dat de toekenning van vergunningen zwaar politiek gekleurd is.

6 oktober 2007 - Het Vlaams Belang toont aan wat Fientje Moerman met ons geld aan het doen is. """Vorig jaar in november ging minister Fientje Moerman van OpenVLD met prins Filip de Taaie mee naar Canada voor een handelsmissie van vier dagen. Fientje Moerman slaagde erin in die vier dagen 22.070 euro over de balk te gooien. Alleen al voor de “representatiekosten” gaf zij 10.000 euro uit. Het meest cynische was dan nog dat zij daarnaast nog een onkostennota van 5.000 euro indiende voor “kleine uitgaven"""

10 oktober 2007 - Fientje Moerman valt van haar sokkel. De druk is te groot. Toch weigert de Vlaamse regering officieel klacht neer te leggen en het geld terug te eisen.

Minister Flahaut heeft een begrotingstekort van 200.000.000 euro. Hij weet niet waar het geld is.

14 oktober 2007 - Bart De Wever erkent in "de zevendag dag" dat hij bereid is om een prijs te betalen voor de splitsing van BHV.

17 oktober 2007 - In Amsterdam probeert een allochtoon met bindingen tot de Hofstad-groep twee politiemensen te vermoorden. Hij wordt neergeschoten. Gevolg: rellen als steunbetuiging voor de crimineel. Waar hebben we dat nog gezien?

20 oktober 2007 - Bart De Bie start op zijn site met een nieuw item: "crimewatch". Het gaat over misdrijven die verzwegen worden in de politiek correcte media.

23 oktober 2007 -  Babe Freya verlaat de politiek. Geen verlies als jet het ons vraagt.

26 oktober 2007 - Het Hof van Beroep te Antwerpen heeft zich niet laten intimideren door de linkse meute en de recente gebeurtenissen in het Brusselse. In een tussenvonnis is gebleken dat de vertragingsmanoeuvers van de verdediging van de terroristen van DHKPC werden doorzien. Het flauwe excuus dat er nieuw onderzoek zou moeten gevoerd worden in Turkije, of dat de Turkse Staat niet bevoegd is om zich burgerlijke partij te stellen, werd terecht naar de prullenmand verwezen

30 oktober 2007 - het linkse, mythomane Blokwatch stopt er mee. Tja, dat is nu eens verstrikt raken in eigen leugens.

12:09 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: jaaroverzicht 2007 |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.