29-09-06

Burgemeester grootstad in opspraak!!

KLACHT INGEDIEND BIJ COMITÈ P
VANDALISME DOOR BURGEMEESTERSZOON
BURGEMEESTER OEFENDE DRUK UIT
OM PROCES-VERBAAL TE WIJZIGEN

De zoon van een bekend politieker, tevens burgemeester van een heel grote stad, werd betrapt bij het vernielen van auto's. Dat vernielen gebeurde in groepsverband in een Antwerps district. Toen de burgemeester vernam dat zijn zoon bij de baldadigheden betrokken was, wendde hij zijn invloed aan om het politieverslag te doen wijzigen : 'zijn zoon zou getuige zijn geweest en geen mededader'.
De politie-agenten namen het niet en dienden via de politievakbond VSOA klacht in bij Comité P. 

Bron:
't Scheldt

 

Over welke burgemeester zou het gaan? Hoeveel grootsteden heeft Vlaanderen en hoeveel van die burgemeesters hebben zoons die in Antwerpen vertroeven? Niet al teveel zou ik denken.

Ik denk aan een burgemeester, wiens kinderen ooit eens zijn overvallen in Antwerpen, doodleuk zegt dat elke familie dat wel eens meemaakt.

Zeg nu zelf, je wordt overvallen en je vader zegt: "dat is niet erg zoon, elke familie maakt dat wel eens mee". Waar ben je dan mee bezig? Is het dan verwonderlijk dat kinderen criminaliteit zoals vandalisme aan auto's als iets heel normaals gaan zien? Elk gezin maakt dat toch mee? Volgens die bepaalde burgemeester dan toch.

En als die burgemeester dan nog eens zijn gezin in de steek laat voor een blonde huppeltrut.... Dan kan ik me helemaal voorstellen dat maatschappelijke waardenormen niet veel voorstellen voor die kinderen.

En dat figuur, die burgemeester wil dan de burgervader zijn van een paar honderdduizend bewoners? Nee dank u geef mij dan maar iemand die nog waarde hecht aan de maatschappelijke leefregels.

28-09-06

Socialisten maken zich weeral eens belachelijk!

U weet wel die dame op de Vlaams Belang folder die een rechtszaak tegen het Vlaams Belang begon omdat zij niet op de foto wou staan. Het heeft in alle kranten gestaan, op elke televisiezender is het heel uitgebreid in het nieuws geweest.

Wel die dame samen met de ABVV  was een mail-actie begonnen samen met de ABVV. Hieronder een de bewuste mail:

---------- Forwarded message ----------
From: Jo**** Fr**** <*****S@abvvmetaal.org>
Date: 26-sep-2006 13:53
Subject: FW: Folders Vlaams belang : Belangrijk
To: undisclosed-recipients

Beste Allemaal,

Moesten jullie die folder ontvangen hebben.  Sturen jullie aub het bewuste stuk naar mij ,om het dossier te verstevingen.  Het is om te weten hoever hij verspreid is.  Je kan hem kwijt op

KLein Ronsestraat  **

8553  Otegem.

Alleszins bedankt.

Ca*****.

----- Original Message -----

From: Ma*** Demu****

To: Sent: Monday, September 25, 2006 11:59 AM

Subject: Folders Vlaams belang : Belangrijk

Beste, over gans Vlaanderen zijn er folders verspreid van het Vlaams Belang.In  folder werd een foto  gepubliceerd van 1 van onze afgevaardigden (Carine Vaes) en dit zonder toelating van betrokkene

Door Carine zal met de hulp van een advocaat een kortgeding aangespannen worden tegen het Vlaams Belang in concreto tegen de verantwoordelijke uitgever Frank Vanhecke. De folders worden per gemeente verspreid en hier en daar in de folder wordt de naam van de gemeente of stad vermeldt waar het verspreid wordt.

In wezen bevat 95% dezelfde inhoud. Wij hadden graag van verschillende gemeenten of steden een exemplaar gehad.
Wij hebben al één exemplaar van Kortrijk en van Zwevegem. Wij hadden graag van verschillende gemeenten een exemplaar in ons bezit gehad en dit naar aanleiding van de rechtszaak die zal worden ingespannen.

Mogen wij u vragen om (waarschijnlijk in uw oud papier of vuilbak) het foldertje op te vissen. De folder is vierkant van formaat en heeft als titel: Leefbaar ....... (de  naam van uw gemeente). Indien mogelijk zo vlug mogelijk versturen of bezorgen aan uw secretariaat.  Of rechtstreeks naar ABVV-Metaal Wvl Conservatoriumplein 6 8500  Kortrijk.

Bij voorbaat bedankt voor de moeite.

Ma** Demu****

Gewestelijk secretaris ABVV-Metaal Regio Kortrijk

Conservatoriumplein 9

8500   Kortrijk

Telnr: 056/23.50.80.

 

Deze voormiddag moest de verantwoordelijke uitgever, partijvoorzitter Frank Vanhecke in hoogst eigen persoon, zich voor de rechtbank komen verantwoorden!

De media waren er ook... natuurlijk, want de partij moest zonodig nog even schade toegebracht worden, zo net vóór de verkiezingen! Da's vlug meegenomen, nietwaar!

 

De rechter in kortgeding dwong 'crimineel' Frank Vanhecke plaats te nemen in het beschuldigdenbankje: " Mijnheer Vanhecke, hoe zit dat eigenlijk? Zoudt u zich niet eens verontschuldigen bij deze dame (het 'slachtoffer' Carine Vaes) voor wat er gebeurde, tenzij u nu meteen met het échte fotomodel komt opdraven...!"

 

Brute pech! Want wil het toch wel niet lukken, zeker, dat de advokaat van het Vlaams Belang meteen het bewuste 'fotomodel' binnenriep: was toch zeker niet toevallig een bediende van het Vlaams Belang zelf, van wie enkele jaren geleden de bewuste foto geschoten was! Verbazing alom! Het slachtoffer had zich dus bij vergissing 'verkeerd' herkend op de foto in de propagandafolder van de partij!?

Alle moeite van het ABVV voor niks. Het ABVV dat zich verkneukelde en ervan uitging dat de partij wellicht niet wist wie ze ooit voor het fototoestel had gehaald...

Uitspraak volgt volgende week.

En opeens werd het stil in medialand... geen rechtzetting, geen commentaar... Stel je voor dat het bewuste 'slachtoffer' wél op die foto had gestaan... !?

De journalistieke deontologie is dus ver zoek... totnogtoe vindt geen enkele hoofdredacteur of journalist het nodig om enige journalstieke correctheid aan de dag te leggen en de 'zaak' recht te zetten. Zo gaat dat nu eenmaal in dit politiek-correcte apenlandje...

Eens benieuwd of en hoe de uitspraak van volgende week verslagen zal worden...

 

De tekst is deels van John Vrancken Vlaams Volksvertegenwoordiger

12:02 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) | Tags: abvv, mail, vlaams, belang, rechtszaak |  Facebook |

Belgische goudvooraad

Ik heb dit hier al eens geschreven maar toch wil ik het nogmaals onder de aandacht brengen. Deze cijfers zijn zo hallucinant dat het in mijn hoofd blijft spoken.

De Belgische goudvoorraad. De cijfers komen van de Nationale Bank.

In 1988 had België nog 1303 ton goud

1992 - 973 ton goud

1996 - 596 ton goud

1998 - 297 ton goud

2005 - 218 ton goud

 

Nog maar 218 ton goud!   

Aan dit tempo zijn we tegen 2010 gewoon failliet.En dan mag u zich nu afvragen aan wie we dit te danken hebben.

Zou het kunnen dat de gratis campagne van de SP.a er een flinke hap heeft uitgenomen? Of het wanbeleid, of de gezinsherenigingen, of omdat men de grenzen hier wagenwijd openzet voor schattenjager, of ……

 

Kortom dit linkse beleid is gewoon de ondergang van dit land.

 

11:10 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: belgie, wanbeleid, spa, ps, goud |  Facebook |

27-09-06

Tom Barman heeft nu al resultaat!

Tom Barman, de man die is opgepakt voor drugs, en de man die er geen graten inziet dat mensen strontzat achter het stuur kruipen opdat dit nu éénmaal bij het leven hoort van de Belgische artiest, heeft al resultaat met zijn haat-concerten.

 

Even opsommen:

1)      In de nacht van vrijdag 22 sept op zaterdag 23 sept waren in Schaarbeek al verschillende wagens in de vlammen opgegaan. Op de parking van een garage, op de parking van een GB-grootwarenhuis en in de Huart Hamoirlaan werden in totaal elf wagens in brand gestoken. (belga/hln)

2)      In diezelfde nacht van vrijdag op zaterdag gingen onbekenden nog een stap verder. Ze gooiden de ruiten in van gemeenteraadslid Vlaams Belang Louis Goovaerts, die ook in de Mechelseweg woont..

3)       Zondagnacht werd ook een nicht van Goovaerts het slachtoffer van vandalisme. Vandalen staken op de oprit haar autobanden plat.

4)      Talloze Vlaams Belang borden werden vernield en brand gestoken.

 

En Tom Barkruk, gaat maar verder met het ophitsten van de linkse meute. Hij blijft het geweld aanporren, en de debiele artiesten die zich hebben laten vangen kunnen er niet meer onderuit zonder dat ze worden uitgescholden voor Vlaams Belang sympathisant.

 

En ik heb een vermoeden dat ze hun haat en geweld campagnes nog verder gaan opvoeren.  Luc Tuymans zo’n Belgische kunstenaar waarvan eigenlijk niemand zijn werk goed blijk te vinden behalve een paar nitwits. Begint nu al de rellen goed te praten. Hij zegt in Knack:
“Als het slecht afloopt, vermoed ik dat er onder de allochtone bevolking een soort verdoving zal optreden, gevolgd door een angstreactie. In het slechtste geval krijg je vormen van georganiseerd verzet, misschien zelfs tamelijk gewelddadige reacties. Ik vermoed dat menige winkelier zijn ruiten zal zien sneuvelen. Mensen schijnen zich dat niet te realiseren, maar een stem voor het VB kan zware consequenties hebben”.

 

Dus alles wat die linkse rakkers vernielen is de schuld van het Vlaams Belang? En als u dan weet dat extreem links vanuit Nederland met bussen zal aangevoerd worden dan is de kans groot dat het zeer gewelddadige concerten worden.

11:59 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Een zeikerd en muggenzifter

Een column van Michaël Lescroart in P-Magazine (27.09.2006) met de volgende vlijmscherpe analyse van de 0110-concerten:

 “Een gratis concert – of beter, een gesubsidieerd concert – voor verdraagzaamheid is een beetje als diepzeeduiken tegen de bosbranden of goudvissen wurgen voor wereldvrede. Het haalt geen flikker uit (…). Politici en BV’s zullen elkaar verdringen om het te hebben (betreffende de 0110-concerten) over “een duidelijk signaal”. Ze zullen er niet bij zeggen waar dat signaal precies op slaat, maar wie zich daar aan stoort, is een zeikerd en muggenzifter. En heeft vermoedelijk sympathieën voor het Vlaams Belang, of erger.” Hij vat de gemeenteraadsverkiezingen in één zin samen: “Het (concert) stelt één week voor de verkiezingen dat er eigenlijk maar één thema is: het Vlaams Belang of niet het Vlaams Belang”.

11:06 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: concerten, barman, 0110, vlaams, belang |  Facebook |

26-09-06

Patrick Janssens schaamt zich.

 

Flierefluiter Patrick Janssens (SP.a-Spirit), de burgemeester van Antwerpen die graag zijn vriendinnetjes koopt door ze mooie functies met een dik loon te geven, haalt uit naar Filip Dewinter (Vlaams Belang). Ik citeer even uit De Morgen, u weet die “krant” die onlangs 32.000 lezers verloor omdat een “welgemeende Fuck You” riepen naar 1 miljoen Vlamingen:

"Het ergste dat ik Dewinter verwijt, is dat hij de mensen het recht ontzegd heeft trots te zijn op hun eigen stad of gemeenschap. Als ik in het buitenland een Catalaan, een Schot, een Bretoen, een Corsicaan of een Bask tegenkom, dan kan die terecht fier zijn op zijn afkomst, regio of taal zonder dat dit gevoel besmet wordt met extreem rechts gedachtegoed. Als ik zeg dat ik uit Vlaanderen of Antwerpen kom, dan wordt die trots beschadigd omdat iemand dat gevoel besmet heeft met racisme en xenofobie. Dat is het ergste dat Dewinter gedaan heeft, hij heeft de stad en Vlaanderen beschadigd."

 

Wel beste Patje, Patje is het voor de vrienden dus ik zal dat wel mogen zeggen zeker? Het is dankzij u en uw rode bende dat, als ik me in de VS laat zien en ze vragen van welk land ik kom ik met schaamte moet zeggen “uit België”. Want steevast komt de opmerking, “het land dat de terroristen beschermt, waarom doen jullie dat?”

Hetzelfde als ik naar Turkije moet. Daarom beste Patje zeg ik liever "ik ben Vlaming en ik kom uit Vlaanderen" dat is niet zo vernederend als zeggen ik kom uit België de veilige haven voor terroristen.

Voorbode van een nieuwe linkse kristalnacht?

Het is weer zover. Net zoals hun oude zusterpartij de NSDAP kunnen de huidige linksen het niet verdragen dat er mensen zijn die anders denken dan zij. Eerst werden in Hombeek 2 borden vernield.
In de nacht van vrijdag op zaterdag gingen onbekenden nog een stap verder. Ze gooiden de ruiten in van gemeenteraadslid Louis Goovaerts, die ook op de Mechelseweg woont.
Zondagnacht werd ook een nicht van Goovaerts het slachtoffer van vandalisme. Vandalen staken op de oprit haar autobanden plat.
Van de daders is er nog altijd geen spoor. Toch wil Louis Goovaerts benadrukken dat hij "in geen geval vermoedens heeft dat het om allochtonen gaat."

Raid op campagnebusje
Ook in Leuven, in de Schapenstraat, werd Vlaams Belang geconfronteerd met vandalen. De bestelwagen van Vlaams Belang Mechelen werd daar ingezet om affiches en ander campagnemateriaal te bedelen.
Rond 14 uur zondagmiddag sloegen gemaskerde mannen de ramen van de bestelwagen in en vernielden spiegels en lichten.
De politie startte een onderzoek.
bron vrt nieuws.

 

Geweld en links, het is hier al zoveel aangetoond. Onze linkse verdraagzamen passen weer nazi praktijken toe.

 

Links in  1938

kristalnacht

 

Links nu

antifa