25-09-06

Linkse extremisten vernielen auto!

De ruiten van een Belgische auto zijn zondagochtend 24 septeber ingeslagen voor de deur van een gebouw in Amsterdam waar onder meer het televisieprogramma Buitenhof wordt gemaakt.

Ruim een uur voor de uitzending, waarin zondag voorman Filip Dewinter van het Vlaams Belang aanwezig is, kwamen volgens de politie enkele mannen met bivakmutsen op de fiets langs het pand. Zij sloegen vervolgens met stokken en buizen de ruiten in en fietsten door.

Daders spoorloos
De mannen hadden het waarschijnlijk op de auto van Dewinter gemunt, maar de beschadigde wagen was niet van hem, zegt een woordvoerder van de politie. Volgens de politiewoordvoerder is het verder rustig in en rond het gebouw in het centrum van de hoofdstad. De daders van de vernieling zijn nog spoorloos.

Tijdens een bezoek van Dewinter aan Buitenhof ging het ook zes jaar geleden mis. Toen belaagden ongeveer tien betogers de voorman van het Vlaams Belang met stenen en stokken. Zij vernielden vervolgens zijn auto, waarbij de chauffeur lichtgewond raakte. Tijdens de uitzending van Buitenhof goten demonstranten saus over het hoofd van Dewinter.

 

Ik weet nu al dat er mensen gaan zeggen hoe weet jij dat het linkse extremisten waren? Ik zal het er maar al bij zeggen, dat kan ik niet bewijzen. Ik weet wel dat linkse extremisten tot meer van die dingen in staat zijn. Het was duidelijk dat ze auto van FDW moesten hebben, en de enige die zijn auto in de vernieling willen trappen zijn onze "verdraagzame" en "tollerante" linkse medemensen.

Extreem links Belgische crapuul.

 

  

10:45 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

 Verhofstadt chanteert de VRT

Verhofstadt is wel geen socialist maar een liberaal is hij evnmin. Daarom op vraag van Jurgen Verstrepen:

Verhofstadt chanteert de VRT

Politicspunch_2Ach. Weer een peiling. Weet je wat het ergste is? De VRT (met jullie belastinggeld betaald) heeft 2 weken geleden een voor de VLD slechte peiling.. begraven en niet uitgebracht (ook al heeft die peiling serieus wat geld gekost..). Reden? Guy Verhofstadt zelve heeft de VRT gebeld en afgedreigd. Quote: 'Deze peiling mag NOOIT uitkomen'. Té negatief tijdens de campagne! Na de SP.a nu ook de VLD. Normaal gezien gebeuren dergelijke feiten in bananenrepublieken... Het water staat aan de lippen van de despoten van paars....Zielig, erg en vooral verwerpelijk.

(BTW: 3 bevestigde onafhankelijke bronnen... Stuur dit bericht door naar zoveel mogelijk mensen ;-)

Bron: http://www.jurgenverstrepen.be/

24-09-06

Gebed tot Sint Laurette!

Als vervolg op het vorige artikel over Sint Laurette.........

Hoe zou zo'n gebed tot Sint Laurette eruit zien? 

 
Sint Laurette,
Op U stellen wij onze hoop.
Bij U zoeken wij vrijlating en ontsappingskansen.
Heel uw leven stond in dienst van gevangen en van de criminelen.
Door uw geloof en uw gebed hebt Gij ontdekt wat criminelen van U vroegen.
Door uw Ja-woord heeft u meegewerkt aan de verlossing van ons allen.
Door uw beschikbaarheid voor Gods plan bent U de moeder geworden van alle zware criminelen en ontsnapte gevangen.
Wij bidden u: Spreek voor ons ten beste bij uw Gd, wanneer wij ontsnapt en onrustig zijn.
Maak ons sterk, wanneer wij moedeloos zijn en toon ons de weg naar de vrijheid, wanneer wij lijden of een beproeving ons treft.
Spreek ten beste voor allen:
Die Hongeren naar gewapende overvallen,
Die zoeken naar de zin van het leven,
Die gevangen zitten in eigen gedachten,
Die gewond zijn of belast door gewapende conflicten,
Die vervolgd worden omwille van hun geloof in criminaliteit.
Oh Sint Laurette steun en bevrijd ons van onze ketenen.

En ipv men dat goede daden moet doen om gehoord te worden, moet je hier een paar mensen kelen, en een postkantoor overvallen.

Auteur: Truder PI-forum


Fun

Humor moet kunnen!
 

00:07 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-09-06

Desinformatie van Het Laatste Nieuws

Weer een prachtig staaltje van desinformatie van de hoernalisten van de Belzieke slippendragers. In Het Laatste nieuws kunnen we in koeien van letters lezen 25 personen opgepakt bij demonstratie van de NPD!!

 

Maar als we dan verder lezen blijkt dat bij “een manifestatie zaterdag in het Duitse Gäppingen (deelstaat Baden-Württemberg) 26 mensen opgepakt zijn. Het betreft tegenbetogers. Tussen de vierhonderd en vijfhonderd sympathisanten van extreem-links namen deel aan de tegenbetoging.”

 

“Ze gooiden met eieren, flessen en andere objecten naar jonge militanten van de NPD.  Ondanks de aanwezigheid van 1.200 politiemensen werden verkeersborden uitgerukt, auto's beschadigd en raakte een vrouwelijke agente lichtgewond nadat ze geraakt was door een steen, gegooid door extreem-linkse jongeren."

 

En wat laat de titel uitschijnen? Dat er 25 rechtse militanten zijn opgepakt.

Dat klopt helemaal niet, het zijn weer die linkse “schoffies” die ze met bussen tegelijk vanuit het buitenland naar hier willen halen voor de haat-concerten van Tom Barkruk, die de boel overhoop zetten.

Saint Laurette

Jullie kennen allemaal Sint Barbera wel. De beschermheilige van artilleristen, infanteristen, genisten, ingenieurs, mijnbouwers, brandweerlieden, architecten, boeren, dakdekkers, metselaars, bouwvakkers, klokkengieters, metaalgieters, smeden, steenhouwers, beiaardiers, koks, hoedenmakers, slagers, gevangenen, meisjes, stervenden, torens, vestingen en van inwoners van Vreeswijk. Maar u begrijpt dat deze dame wel een heel zware job heeft. Daarom heeft ze afstand gedaan als beschermheilige van gevangenen.

 

Ze heeft deze taak overgedragen aan Sint Laurette Onkelinx omdat zij zich zo inzet voor de vrijheid van die mensen. Zij heeft deze taak overgenomen. Ze is nu beschermheilige van gevangenen en zware criminelen. En zoals u de laatste jaren kan merken doet zij haar job als beschermheilige enorm goed, beter als die van minster maar kom, we gaan niet muggeziften. Twee oktober haar geboortedag is dus de dag die heilig is voor alle criminelen. En Seraing waar ze opgroeide is de bedevaartplaats voor haar aanbidders, een plaats waar ze éénmaal in hun leven moeten geweest zijn. Aan het criminaliteitscijfer kan je merken dat ze daar heel populair is.

 

21:05 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: politiek, onkelinx, ps, gevangenen, saint |  Facebook |

En toen waren er nog maar.......

 

T’is weer zover de zoveelste gangster is gaan lopen. Het is een ware sport geworden sinds Truus Flater, ons Laurette’ke, aan het hoofd staat van de justitie. Nu is het weer de gevaarlijke en gewelddadige gangster Mohamed El Azzouzi (25) hij is al tien dagen spoorloos. Hij keerde vorige week niet terug van een dagje penitentiair verlof uit de gevangenis van Hasselt.

 

Het is geen gewone gast, ik denk dat deze de favoriet is van Onkelinx. Hij is nog maar 25 jaar maar heeft een prachtige verzameling “activiteiten” op zijn naam staan. El Azzouzi werd in 2002 nog tot tien jaar veroordeeld voor home- en carjackings en hold-ups en een postoverval. In 2004 veroordeelde de Antwerpse rechter hem tot twee jaar cel voor de homejacking op ex-Zillionbaas Frank Verstraeten en ex-Miss België Brigitta Callens in 2000. In overvallen en diefstallen heeft hij ook ervaring. Zoals u merkt is het een echte “allround” man.

 

Zoals u wellicht al wel gehoord loopt er op Betway.com een weddenschap over hoeveel gevangenen er tussen 4 september en 31 december 2006 nog gaan ontsnappen uit de Belgische gevangenissen. Dit is realiteit dit is geen grap, gokkantoren organiseren weddenschappen over hoeveel gevangen er nog gaan lopen!! Nu heb ik getracht op Betway.com te zoeken naar die weddenschap om te zien hoe de kansen liggen en hoeveel mensen er mee doen. Maar eerlijk gezegd ik ken geen ban van dat gokwereldje, niet nodig dus te vertellen dat ik het niet gevonden heb. Maar de weddenschap is mee op poten gezet door P-Magazine en werd door Belga en HLN bekend gemaakt op 30 augustus 2006. Bezoekers van gokwebsite Betway.com kunnen een gokje wagen over het aantal gedetineerden dat tussen 4 september en 31 december 2006 zal ontsnappen uit de Belgische gevangenissen. De quoteringen zijn 9,00 (niemand ontsnapt), 1,70 (tussen 1 en 5 ontsnappingen) en 2,20 (6 ontsnappingen of meer).

"Het is vrij onwaarschijnlijk dat er niemand meer ontsnapt, dus geven we aan deze optie de hoogste quotering", zegt de goksite in een mededeling. De weddenschap kreeg de titel "Opendeur in belgische gevangenen" en werd gelanceerd naar aanleiding van de ontsnapping van 28 gedetineerden uit de gevangenis van Dendermonde.

 

Een zware gangster is dus weeral eens ontsnapt. Toeval of niet, maar sindsdien vonden in zijn toenmalig ‘jachtgebied’ al verscheidene overvallen plaats, onder meer donderdag en vrijdag nog op een postkantoor in Antwerpen en een Centea-bank in Willebroek.