16-09-06

Schitterend Yves Besmet krijgt de deur op zijn neus!

Prachtig nieuws hoe de bevolking zich wreekt op slaafse hoernalisten van de linkse staatspers.

Lees mee en geniet: (cijfers CIM, bron De Standaard.)

Het Volk verliest 60.000 lezers

De Morgen verliest 32.000 lezers (-12,6%)

Belang van Limburg verliest 3,4%

De Gazet van Antwerpen verliest 9,1%

De Tijd verliest 2,4%

 

Allemaal kranten die steeds opnieuw kappen op de Vlaams Belang kiezer en die een loopje nemen met de journalistieke beroepseer. Wie een put graaft voor een ander…..

Of zou het gewoon aan competentie liggen, volgens de ex-directeur van het persagentschap Belga heeft België zowat de slechtst opgeleide journalisten van de westerse wereld. En als je ze met de grootmachten gaat vergelijken zinken ze in het niets.

En de echte bekwame journalisten die we dan nog hebben, de journalisten met nog wel beroepseer, mogen niet meer praten of worden al vervolgd door de GEDAPO.

 

De Morgen schreef "Een welgemeende F*ck You" aan alle Vlaams Belang stemmers. Wel beste Yves: 

Een welgemeende "F*ck You" Yves van die 32.000 verloren lezers.

Ich habe das nicht gewusst!

Truus Flater weet weer van niets.

Ons Lauretteke heeft aan de Antwerpse provureur des konings gevraagd of ze wat meer inlichtingen kan krijgen in verband met Victor Hoxa. Als 14 dagen staat het land in rep en roer over de terugkeer van Hoxa en nu trekt ons madam één oog open en vraagt ze “Waar gaat het eigenlijk over, ik weet van niks”.

 

Hoe is dat nu mogelijk, bij de bakker en slager praat men er voluit over, Lauretteke weet weer van niks. Het grappige aan heel die situatie is Volgens de GVA (De gazet van Janssens) Ging ons madam de antwoorden analyseren die de procureur en de procureur-generaal haar gaven. Na het onderhoud snapte ze er nog steeds niets van.

Even de GVA quoten: De minister zal de antwoorden analyseren die de procureur des konings en de procureur-generaal haar gaven. Na het onderhoud leek de situatie niet veel duidelijker.

12:25 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: onkelinx, ps, hoxa, socialisten, dom, beleid |  Facebook |

15-09-06

Patrick Janssens kijkt neer op vrouwen.

Dit is al een oude situatie, maar de staatspers verzweeg het incident zoveel mogelijk. In 2003 10 mei verscheen er even heel kort een berichtje op teletekst dat Patrick Janssens  een uitspraak deed over vrouwen in de politiek. Dat, toen nog burgemeester, Detiège boos op stapte . De meeste vrouwen van de meerderheid volgden dit voorbeeld en ook het Vlaams Blok (Belang) ging de zaal uit. Hij was van mening dat vrouwen niet zo een beleid kunnen voeren en contacten leggen dan mannen.

Dat kan natuurlijk tellen, de macho denkt dat hij het beter kan. Ondertussen heeft hij bewezen dat hij het nog veel minder kan dan Detiége. Zelfs zijn trouwste coalitie partners spuwen hem uit. Alleen de pers bejubeld hem nog, maar ja wie gelooft de staatspers nu nog?

 

Zouden de vrouwen zich dit nog herinneren?

17:18 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Jood zeggen mag van het CGKR niet meer.

Janice Laureyssens schrijft op haar blog dat de GEDAPO het woord "Jood een belediging vindt. Prettig te horen voor onze Joodse medeburgers.

Nu ben ik persoonlijk van mening dat het woord Jood of Joods niet iets is om je over te schamen. Zoals ik fier ben dat ik een Vlaming ben, mogen de mensen van de Joodse gemeenschap gerust trots zijn dat ze Joods zijn!

15:44 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Zever in het duivenkot!

In Antwerpen, op het stadhuis waar onze goeroe Janssens verblijft is het zever.

Janssens heeft ambras met zijn blauw schandknaapje Ludo Van Campenhout. De 'presidentscampagne' van de professionele reclamejager Janssens is er voor Van Campenhout te veel aan. De liefde is uit, ons Ludo’ke voelt zich “genomen”.

 

Zoals een volleerde dribbelnicht krijst Ludo’ke dat onze oppergod Janssens het zware werk door anderen laat opknappen en zelf met de pluimen wil gaan lopen. "Terwijl onze schepenen in de kelder aan het zwoegen zijn, staat hij op het balkon te zwaaien.

 

Volgens Ludo’ke moet een burgemeester niet alleen scoren maar moet hij ook eens anderen laten scoren. “Scoren”...???

Daarstraks hoorde ik nog een paar twintigers over een meisje praten in de term van “scoren”. Is dat wat onze Ludo wil, eens goed scoren? Eens van de grond komen zou inderdaad niet slecht zijn voor onze blauwe frustré.

 

En het gaat maar verder bij onze Ludo, hij zegt dat Janssens zijn partners in de vernieling rijdt. Wat the f*ck moet ik me daar bij voorstellen? Kan Van Campenhout dan aan niets anders denken dan seks?  

 

Nu even serieus.

Ludo Van Campenhout is woest op Patrick Janssens omdat hij al het werk van zijn coalitiepartners op zijn eigen conto schrijft.

Van Campenhout: "Wij zijn bescheiden, harde werkers. Maar dat bescheiden zal er de volgende keer niet meer bij zijn."
Ook het feit dat Janssens zich voordoet als een 'neutrale' burgemeester, zet kwaad bloed. "Hij doet alsof hij geslachtloos is, maar dat is schijn. In het college gedraagt hij zich als een pure socialist en botst het geregeld. We hebben dat altijd binnenskamers gehouden, omdat de stad niet gebaat is met ruzi‘nde bestuurders", aldus nog Van Campenhout."

 

Patrick Janssens doet wel meer van die dingen, weet u nog hoe hij Detiege van de troon heeft gestoten?

15:30 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Een nieuwe sport?

De socialisten hebben weer iets nieuws gevonden om het Vlaams Belang te bekladden.

Verscholen in de uithoek van Vlaams-Brabant, tussen Limburg en de taalgrens, ligt Landen. Gerard Collette een socialist in hart en nieren heeft zich samen met zijn dochter en schoonzoon op de lijst van het Vlaams belang laten zetten.

 

Altijd socialist geweest… Nu op zich is dat niet erg, er zijn wel meer mensen die na jaren rood gestemd te hebben plots het licht zien en op het Vlaams Belang stemmen. Maar toch, een “Die Hard” socialist die zich plots zonder te weten op de lijst van het Vlaams belang komt. Nee dit maak je mij niet wijs!

 

Ik denk eerder dat deze socialist zich op de lijst heeft laten zetten om zo het Vlaams Belang te kunnen beschuldigen van rare praktijken.

Dit is zijn verhaal:

"Een week of vijf geleden kwam hier iemand van het Vlaams Belang aan de deur", vertelt Gerard Collette. Samen met zijn dochter en schoonzoon woont hij in de deelgemeente Attenhoven. "Ik kende die mens niet, maar het regende pijpenstelen, dus heb ik die man even binnen gelaten. Hij wou weten of we geen lid wilden worden van het Vlaams Belang. Hij gaf tien euro aan wie zich lid wou maken. We hebben dan maar getekend en we hebben uiteindelijk twintig euro gekregen voor ons drieën. Bij het buitengaan zei die man ineens dat we de plaatsen negen, veertien en vijftien zouden krijgen op de lijst. We wisten niet waar hij het zo plots over had. We voelen ons echt bedrogen."

 

Wie geloofd nu zoiets??? Buiten de hoernalisten van De Morgen die hier weer een grote emmer modder hebben gevonden om mee te smijten.

 

Neen, dit zou wel eens de nieuwe sport kunnen worden. Zet je op de lijst van de tegenstander en een paar weken voor de verkiezingen zeg je dat ze je bedrogen hebben, dat je helemaal niet op lijst wil staan, zeg dat ze u geld hebben gegeven om te tekenen….

 

Tenslotte wat voor een socialist is dat eigenlijk die zich laat betalen om lid te worden van de gehate tegenpartij? Heeft die man dan helemaal geen waardes? Is die “Die Hard” socialist dan niet meer dan een geldwolf…..?

Het is dan ook een socialist en socialisten en geld…..

 

-------------------------------------------------------
Update:

Niets is minder waar. De betrokkenen hebben de voordrachtsakte getekend en wisten vanzelfsprekend dat zij op de lijst van Vlaams Belang zouden staan. En geef toe, wie mee op campagne trekt naar een plaatselijke braderij én opdaagt voor een fotosessie om een groepsfoto te laten maken met de kandidaten van de lijst, kan toch moeilijk beweren dat hij of zij “erin geluisd” is. De bewering dat het Vlaams Belang die mensen zou hebben betaald om lid te worden van de partij, is ronduit grotesk en hebben de betrokkenen naar eigen zeggen ook nooit gedaan.

Mogelijke verklaring voor dit verhaal is de intimidatie die betrokkenen hebben ondervonden van enkele socialistische kandidaten, die lieten verstaan dat zij met hun kandidatuur op de Vlaams Belang-lijst wel eens problemen zouden kunnen krijgen.

Joris Van Hauthem
Perswoordvoerder

13:02 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-09-06

Fun

 

 

14:18 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |