14-09-06

Liegt de linkse media de bevolking voor?

"....Sommige posts gewagen van echte complot-theorieën waarin de linkse SP.A en PS echte maffia-praktijken zouden bedrijven en via infiltratie in de media en daaruitvoortkomend censurering en manipulatie van de media. Deze zouden in het teken staan van hulp aan inwijkelingen en eigen verrijking op de rug van de hardwerkende Vlaming...."
Wouter Mareels

 

Liegt de media bewust de bevolking voor zoals de pravda dit deed in de USSR?

Ik heb een paar opzoekingen verricht en u moet zelf maar beslissen.


 

 

Het lijkt wel of de dame hierboven ingehuurd is. in juni 2006 verschijnt ze in de pers en de andere foto is van augustus 2006 telkens een ander conflictsituatie.
 
 
 

Een zee van mensen, staat er onderaan het artikel. Was er dan zo weinig volk dat men verschillende malen dezelfde mensen er tussen moet plakken? Waarom die manipulatie, waarom?

 

70% van de journalisten in dit land stemt links tot extreemlinks. Het fenomeen is bekend en zorgt ervoor dat we alleen maar kunnen dromen van een correcte berichtgeving over de multiculturele samenleving.

Zopas verscheen – uitgerekend in De Morgen – een open brief van een voormalige journaliste van Humo, waarin deze naar eigen zeggen een ‘bekentenis’ doet. Omdat nogal wat mensen aanstoot nemen aan vaak allochtone jongeren die met peperdure BMW’s rondrijden, trok ze destijds op journalistiek onderzoek uit, voor een artikel onder de titel “Turken en Marokkanen en hun BMW’s”. Ze contacteerde zestig van deze jongeren (60!) en wat bleek: 57 bekenden openlijk dat ze hun wagen niet echt met eerlijk werken bijeen hadden gespaard. Maar omdat dat feit onaanvaardbaar was voor de politiek correcte linkse koers van Humo, brouwde ze dan maar een artikel over de drie (3!) overgeblevenen, die beweerden dat ze hun wagen wel eerlijk hadden verdiend. Kort daarop bleek dat één van de drie brutaal gelogen had en werd opgesloten voor zware misdrijven.
De voormalige Humo-jounaliste trekt nu moedig de juiste conclusie: “Dat die reportage mijn grootste journalistieke flater is geweest, is veel minder erg dan de maatschappelijke problematiek die erachter schuilgaat. Ik heb – en als journalist is die houding laakbaar – de werkelijkheid vertekend door blindelings te geloven in een gedachte die zo politiek correct is dat ze stinkt. ‘Correct’ (journalistiek correct, nvdr) zou het geweest zijn om niet de ‘drie’ maar de overige 57 te belichten. (…) Telkens als het Vlaams Belang succes boekt, schuurt die les van vijf jaar geleden in mijn hoofd. Want wat hierboven staat, heb ik niet gefantaseerd. Sterker zelfs: ik wou – nog altijd – dat ik het verzonnen had. Maar de straat vertelt soms andere waarheden dan die waarin we willen geloven. Het stemhokje doet dat ook.”

13:09 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

De goden contacteren, het kan!!

De socialistische goden wilden even uit hun ivoren toren komen zodat het plebs hen kon bewonderen en vragen stellen. Maar ze zaten met een probleem. Hoe konden zij zich tussen het volk begeven zonder dat ze echt in aanraking kwamen met het gepeupel? Ze konden wel eens een hand moeten geven, of erger nog een ziekte oplopen. Je weet nooit wat al die simpele burgers meedragen voor bacteriën.

Daar moesten ze iets op vinden, hoe konden ze zich laten bewonderen zonder dat er echt fysiek contact was. Freya de meest slimme van heel die bende had een idee. Als we ons nu eens in glazen truck lieten verplaatsen met een telefoon, zodat de mensen ons konden bellen?

Een prachtig idee vonden de anderen goden dat. Geen rechtstreeks contact en iedereen kon hun bewonderen boven op die truck.

Sp.a-voorzitter Johan Vande Lanotte, burgemeester Jean Vandecasteele van Oostende en Spirit-voorzitter Geert Lambert beten op 11 september de spits van deze "bel ons"-actie af aan het Zeeheldenmonument op de zeedijk in Oostende.

 

In plaats van zo bekakt te doen zouden ze beter eens uit hun glazen stulpje komen en zich echt onder de mensen begeven. De kans dat ze dingen te horen krijgen die niet stroken met hun realiteit is wel bijzonder groot natuurlijk.

11:46 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-09-06

Ik wil me wel opofferen.

Ik wil me wel opofferen, noem het een daad van naasteliefde.

 

12:05 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

SP.a maakt zich schuldig aan ophitsing en broodroof!

SP.A-EEKLO ROEPT OP TOT BOYCOT - ENIGE VERWEER TEGEN OPKOMST DR. DIRK BAFORT IS BROODROOF 

Ter gelegenheid van een ‘info’-vergadering over geldig stemmen, vorige zaterdag ingericht in zaal ‘Germinal’, werd door SP.a-gemeenteraadslid Marianne De Baets op het einde opgeroepen om Dr. Dirk Bafort niet meer als huisarts te nemen ‘omdat hij opkomt voor het Vuile Vlaams Belang’.
Een aantal aanwezigen kwamen ons dit melden in totale verontwaardiging. Dokter Bafort zelf maakt in zijn dokterspraktijk immers geen onderscheid op basis van politieke overtuiging.
Wij horen de SP.a niet oproepen dokters te boycotten die tegen de privatisering van de sociale zekerheid zijn en zich als VLD’er bekend maken.
Iedere persoon heeft recht op zijn mening. Het boycotten van een jonge en alom gerespecteerde huisarts, die Dr. Bafort is, is een teken van onmacht van de socialistische partij en bewijst het totalitaire karakter van een partij die er in bestond om onbeschaamd miljoenen op te strijken van wapenhandelaars.

 

Walgelijke praktijken, ik snap niet hoe de gewone SP.a stemmer dit kan blijven slikken. De normale SP.a stemmer zou verdraagzaam moeten zijn en opkomen voor de democratische rechten van de burger. Wat de SP.a hier doet is niets meer dan methodes van de NSDAP gebruiken.

 

Stem menswaardig, stem niet op socialisten!

11:49 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De avonturen van Truus Flater! Deel 32560

 

 

U kent ongetwijfeld de topgangster Victor Hoxha, de leider van de Albanese maffia. Hij maakte zich schuldig aan zeer gewelddadige acties in het portiers- en prostitutiemilieu, vrouwenhandel, afpersing… U merkt het al, iemand die in de smaak van ons Lauretteke valt.

En dat was ook zo op 27 december 2005 tekende minister van Justitie Laurette Onkelinx persoonlijk een bevel tot voorlopige invrijheidsstelling. 8 jaar te vroeg werd de man in vrijheid gesteld. Hij werd het land uit gezet richting Kosovo en mocht België niet meer binnen of hij zou zijn resterende acht jaar moeten uitzitten.

 

De man loopt nu al terug rond in Antwerpen, en men is niet van plan hem terug op te pakken. Hij is al een tijdje met zijn activiteiten in Nederland bezig, maar nu zou hij zijn criminele organisatie ook hier weer van de grond willen krijgen.

11:33 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Verzin een slogan

Ik heb hier een foto van Jurgen Verstrepen en Tony Mary de Führer van de VRT. De VRT u weel wel, de propagandazender van de socialisten.

Laat uw fantasie de vrije loop en verzin een slogan die past bij deze foto.

 

 

11:01 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

12-09-06

Leuke verkiezingsposters.

De verkiezingen komen eraan. Dat is altijd een periode van fun en leute.

Leuke verkiezingsposters zijn dan ook een must!

 

 

 

 

 

 

19:26 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |