22-10-06

 Regenboogpartij versus VB

Sinds kort heeft Vlaanderen een twee partijenstelsel. De neo-marxistische regenboogpartij vs het Vlaams Belang. Of zoals anderen het uitdrukken de partij "Tripartite" en het VB.

Als je het nuchter bekijkt klopt het wel. Alle partijen hokken al jaren samen zodat er steeds dezelfde figuren aan de macht blijven. Die partijen (de regenboogpartij) klitten samen tot één grote smurrie, één partij met één programma. Aan de andere kant heb je het VB-VLOTT voor de mensen die het niet eens zijn met de regeringstandpunten en die een ander beleid willen.

PS minister dronken

PS minister zo zat als een kanon op TV. Zie het filmpje hier.

Meer woorden moet ik daar niet aan vuil maken, dit zegt genoeg!

Tip voor Onkelinx!

In Nederland bestaat wet waarbij de crimineel zijn onkosten kan declareren Zo kreeg een 46-jarige man uit Roermond in 2005 van de rechtbank een vergoeding van 2000 euro voor het pistool dat hij had gebruikt om een bank in het Brabantse Chaam te overvallen. Hij moet de buit van 6600 euro terugbetalen, maar de kosten voor de aanschaf van het wapen worden van dit bedrag afgetrokken. De man had tijdens de rechtszitting verklaard dat hij het pistool destijds voor ruim tweeduizend euro op de kop had getikt.

Als dit geen tip is voor Sint-Laurette, de beschermheilige van de criminelen. En als je slim genoeg bent en je uitgaven liggen hoger dan de buit dan veronderstel ik dat de staat het verschil bijlegt.

 

Kan het nog veel zotter worden?

St_laurette3

 

Recht op veiligeheid

Het recht op veiligheid is een basisrecht. Als de staat dat recht niet meer kan garanderen is het dan niet meer dan normaal dat de burger voor zichzelf opkomt?

Maar hier wringt het schoentje. De burger mag zich niet meer verdedigen, we zijn ondertussen al zover dat een inbreker een klacht kan neerleggen tegen zijn slachtoffer.

Vrijgesproken wegens onweerstaanbare drang

Het rechtssysteem van Onkelinx heeft weer twee nieuwe trucs uitgevonden om criminelen te laten lopen. De eerste is “de onweerstaanbare drang”! Vrijgesproken omdat je een onweerstaanbare drang voelt om iemand te vermoorden. Ik kan me nu al voorstellen dat elke verdediging dit argument gaat gebruiken om hun cliënten vrij te krijgen.

“Meneer de rechter, Mijn cliënt had de onweerstaanbare drang om dat mooie meisje te verkrachten. Ik eis dan ook in naam van mijn cliënt de vrijspraak en wens een klacht neer te leggen tegen het meisje omdat ze mooi is.”

Of

“Meneer de rechter die sjakosch zo er zo aantrekkelijk uit ik had de onweerstaanbare drang om ze te pikken” enz…..

 

De tweede truc is “het slachtoffer is gestorven aan een hartstilstand”.

“Meneer de rechter die juwelier was toch gestorven aan een hartaanval, daar kan mijn cliënt niets aan doen. Hij sloeg niet zo hel hard met die knuppel, en hij had speciaal zachte schoenen aangedaan om tegen die persoon zijn hoofd te stampen”

 

Ik snap dat niet. Iemand die zijn huis en familie verdedigt tegen inbrekers krijgt één jaar cel omdat de inbreker gewond geraakte, en iemand die koelbloedig een andere persoon neerschiet of dood trapt “kan er niet aan doen”

Mooi staaltje VRT berichtgeving!

Dit is een mooi staaltje van de VRT berichtgeving. Hoe dat die multkulturalisten zich in alle bochten wringen!

Radio 1 zondagmorgen nieuws van 6 u: opgepakte mededader is een allochtoon uit het Brusselse maar juiste doodsoorzaak van juwelier zou ook kunnen hartaanval zijn!!! het begint weer...


Radio 1 nieuws van 7 u: medeplichtige is geen allochtoon meer maar een "buitenlander uit Brussel" nuance..... mogelijke hartaanval van slachtoffer wordt herhaald.

rot2

 

21-10-06

De rechten van het slachtoffer.

In lede is een juwelier doodgeslagen door overvallers. Al een geluk dat de juwelier zich niet mocht verdedigen van deze regering, hij had wel eens een overvaller kunnen verwonden.

En dat kan niet, aan de pupillen van Sint-Laurette mag niet geraakt worden. Als ik van justitie was zou ik de familie van de juwelier laten opdraaien voor de kosten die de politie interventie heeft gekost.

Persoonlijk heb ik geen wapens in huis, ik hoef ze ook niet. Maar ik ben wel van mening dat elke burger het recht moet hebben zijn familie en bezittingen te verdedigen. Criminelen moeten maar eens beseffen dat ze een beroep met risico’s hebben. Nu is het een omgekeerde wereld. Burgers mogen zich niet verdedigen en verwond zeker geen crimineel uw straf is zwaarder dan die van hen.

Zo heeft de correctionele rechtbank van Charleroi een man veroordeeld tot een jaar cel wegens opzettelijke slagen en verwondingen omdat hij bij een inbraak een Japans samoeraizwaard had gebruikt om zich te verweren tegen zijn belagers. De twee inbrekers werden eerder al veroordeeld tot een werkstraf van 80 uur.
Op een nacht in november 2001 werd er bij Danillo G. (Gori) ingebroken. Gealarmeerd door het geluid van de inbrekers, ging de man de criminelen te lijf met een Japans zwaard. Een van de twee raakte gewond en diende klacht in tegen G.
G. werd aangeklaagd wegens poging tot doodslag, maar de rechtbank weerhield die tenlastelegging niet. Ze veroordeelde de man wel wegens opzettelijke slagen en verwondingen.

 

Kan u zich dit voorstellen? Een inbreker die een klacht neerlegt tegen het slachtoffer en dan nog gelijk krijgt ook. Criminelen krijgen een werkstraf die toch niet uitgevoerd word en het slachtoffer 1 jaar cel omdat hij zich verdedigde.

Dit kan alleen in het Onkelinx paradijs, de patroonheilige van criminelen!