17-10-06

De tijd van toen

Thuis heb ik nog een ansichtkaart

Waarop een kerk, een kar met paard

Een slagerij J. van der Ven

Een kroeg, een juffrouw op de fiets

Het zegt u hoogstwaarschijnlijk niets

Maar het is waar ik geboren ben

Dit dorp, ik weet nog hoe ’t was

De rustige kinderen in de klas

Een kar die ratelt op de keien…”

 

Met weemoed denk ik soms aan vroeger. Vroeger toen er nog verschil was tussen politie en rijkswacht. Toen had men nog respect voor de politie. Toen kon de agent je nog een preek geven bij een inbreuk op de verkeerswet en je laten gaan met een verwittiging.

Toen belde men de rijkswacht als er een paar boerenzonen op de vuist gingen als ze teveel gedronken hadden. De rijkswacht roefelde daar eens goed door en stelde achteraf vragen. Toen had men nog respect.

 

Nu geeft de politie je geen verwittiging meer, ze schrijven je onmiddellijk een boete en je mag 150€ betalen. Er word niet meer gepraat. Behalve als het om ernstige misdaden gaat dan praat men, je krijgt alternatieve straffen die meestal niet worden uitgevoerd. De man die zijn vrouw en kinderen wat meppen geeft in naam van de “eer” krijgt een zalvende babbel en laat men terug naar zijn gezin gaan zodat die lekker kan verder meppen.

 

Politie lokt men in de val en krijgen slaag van een 30 tal “jongeren”, auto’s in brand steken… Het haalt het nieuws nog niet meer. Ik ben benieuwd hoe lang het gaat duren voor die nieuwe “sport” naar hier komt overwaaien.

 

Ik verlang terug naar de rijkswacht, ze gingen er soms met de grove borstel door maar er was respect. Nu hebben we een knuffelbeleid en het enige wat de politie in de plaats krijgt is haat en walging. Waar is die goede oude tijd?

16:26 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Kunnen westerse normen nog standhouden?

In de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 oktober was het zover: in de beruchte Parijse voorstad Epinay-Sur-Seine werd een politieagent zwaar gewond toen hij en twee collega’s aangevallen werden door een gewapende bende van ongeveer vijftig jongeren.

De Standaard (16.10.2006) meldt dat “de sfeer in de Parijse voorsteden grimmiger aan het worden is. Donderdag hadden politieagenten ook al in Seine-Saint-Denis hun vuurwapens moeten gebruiken om te ontkomen aan jongeren die het op hen hadden gemunt.”

De politie is formeel en benadrukt dat jongerenbendes haar de oorlog heeft verklaard. “Deze zaak toont aan dat we niet te maken hebben met jongeren die hun achterstandspositie willen aanklagen, maar met individuen die de oorlog hebben verklaard aan de republiek”, aldus een woordvoerder van de vakbond ‘Action Police’ in De Standaard (16.10.2006). De politie vindt verder dat er niets veranderd is sinds vorig jaar.

De prefect van Seine-Saint-Denis is zo mogelijk nog scherper. Nadat hij heeft vastgesteld dat de misdaad in zijn departement opvallend is gestegen, vindt hij dat de rechtbanken te weinig criminele jongeren vervolgen. Het aantal veiligheidsagenten daalt systematisch. Hij verwijt de minister dat die de jongeren nog te veel als slachtoffer van de werkloosheid ziet maar dat ze veeleer een gemakkelijke prooi zijn voor de integristen van de islam. “We moeten vaststellen dat de erg forse toename van diefstallen en geweld voor 70% te wijten is aan minderjarigen bij wie een gevoel van straffeloosheid heerst”, voegt hij eraan toe.

In de Parijse banlieues verwacht de politie het uitbreken van een oorlog tegen de staat. Volgende week, meldt de politie, want juist één jaar geleden braken de rellen in Clichy-sous-Bois uit. “We weten het omdat er via allerlei erg anti-Franse blogs volop gemobiliseerd wordt”.

Hoe de media de waarheid verzwijgt.

Het CGKR, het Centrum voor Gedachten Kontrole & Repressie ook wel de GEDAPO (gedachtepolitie) genoemd, zorgt ervoor dat niet over deze materie gesproken mag worden. De kans op vervolging is groot. In Engeland is het ook al zover. Daar mag je niet opperen dat sommige mensen de taal niet spreken, zo ondervond een meisje van 14 jaar. Zeggen dat degene die uw godsdienst beledigen dood moeten mag wel.

 

Maar ik wou u even iets meedelen dat onze hoernalisten verzwijgen. In Parijs hebben de “jongeren” een nieuwe sport ontdekt. Ze lokken politiepatrouilles in de val sluiten hen in met auto’s bewerken ze met traangas en rammen ze dan doodleuk in elkaar. Zo zijn er al 2500 agenten het hospitaal in beland. Het laatste slachtoffer waar ik weet van heb is een vrouwelijke agente die met een steen bewerkt is in het gezicht.

 

Ik vraag me hier af of onze hoernalisten het hier ook hadden verzwegen als om jongeren ging met een meer autochtone afkomst? Ik leg de schuld dan ook niet bij die “jongeren” maar bij de mensen die dit mogelijk gemaakt hebben. De politici en de hoernalisten die deze zaken verzwijgen voor het volk. Zij die ervoor zorgen dat de politie zogoed als geen macht meer heeft. Ik leg de schuld bij instanties zoals het GEDAPO inquisitiebureau, dat ervoor zorgen dat een bepaald deel van de bevolking mag roepen en tieren om een cartoon en dat andere nog niet eens mogen opperen dat er iets fout aan het lopen is.

 

We gaan de goede kant op. British Airways doet ook zijn duit in het zakje. Zo mag een christelijk kruisje om de nek van een stewardess ook niet meer, maar een hoofddoek mag wel. Waarom het ene wel en het andere niet?

14:24 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-10-06

Blokwatcher maakte reeds vier maal kennis met de geneugten van de multiKUL samenleving

De intellectueel correcte man van de week is P.C. van Blokwatch. Uit één incident wou hij geen veralgemenende besluiten trekken, ook niet impliciet door aan de zaak ruchtbaarheid te geven. Maar het was al de vierde keer dat zijn familie door etnisch gekleurd geweld getroffen werd: "Drie jaar geleden werd een Afrikaans pleegkind van P.C. het slachtoffer van zware pesterijen. Tien maanden geleden werd Patrick zélf ineengeslagen, hij zat veertig dagen thuis. Niet zo lang daarna overkwam zijn dochter hetzelfde. Onlangs werd ook zijn zoon lastiggevallen op een fuif.Alle incidenten hadden één ding gemeen: de daders waren Marokkanen." (Het Laatste Nieuws, 5-10-2006)

Bron


16:34 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De nieuwe deontologische code van de politie.

Onze beste vriendin, Onkelinx is bezig met een nieuwe deontologische code voor de politie. Ze doet haar naam als patroonheilige van de criminelen weer alle eer aan. Politie voertuigen die geflitst worden moeten de boete zelf betalen. Als  de zwaailichten niet duidelijk zichtbaar zijn op de foto. U weet ook dat er anonieme politievoertuigen zijn die het zwaailicht op het dashboard achter de vooruit hebben staan. Die hebben maar pech.

Meer dan 30 km/u te snel rijden is de boete ook zelf betalen.

Bent u crimineel dan is de oplossing zeer simpel. Als crimineel moet je uzelf niets aantrekken van de wegcode en het allerlaatste van uw zorgen zijn dan de flitspalen. U neemt gewoon een weg met veel verkeerslichten en flitspalen, u raast daar tegen een rot snelheid door alle lichten en u speelt de politie vanzelf kwijt. Ze kunnen u toch niet volgen uit schrik geflitst te worden en voor de boete zelf te moeten opdraaien.

Welke agent gaat nog een crimineel achtervolgen als hij weet dat hem dit een groot deel van zijn loon gaat kosten? Onkelinx is dit weer mooi aan het regelen. Eerst zorgen dat de crimineel makkelijk kan ontsnappen, en dan zorgen dat de politie niet meer aan een achtervolging begint. Dit is hier waarlijk een paradijs voor criminelen!

St_laurette3
Saint Laurette de beschermheilige van criminelen

 

03:21 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: onkelinx, politie, criminelen |  Facebook |

14-10-06

Cartoon's

00000000000000000000000000

20:33 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Een overzichtje van waartoe het socialisme in staat is.

Socialisten is tuig van de richel dat het niveau van collaborateur al lang overstegen is , men moet goed beseffen dat socialisme de parlementaire weg is van het communisme, beiden hebben dezelfde bron.

Zo heb je maoïsme, stalinisme, socialisme, communisme, leninisme, marxisme, nazisme, trotskisme  enz… Alle hebben als uitgangspunt het marxisme.

 

Wat is nu eigenlijk dat marxisme?   Volgens Marx en Friedrich Engels. moest de toenemende ellende waarin de arbeidersklasse verkeerde, uiteindelijk leiden tot een opstand van de arbeiders tegen de kapitaalbezitters. Deze opstand zou het einde inluiden van het kapitalisme en de liberale democratie, die plaats zouden maken voor een socialistische samenleving. In de socialistische periode zou de staat worden omgevormd tot een dictatuur van het proletariaat, waarin de (politieke) rollen van de beide klassen werden omgedraaid. Uiteindelijk zou dit leiden tot nog een ander maatschappelijk stadium, het communisme.

 

Als u dan weet dat:

1) Tot ruim in de jaren ‘50 er goelags (concentratiekampen) waren in de Sovjet Unie. Daar stierven ongeveer 20 miljoen mensen.

 

2) Mao Zedong en de andere leiders van China hebben in de naam van socialisme-communisme  ongeveer 50 miljoen mensen om het leven gebracht. Tijdens de culturele revolutie, het Tiananmen afslachting en de Chinese versie van de concentratiekampen, de laogai.

 

3) Fidel Castro waar Steve Stevaert zo hoog mee oploopt heeft duizenden mensen laten ombrengen. Politieke gevangenen, politieke vervolgingen, mensen het zwijgen opgelegd…. Enfin, het komt u wel bekent voor zeker.

 

4) Pol Pot van de Rode Khmer heeft 3 miljoen mensen omgebracht in de naam van het socialisme.

 

5) Noord-Korea 1,5 miljoen mensen omgebracht.

 

6) Hitler 20 miljoen doden

 

En nu gaan er weer zeveren dat Hitler geen socialist was. Hitler kwam openlijk uit op zijn socialist zijn, hij zei ik citeer Toland even: We are socialists, we are enemies of today's capitalistic economic system." Laat dit nu toevallig hetzelfde zijn wat elke communist/socialist uitroept. Nu gaan er opnieuw reutelen dat dit een éénmalige uitspraak was die uit zijn context gerukt word. Wel speciaal voor hen citeren we dan even Goebbels “"Wir sind Links und verachten das Rechtse Burgerblok."

 

Of wat dacht u van Benito Mussolini? Benito Mussolini werd geboren in Predappio als zoon van een socialistische-revolutionaire smid. Mussolini studeerde voor leraar, en zoals ook hier in België het gros van de leerkrachten links tot extreem links is, was Mussolini dat ook. Maar hij bleef geen leraar. Het revolutionair socialisme trok hem meer aan en hij sloot zich aan bij de Socialistische Partij van Italië (PSI). De PSI was over het algemeen een revisionistische partij, maar bezat wel een sterke, linkse en marxistische vleugel. Mussolini sloot zich aan bij de marxistische vleugel. In 1909 werd Mussolini secretaris van de socialistische vakbond van Trentino (Zuid-Tirol). Hij schreef tal van socialistische brochures met een sterk antimilitaristisch en antiklerikaal karakter. 1912 werd Mussolini hoofdredacteur van Avanti! ('Voorwaarts'), het marxistische blad.