12-10-06

Corruptie = socialisme. Corrupte = België

De verkiezingen zijn gedaan en de corruptie gaat verder bij de PS.

Nu is weer het cultuurboegbeeld van de PS Georges Dumortier  aangehouden.

Dumortier wordt er van verdacht van oplichting, verduistering, schriftvervalsing en fiscale fraude. Dat kan tellen hé voor zo’n antikapitalist.

 

Dumortier wordt ervan verdacht zich dezelfde onkosten door verscheidene instellingen te hebben laten terugbetalen.
Dumortier was tot voor kort directeur van het kamerorkest van Wallonië, leidde de exploitatie van het cultureel centrum Botanique in Brussel en stond aan het hoofd van het koninklijk conservatorium. Alleen deze laatste functie was bezoldigd. Om zijn andere posten financieel te dekken, kon Dumortier onkosten inbrengen. Hij stuurde het kasticket van een etentje naar een instantie, het btw-bonnetje naar een andere, terwijl hij de kredietkaart van de derde gebruikte. Aldus het parket. (belga/hln 12 okt 2006)

 

Hoe is het toch mogelijk?

Mensen worden vervolgt in België omdat ze een andere mening hebben dan de regeringspartijen. Ze worden uit de vakbond gegooid omdat ze op de oppositie stemmen.

Oppositie partijen worden vervolgd  en veroordeeld door rechters die poltiek benoemd zijn en achteraf beloond worden voor hun slaafse medewerking aan de socialistische regime. Smetryns, de franskiljonse logebroeder van het hof van beroep te Gent, die het arrest m.b.t. het Vlaams Blok heeft gemaakt, krijgt zijn beloning.
De hoge raad voor justitie (Onkelinx dus) draagt hem voor als raadsheer bij het hof van cassatie. Ondertussen is Thierry Denys, destijds bijzitter , al benoemd tot voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Brugge.

 

Zo ziet u hoe het er in België aan toe gaat. Het gerecht onafhankelijk, mijn kloten ja!

 

11-10-06

België verzakt verder in de inquisitiepoel.

De jacht op Vlaams Belangers gaat men verder opvoeren. Het ACV gaat alle Vlaams Belangers buitengooien die het aangedurfd hebben om op de lijst te staan. Ik vraag me af of dat men zomaar kan? Is het op de lijst staan ook al een misdrijf?

Het ene moment zijn de mensen die op het Vlaams Belang stemmen en plaatselijk op de lijst gaan staan verzuurden, misleide mensen, mensen die op het Vlaams Belang stemmen omdat hun dak lekt….. en het volgende moment moeten ze overal buiten gesmeten worden...... Met andere woorden, het ACV smijt dus mensen buiten omdat hun dak lekt!

Wel proficiat, verdere vervolgingen gaat men dus doordrijven. Nu hebben we niet alleen het CGKR ( de GEDAPO) die jacht op je maakt omdat je een afwijkende mening hebt. Maar nu ook nog het ACV en binnenkort waarschijnlijk de ziekenkassen.

Dit is toch te waanzinnig voor woorden. Dit is puur nazi stijl (nationaal socialisme)De Vlaamse hoogleraar Matthias Storme zei ooit “Als het fascisme ooit terugkeert, zal het dat doen onder de naam anti-fascisme” Dit is nu wel duidelijk!

Politieke vervolgingen zijn nog nooit zo erg geweest in een modern westers land.

Als de ACV dit verder doordrijft hoop ik dat de ACV massaal leden verliest aan mensen die het niet eens zijn met deze politieke vervolgingen!

13:26 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: vervolgingen, belang, acv, vlaams, lijst |  Facebook |

Fun

communism

12:41 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

10-10-06

Elektronisch stemmen in de VS

In de VS is de veiligheid van elektronisch stemmen een onderwerp van debat. De kiescomputers hebben een papieren controleprint, die het mogelijk maakt in geval van contestatie of van pannes of gegevensverlies toch de uitgebrachte stemmen te kunnen tellen. Bij proefopstellingen hebben een paar computeringenieurs de hele boel gehackt, en konden de gegevens na het stemmen doen veranderen. Met een programma dat zichzelf uitwiste, zodat het geen enkel spoor naliet. De betrokken klasse stemcomputers en programma zijn intussen teruggeroepen.
Auteur: ArnGrimR

En wat doet men hier? Alle bewijzen vernietigen na één week zodat controle niet meer mogelijk is. Onze linkse rakkers kunnen wel kankeren op de VS, maar daar is tenminste nog een normaal debat mogelijk. Een zelfstandige moet zijn boekhouding 10 jaar bijhouden om eventuele controle mogelijk te maken. De verkiezingsuitslagen worden na één week gewist.

Kan iemand mij daar de logica van uitleggen? Heeft men iets te verbergen? Hoe kan men zo'n belangrijke gegevens nu zo snel vernietigen?

Maar de kruidenier zijn factuur’kes zijn belangrijker die moeten 10 jaar na de stopzetting nog te controleren zijn.

09-10-06

Sossen,... zouden ze durven frauderen?

De verkiezingscijfers worden verwerkt door Digipolis. Waarvan de voorzitter van de raad van bestuur Marcel Bartholomeeussen  (SP.A) is. En waarvan Patrick Janssens (SP.a) ook nog een dikke vinger in de pap heeft. Digipolis vergaart alle resultaten in 1 computer en verstuurt deze naar Brussel...
Digipolis heeft bijna 4 uur problemen met te versturen.... En plots heeft de SP.a Antwerpen 16% meer?

Tobback had al eens laten weten in de pers dat alle middelen goed waren om het Vlaams Belang te bestrijden. Maar zouden ze zover durven gaan?

Nu het Vlaams Belang blijft stabiel, maar de anderen partijen krijgen kloppen al die liberalen zouden overgelopen zijn naar de socialisten… Een liberaal die niet tevreden is over het bestuur van de VLD is niet abnormaal. En dat ze naar de CD&V –N-VA of naar VLOTT overlopen lijkt me ook best normaal. Maar dat ze allemaal overlopen naar de socialisten? Dat lijkt me wel een hele grote sprong.

Dat er onregelmatigheden zijn gebeurt staat vast. Maar of dat door stomme fouten en incompetentie komt of door bewuste verkiezingsfraude is daar ben ik nog niet uit.

Op de site van Jurgen Verstrepen staat een reactie over gesjoemel in Hoboken. Ik citeer even:

"Er is in Hoboken zwaar gekloot met de stemmen. Zoveel is zeker. Ik kan enkel zeggen dat ze daar ne de eerste tellingen een crisisvergadering hebben gehouden waar de partijgetuigen NIET mochten bij zijn! Daarna werden ALLE badges OPNIEUW door de stemcomputer geduwd!!! M.a.w. er werden wijzigingen aangebracht aan de door de burger uitgebrachte stem! Een getuige van ****** **** (1) en vlaams belang stondern er bij en hebben er fotoos van genomen. In het PV verslag stond hier NIETS van in en de 2 partijen VB en ****** **** (1) hebben geweigerd het PV te ondertekeken omdat ook de voorzitter weigerde melding te maken van deze onregelmatigheden.

Het kan NIET zijn dat MAGNETISCHE NIET VERSLEUTELDE badges OPNIEUW door een magneetschrijver worden gehaald nadat de burger heeft gekozen!!"

 

UPDATE:

(1) Gewist op vraag van... De gewiste partij heeft schrik voor represailles. En wil zich nu distanciëren van deze gebeurtenis.

06-10-06

Het hitsige teefje

Komt Freya Vandenbossche (Vice-Premier en minster van begroting en consumentenzaken) iets tekort, buiten een gezonde dosis verstand? Je zou het gaan denken. Steeds weer tracht ze de kiezer te versieren door dubbelzinnige opmerkingen te maken, of gewoon weg haar rokken op te tillen. Het speelt geen rol, sex verkoopt zal ze denken en wie niet slim is………

 

Nu heeft ze een poster waarin ze eigenlijk, om het grofweg te noemen, een parkhoer speelt die aan haar klant (de Guy) vraagt “’t is goe geweest hé, Guy” waarop de Premier die de klant speelt van de parkhoer zegt: “Zeg dat wel….nog een keer Freya?”

 

Wat moet een mens daar nu bij denken? Een Vice-Premier die alles gewillig aanbied en een Premier die alles met plezier tot zich neemt? Ik ben maar een simpele mens, een doodgewone brave huisvader die nog nooit buitenechtelijk heeft liggen rotzooien. Ik vraag me dan ook stilaan af hoe men eigenlijk minster kan worden. Verstand is geen vereiste, dat heeft ze al bewezen, zijn het dan mooie benen die je nodig hebt?

freyavandenbosschecampagne
ad_f

 

19:51 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Frauderen met de stemcomputer is vreselijk makkelijk.

In Nederland is het frauderen met de stemcomputers vreselijk makkelijk. Dit bracht deze uitzending aan het licht. Hoe zit het bij ons? Het land waar corruptie en fraude heer en meester is. Het land waar maffia partijen zoals de PS en de SP.a doodleuk de oppositie kunnen vervolgen. Het waar men iemand zijn politieke rechten kan afnemen omdat die irrationele praat verkoopt.

 

Wel Voreva, een Belgische organisatie die ijvert voor een ethiek van het elektronisch stemmen beweert dat onze computer onbetrouwbaar zouden zijn. Ik citeer even uit Het Belang van Limburg: ,,Een stemcomputer draait op een gewone diskette, niet op een harde schijf'', legt Kommer Kleijn uit. ,,Een informaticus kan eenvoudig een programma ontwikkelen waarbij bijvoorbeeld een stem voor de CD&V automatisch naar de sp.a gaat. Zonder dat de kiezer het merkt.''

Volgens Het Belang van Limburg zou, en ik citeer weer even “De Vlaamse overheid, die de verkiezingen organiseert, sluit zelf fraude niet uit.”

 

Prompt komt Vlaams minister Marino Keulen met volgende verklaring op de proppen die dit alles moet weerleggen. Op de VTM zegt Keulen “Volgens Keulen is er op vlak van programmatuur, soft-en hardware alles aan gedaan om fraude te vermijden. Ook de stemdiskettes worden streng gecontroleerd, meestal door 2, 3 mensen.”

 

Whaaauw nu zijn we onder de indruk,....  de overheid doet er alles aan om fraude te vermijden!!

De Belgische overheid die fraude hard aanpakt, hoe komt het dan dat socialisten fraude mogen blijven plegen zonder dat er enige actie ondernomen wordt? Hoe komt het dan dat ze met het lotto geld mooi weer kunnen spelen?

 

En 2 tot 3 mensen bewaken de diskettes? Wie zijn die mensen wie benoemd ze, van welke signatuur zijn die? Toch niet de onkreukbare socialisten? Dan kan ik het best geloven waarom zij nog steeds 20% halen!

 

Ik ben er vast van overtuigt dat er met die computers wel gefoefeld kan worden. Van elke 10 stemmen die naar het Vlaams Belang gaan, bvb 1 stem naar de rode rakkers. Wie zal het zeggen? En wat verdorie heel raar is, ik heb mij laten wijsmaken dat die stemkaarten of diskettes al na één week vernietigd worden. Waarom is dat? Mag er dan geen controle meer zijn?

 

Ik eis dat men een waterdicht systeem heeft dat ten alle tijden gecontroleerd kan worden. Desnoods met een uitdraai of soort kasticket waarop uw stem vermeld staat. Iets dat gecontroleerd kan worden zwart op wit!! Er is hier in België (den Belziek) al teveel fraude gepleegd door machtsgeile mensen.