05-10-06

Heeft Antwerpen een laffe burgemeester?

Ik heb daarstraks de opgenomen versie gezien van het debat tussen Piryns, Van Campenhout, Dewinter, Janssens en Heylen. Van een debat was niet veel sprake. Van Campenhout heeft zich ronduit belachelijk gemaakt en gedroeg zich als een opgewonden driftkikker, zelfs Piryns heeft hem moeten bedaren omdat hij de zelfbeheersing dreigde te verliezen. Het was geen debat maar het was weer eens Vlaams Belang bashen. 4 tegen 1 dus.

 

Nu heeft Patrick Janssens eens stoer op de televisie verkondigd dat hij een debat met Filip Dewinter wil. Maar telkens als een zender dit vraagt wil hij niet de persoonlijke confrontatie aangaan. Alleen als zijn drie coalitie genoten erbij zijn durft hij zo’n “bash-sessie” aan.

 

In dit programma, heeft Filip Dewinter openlijk nog eens gevraagd aan Patrick Janssens om een debat tussen hen. Maar daar had onze moedige burgemeester niet het lef voor, zo’n debat durft hij niet aan.

 

Zijn de argumenten van Patrick Janssens dan zo zwak dat hij dit niet durft? Weet hij in zijn binnenste dat Filip Dewinter ergens gelijk heeft? Als dit zo is waarom zou hij dan nog burgemeester mogen zijn?

Als dit niet is waarom durft hij het debat dan niet aan? Is hij gewoon te laf? En zo ja, is een laf persoon dan wel geschikt om een stad als Antwerpen te besturen?

 

Als ik van Janssens was, en ik zou denken de waarheid in pacht te hebben, ik zou met mijn ijzersterke argumenten Filip Dewinter onder tafel praten. Zo verliest Dewinter meteen zijn geloofwaardigheid. De enige die nu zijn geloofwaardigheid verliest is Patrick Janssens.

Irrationeel wat is het?

Eerst en vooral Féret kan me gestolen worden, die kerel moet ik gewoon niet. Waar het mij omgaat is de motivatie van zijn veroordeling. Men veroordeeld een man omdat hij op een irrationele wijze zaken met elkaar in verband bracht.

 

Irrationeel = niet rationeel.

Rationeel = rationalisme

Rationalisme bestaat uit 2 denksystemen.

1)      Het filosofisch rationalisme

2)      Het religieus of godsdienstig rationalisme

 

Het religieus rationalisme kunnen we hier vergeten, ik zie niet in wat Féret zijn religie hier mee te maken zou kunnen hebben.

Dus moeten we verder via het filosofisch rationalisme. Het filosofisch rationalisme baseert zich op rede dit in tegenstelling van het empiristisch stelsel. En vermits de veroordeling er is gekomen omdat het irrationeel is (niet rationeel dus). Moeten we dus gaan kijken wat het empiristisch stelsel is.

En het empirisme is een filosofische stroming waarin gesteld wordt dat kennis uit de ervaring voortkomt. Deze stroming is tegengesteld aan het rationalisme.

 

Als we de boel dus samenvatten, zou Féret gewoon veroordeeld zijn omdat hij zijn kennis gewonnen uit ervaring op papier zette.

 

Of is dit ook irrationeel?

18:11 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-10-06

 Verboden irrationele praat te verkopen.

Voltaire: "I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it."

 

Daniel Féret mag 10 jaar lang zich niet verkiesbaar stellen! Nu even voor alle duidelijkheid, ik mag Féret niet, ik moet die man niet en ik ben het niet eens met zijn denkwijze. Maar!!

Ik zal zijn recht om vrij te spreken blijven verdedigen ook al ben ik het volledig niet met hem eens.

 

Wat doet men hier nu? Men veroordeeld een man omdat hij op een irrationele wijze zaken met elkaar in verband bracht. Als men deze lijn doortrekt kan men alvast Blokwatch sluiten, zij doen niets anders. En het gros van de linkse partijen.

 

Hoever gaat men in dit land gaan? Gaat men zo met dissidenten om? Politieke tegenstanders opsluiten en verbieden van zich nog kandidaat te stellen omdat hij volgens de rechters “op een irrationele wijze zaken met elkaar in verband bracht.” Zo had men Einstein ook kunnen veroordelen toen hij met zijn relativiteitstheorie in 1916 op de proppen kwam. Niemand snapte er toen iets van, dus de irrationele geleerde maar opsluiten? Wat een onzin nog.

Féret is een wacko, een idioot maar hij moet te allen tijde het recht hebben om zijn “idioot” zijn te etaleren.

 

Dus beste mensen nu mag je helemaal niets meer zeggen, want als het niet racistisch kan bestempeld worden kan men je nog altijd veroordelen voor irrationele praat.

censor1

Flits... uw geld zit in Wallonië!

Een leuk opiniestuk van Erwin Cassiman, medewerker aan de VUB. Belgische Boekhouding
 
Een verkeersboete, het overkomt iedereen wel eens. Los van het feit of u ze al dan niet terecht vond, vraagt u zich misschien ook wel eens af wat er allemaal met de euro's van uw boete gebeurt.  
Het zal u als Vlaming waarschijnlijk niet  eens meer verwonderen dat het merendeel van uw geld naar het Wallonië van  Elio's PS verdwijnt.
De gemiddelde Vlaming betaalde in 2003 een kleine 25 euro aan verkeersboetes, de gemiddelde Waal amper 16 euro. En dan? Misschien zijn Vlamingen roekelozer in het verkeer dan Walen...
Best mogelijk, maar we merken toch graag even op dat  flitspalen in Wallonië bijna even zeldzaam zijn als vis in de Zenne.  
14 flitspalen tegenover 501 (geteld op de site van Vlaamse Overheid), waarvan liefst 153 in Vlaams-Brabant, in Vlaanderen. De pak kans is in Wallonië bijzonder veel  kleiner dan in Vlaanderen.  
 
Maar daar gaat het eigenlijk helemaal niet over. Waar het wel over gaat, is de verdeling van de opbrengst van het zogenaamde boetefonds. Volgens het eerste verdelingsplan van de paarse regering ! krijgen de Vlaamse politiezones 3.26 euro per inwoner en de Waalse... 6.52 euro per inwoner.  

Inderdaad, het dubbele!  
 
Als deze verhouding wordt vergeleken met de meeropbrengst die het gevolg is van een stijging van het aantal uitgeschreven verkeersboetes, worden de feiten nog frappanter. De meeropbrengst in 2003 kwam voor 83% uit de zakken van de Vlamingen, voor 12% van de Brusselaars en voor amper 5% (!) uit Wallonië !

 
Welke lumineuze verantwoording Verhofstadt en Stevaert hiervoor hebben, is tot op vandaag niet bekend. Feit is dat ze zich waarschijnlijk weer eens  in de doeken hebben laten doen door Louis Michel en Elio di Rupo..   
Vlaams geld in Vlaamse handen?  Daar hebben ze in de regering nog nooit van gehoord. Flits... uw geld zit in Wallonië !

Stuur dit maar door naar zoveel mogelijk Vlamingen. 
 
Erwin Cassiman
Administratief Medewerker
Secretariaat Faculteit Letteren & Wijsbegeerte Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2 1050 Brussel
 

18:32 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Fraude, fraude, fraude…… en nog eens fraude bij de linkse kaste.

Fraude, fraude, fraude…… en nog eens fraude bij de linkse kaste.

 

Gisteren (op 03/10/2006 dus)  heeft het Brusselse gerecht huiszoekingen uitgevoerd bij de hoofdzetel van de nationale loterij. Het onderzoek gaat over mogelijk geknoei in de hoogste regionen van de Nationale Loterij. De speurders van de centrale dienst Corruptie van de federale politie (CDBC) zouden vooral de rol onderzoeken van de marketingdirecteur van de Nationale Loterij, Marc Frederix. Marc Frderix, moet u weten is daar gedropt door Johan Vande Lanotte de voorzitter van de SP.a.

 

Onderzoeksrechter Patrick De Coster liet gisteren Frederix' privéwoning doorzoeken. Hetzelfde gebeurde gelijktijdig op verschillende verdiepingen van de hoofdzetel van de Loterij in Brussel en op andere plaatsen. Het Brusselse parket bevestigt de huiszoekingen.

 

Ik weet of u het weet, maar de lotto is vooral een links bastion waarin Waalse partijen ook een grote rol spelen. De Financieel Economische Tijd publiceerde de politieke samenstelling van de raad van Bestuur van de nationale loterij.

De PS  4 leden, VLD 4 leden, de SP.a  3  leden, MR 2 leden, Groen 1 lid, Ecolo, 1 lid, CD&V 1 lid, CDH 1 lid. N-VA 0 leden, Vlaams Belang 0 leden.

 

Dat komt dus neer op 53% links tot extreem linkse leden. Van die overige overige 47% is dan nog eens 38% franstalig. Hoe zou het toch komen dat de politieke haat-concerten van Tom Barkruk (dit is nog steeds een prachtige naam) steun krijgen van de lotto?

 

Zoals Helmut Kohl als zei: "Het is gemakkelijker een hond voorbij een hotdogkraam te loodsen, dan een socialist voorbij een berg geld."

18:19 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: ps, sp a, socialisten, loterij, belgie, fraude |  Facebook |

Blokwatcher mag de multiKUL even ervaren.

P.C. u weet nog wel van de vorige berichten. De fervente wapenfreak en voorbeeldige vader waarvan de zoon is opgepakt omdat hij me een wapen stond te schieten en te zwaaien in het park. Het is ook de man die op zondag kogels blijkt te vinden in zijn bus. Ik ga persoonlijk op zondag nooit naar d brievenbus omdat er geen post is die dag, maar kom. Daar blijkt de post wel te werken op zondag.

 

Die man dus, zijn 16 jarige dochter, volgens P.C. zelf,   kreeg maandag op de speelplaats van het SIHA in de Antwerpse Eikenstraat een pak slaag van een groepje allochtone jongens. Jasmijn is zes maanden zwanger.
Nu wil ik allereerst even meedelen dat ik zoiets mijn ergste vijand niet zou toewensen. Van zwangere vrouwen/meisjes moet je afblijven. Vrouwen slaan is gewoon weg laf. En zwangere vrouwen slaan is niet alleen laf maar ziekelijk laf. Ik wens de dochter van P.C. dan ook veel sterkte toe.

 

Voor de vader, degene die altijd heeft geroepen dat er met allochtonen niets aan de hand is. Degene die het Vlaams Belang uitjouwde voor racisten toen ze opmerkte dat er gewelddadige groepen allochtonen bestaan. Voor die vader heb ik minder medelijden!

Zijn haatcampagnes tegen alles wat rechts of durft te twijfelen aan de haalbaarheid van een multiKULturele samenleving, hebben veel mensen doen besluiten Vlaams Belang te stemmen of nog hardnekkiger Vlaams Belang te blijven stemmen. Dat is zowat het enige positieve dat ik kan zeggen van een kerel die overloopt van haat en frustratie.

 

Nu plots wil hij erkennen dat er problemen zijn met allochtoonse jongeren. Als het Vlaams Belang dit zegt, dan zijn het racisten.

 

WB


 

17:51 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

03-10-06

Braaf zijn is een straf!!!!

Hier in België kan je als brave hardwerkende burger die netjes de wetten respecteert niet veel steun verwachten van deze regering. Ik persoonlijk geef 54% van mijn loon af aan de staat. Ik betaal netjes btw op producten, Op mijn auto zitten wel 8 verschillende vormen van taksen en andere vormen van “afroomerij”. Verzekeringen moet je nemen om met alles netjes in orde te zijn, tot je ze nodig hebt dan is er altijd wel net juist iets dat wat je nodig hebt er niet bij is. Ondertussen mag je als zwaar vermoeide werkmens niet even onoplettend met de auto rijden, want de brave politieman/vrouw staat klaar om je een boete van 150€ aan je been te lappen. Dat ze met dit systeem dikwijls een heel gezin in financiële problemen brengen omdat ze niet meer rondkomen op het einde van de maand, deert hen niet. De staat heeft geld nodig en waar kan je dat beter gaan halen dan bij die brave, onnozele burger die toch niets durft zeggen.

 

Criminelen vatten en vast houden is iets heel anders. Dat is gevaarlijk, die kan je maar beter laten lopen. Dat zij zonder verzekering rijden of zonder rijbewijs maakt niet uit. Dat zijn lastige individuen die wel eens hun vriendje kunnen opbellen om rellen te beginnen. Nee melk dan maar verder de die brave stomme burger uit.

“Problem mener, problem? Ikke friende belle, gkij racist” En dan pakken ze eens een dief op, die zich als een wild beest gedraagt zodat ze hem iets moeten geven om te kalmeren zodat hij zichzelf en anderen niet verwond. Geeft die toch de pijp aan Maarten zeker. Hop en daar gaan we weer, rellen a vollonté. Auto’s stuk, in brand, winkels uitgebrand enzo voort. Het is om moedeloos van te worden als brave burger die nog niet durft te pruttelen als hij weer eens diep in zijn zakken mag tasten om de staat te sponsoren, waarmee ze dan de vernielingen van die rellen kunnen repareren, tot volgende week waarschijnlijk als er weer eens rellen zijn. En de boel terug in de vernieling is getrapt.

 

En durf niet te reclameren als brave man, want dan ben je een racist, een verzuurde, een fascist. En staat er een dienst (CGKR) klaar met een leger van advocaten om u zwaar te straffen omdat u geprutteld hebt. Zodat ze nog meer geld uit uw zakken kunnen kloppen.

 

Hier in dit land is het beter crimineel te zijn. Veel meer rechten en van wat en wie moet je schrik hebben? De politie? Die zijn nog bezig met hun papierwinkel als jij al terug op de straat staat. De burger zelf? Die mag zich niet verweren anders kan je hem nog aanklagen wegens geweld en de eventuele verwondingen die je hebt opgelopen…..

Als ik het lef maar had… Maar dat heb ik niet het zit niet in mijn karakter om een criminele loopbaan te beginnen. Ik ben maar een brave onnozele laffe Vlaming! Ik zal wel blijven uitgemolken worden tot mijn pensioen en tegen die periode zal er geen pensioen meer zijn. The story off my life, zullen we maar denken.

13:16 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |